Kempower Easter Tournamentin pääyhteistyökumppaniksi

22.1.2024 10:07 Kempower Easter Tournamentin pääyhteistyökumppaniksi – yksi Suomen suurimmista juniorikoripalloturnauksista liikuttaa lapsia Lahdessa pääsiäisenä 2024.

Kempower ja Lahti Basketball Juniorit kutsuvat lapset ja nuoret liikkumaan koripallon merkeissä Lahteen pääsiäisenä 2024. Lahti Basketball Junioreiden ja Kempowerin uuden yhteistyön myötä yksi Suomen suurimmista juniorikoripalloturnauksista kantaa tulevina vuosina Kempowerin nimeä. Kempower Easter Tournament pelataan Lahdessa aina pääsiäisenä. Tänä vuonna turnaus järjestetään 29.–31.3.2024 ja mukaan ilmoittautunut tähän mennessä jo 200 joukkuetta viidestä maasta.

”Haluamme tuoda iloa ja hauskuutta mukaan lasten ja nuorten koripalloon. Koripallo on upea joukkuelaji, jonka myötä lapset ja nuoret oppivat taitoja, joista on hyötyä myös muilla elämän osa-alueilla. Koris vaatii rohkeutta, tiimityötä ja suoraselkäisyyttä, jotka ovat kaikki myös Kempowerin arvoja”, sanoo Kempowerin viestintäjohtaja Paula Savonen.

”Kempower Easter Tournamentin ja Lahti Basketball Junioreiden tukeminen on meille luontevaa, sillä Kempowerin juuret ovat Lahdessa ja monet kempowerilaiset ovat joko itse pelanneet aikanaan turnauksessa tai istuneet jännittämässä lasten pelejä katsomossa. Moni meistä työskentelee myös vapaaehtoisena turnauksen eri tehtävissä”, Savonen jatkaa.

”Olemme erittäin innostuneita alkavasta yhteistyöstä Kempowerin kanssa. Lapset, nuoret ja aikuiset liikkuvat valitettavan vähän nykyaikana ja kaikki positiiviset liikuntakokemukset ovat kuin laittaisi rahaa pankkiin tulevaisuutta silmällä pitäen. On aivan mahtavaa, että Kempower lähtee kanssamme kehittämään turnausta ja viemään liikunnan, urheilun ja koripallon ilosanomaa ympäri Suomea ja ulkomaita! Tavoitteena on saada aikaiseksi entistä upeampia koripalloturnauskokemuksia kisavieraille”, kertoo Lahti Basketball Junioreiden toiminnanjohtaja Jimi Koskinen.

Kempower Easter Tournamentissa pelataan pelejä U8-7 Supermikroista aikuisiin asti ja sarjoja löytyy pojissa ja tytöissä, miehissä sekä naisissa eri tasoisille ja ikäisille pelureille. Turnaus kerää korispelaajia ympäri Suomea ja ulkomaita viettämään pääsiäistä Lahteen lajin parissa. Turnauksen sydän on Lahden Suurhalli, jossa järjestetään yli 10 kentällä pyörivien pelien lisäksi myös paljon oheistoimintaa. Viime pääsiäisenä Lahdessa pelasi yhteensä 238 joukkuetta Suomesta ja ulkomailta. ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Kempower ja Lahti Basketball Juniorit toivottavat kaikki joukkueet tervetulleeksi Lahteen pääsiäisenä! Ilmoittautuminen turnaukseen on käynnissä ja paikat täyttyvät vauhdilla.

Lisätietoja löytyy Kempower Easter Tournamentin nettisivuilta:
https://www.eastertournament.com/


Lisätietoa:

Jimi Koskinen, toiminnanjohtaja, Lahti Basketball Juniorit ry
jimi.koskinen@lbj.fi
+358 44 275 6767

Paula Savonen, viestintäjohtaja, Kempower
paula.savonen@kempower.com
+358 400 343 851


Kempower lyhyesti:

Suunnittelemme ja valmistamme luotettavia ja käyttäjäystävällisiä DC-pikalatausratkaisuja sähköajoneuvoille. Visiomme on luoda maailman halutuimpia latausratkaisuja kaikille, kaikkialla. Tuotekehityksemme ja tuotantomme sijaitsevat Suomessa ja suurin osa materiaaleista ja komponenteista hankitaan paikallisesti. Keskitymme kaikkiin sähköisen liikkumisen alueisiin sähköautoista rekkoihin ja busseihin, sekä työkoneisiin ja merenkulkuun. Kempowerin modulaarinen ja skaalautuva latausjärjestelmä ja maailmanluokan ohjelmisto on suunniteltu sähköautoilijoiden toimesta sähköautoilijoita varten. Näin mahdollistamme parhaan käyttökokemuksen asiakkaillemme kaikkialla maailmassa. Kempower on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland – markkinapaikalla. www.kempower.com

Tämä ilmoitus on seuran ilmoitus.
Koripalloliitto tarjoaa jäsenseuroilleen mahdollisuuden ilmoittaa koripallotoimintaansa liittyvistä asioista seura tiedottaa-uutisissa.

 
26.3.2024 13:01 Seura tiedottaa

Tervetuloa Keravalle Sherwoodin 3X3 -turnaukseen 18. toukokuuta

Tule mukaan viettämään kivaa korispäivää hyvän tuulen turnaukseen Keravalle!

12.1.2024 15:21 Seura tiedottaa

LePyn Pikkusudet-turnaus järjestetään jälleen huhtikuussa

LePyn perinteinen Supermikroturnaus on nyt Pikkusudet-turnaus. Turnaus järjestetään 27.-28.4.2024 Leppävaaran liikuntahallilla. Turnaus on joukkueille yksipäiväinen.

8.6.2020 13:55 Läntinen alue

33. Delfin Basket Tournament 31.7.-2.8.2020 Tampereella

Ilmoittautuminen 33. Delfin Basket Tournamentiin on nyt avoinna ja turnaus järjestetään 31.7.-2.8.2020 Tampereella. Delfin Basket on loistava tapa startata uusi koripallokausi, tavata koripallon ystäviä ympäri Suomea sekä nauttia aurinkoisesta Tampereesta. Sarjoja on tarjolla mikroista aina aikuisten avoimeen FUN-sarjaan asti.

1.8.2018 09:03 Seura tiedottaa

Tykkimäki turnauksen ilmoittautuminen hyvässä vauhdissa

Tervetuloa Tykkimäki-turnaukseen Kouvolaan 16.-18.11.2018! Perinteinen turnaus on järjestyksessään 27.

11.3.2024 10:29 Seura tiedottaa

Virnex Group ja Lahti Basketball Juniorit jatkavat yhteistyötä lasten ja nuorten liikuttamiseksi

Lahti Basketball Juniorit ry ja Virnex Group Oy ovat solmineet vuoden jatkosopimuksen yhteistyölle, jolla pyritään liikuttamaan yhä useampaa lasta ja nuorta sekä kannustetaan lahjakkaita pelaajia tukemalla pelaajien maajoukkuetoimintaa. Tuella on vaikutettu jo lähes 150 lapsen harrastamiseen.

15.2.2024 16:43 Seura tiedottaa

Helsingin NMKY järjestää 3x3-turnauksen Namika Areenalla maaliskuussa

Helsingin NMKY järjestää 3x3-turnauksen Namika Areenalla 30.3.24. Kokoa oma joukkueesi ja tule haastamaan muita.

14.2.2024 09:17 Seura tiedottaa

Aikuisten Periscope Tournament pelataan jälleen toukokuussa Tampereella

Tampereen YMCA järjestää aikuisille suunnatun Periscope-koristurnauksen yksipäiväisenä 11.5.2024. Päänäyttämönä toimii aurinkoinen Tampere ja pelit keskitetään yhteen halliin, jossa pelataan kolmella kentällä samaan aikaan.

9.1.2024 10:43 Seura tiedottaa

Lahti Basketball Junioreiden Erik Sajantila -leiri liikutti 70 lasta

Lahti Basketball Junioreiden välipäivinä 27.-29.12. järjestämälle Erik Sajantila -korisleirille osallistui hieman yli 70 lasta. Osallistujamäärä on seuran järjestämillä leireillä suurin lähes vuosikymmeneen, mikä kertoo paitsi koriksen kiinnostavuudesta myös koulujen lomille sijoittuvien leirien tarpeellisuudesta.

12.10.2023 14:09 Seura tiedottaa

Tervetuloa tuomariksi Vantaan Energia -turnaukseen!

Vantaan Energia-juniorikoripalloturnaus järjestetään Vantaalla jo 24. kerran 19-21.1.2024. PuHu Juniorit toivottaa sinut tervetulleeksi tuomaroimaan otteluita turnauksessa!

Näytä lisää vastaavia