Ilmoittautuminen LePyn Joulupalloturnaukseen on avattu!

22.10.2019 17:18 LePy järjestää aikuisten harrastekoripalloturnauksen Karakallion koululla joulukuussa 2019! Turnaus on tarkoitettu nais- ja miespelaajille, jotka eivät osallistu koripallon sarjatoimintaan tai pelaavat alueen alimmissa sarjoissa.

Turnaukseen otetaan neljä (tai enemmän) naisten ja neljä miesten/sekajoukkuetta. Päivän tapahtuman hinta 20 e/hlö. Hinta sisältää loistavissa olosuhteissa pelattavat kaksi peliä ja ammattimaisesti järjestetyn tapahtuman. Kokoa joukkueesi kasaan ja ilmoittaudu nopeasti. Paikkoja on rajoitetusti.

Aika ja paikka

Lauantai 14.12.2019 klo 9-21 Karakallion koululla, Kotkakuja 5, Espoo.

Kohderyhmä

Turnaus on tarkoitettu harrasteryhmille ja alueen alimmissa sarjoissa pelaaville harrastejoukkueille. Kohderyhmä on aikuiset, vähän pelanneet ja/tai myöhemmällä iällä lajista innostuneet naiset ja miehet. Yksinkertaistettuna tämä on sinulle, joka heräät aamuisin pallo kainalossa, Suomi-paita päällä ja mietit miksei sinusta tullut ammattikoripalloilijaa. Tule ja tee unelmistasi totta!

Turnaussäännöt

Peliaika on 2 x 15 min tehokasta peliaikaa.
Jatkoaika äkkikuolema -periaatteella.
Puoliaikatauko on kolme minuuttia.
Joukkueen pelaajalukumäärää ei ole rajattu.
Joukkueella on käytössään yksi aikalisä molemmilla pelijaksoilla.
Joukkuevirheitä ei lasketa.

Hinta

Osallistujahinta on 20 e/pelaaja. Joukkueessa saa olla niin monta pelaajaa kuin haluaa.

Ilmoittautumiset

Ilmoittautuminen on avattu. Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen: toimisto#lepy.fi. Turnausmaksu laskutetaan kuukautta ennen joukkueen yhteyshenkilöltä. Oletus on kymmenen pelaajaa, ellei joukkue toisin ilmoita.

 
3.8.2023 10:21 Seura tiedottaa

LePy tarjoaa aikuisten harrastekorista ammattivalmentajien opastuksella

LePy järjestää ohjattua harrastekorista naisille ja miehille neljänä iltana viikossa. Harjoituksissa opetetaan koripallon perustaitoja ja tietenkin pelataan. Osallistujien kuntotasolla ei ole merkitystä, sillä harjoituksissa kukin pystyy itse määrittelemään rasitustasonsa. Kunto myös kehittyy treenatessa.

9.1.2023 10:19 Seura tiedottaa

LePy tarjoaa aikuisten harrastekorista ammattivalmentajien opastuksella

Harrastekorista järjestetään neljänä iltana viikossa. Harjoituksissa opetetaan koripallon perustaitoja ja tietenkin pelataan. Osallistujien kuntotasolla ei ole merkitystä, sillä harjoituksissa kukin pystyy itse määrittelemään rasitustasonsa. Kunto myös kehittyy treenatessa.

15.11.2022 10:38 Seura tiedottaa

Aikuisten joulupalloturnaus Espoossa - Tervetuloa

LePy järjestää aikuisten harrastekoripalloturnauksen Karakallion koululla lauantaina 10. joulukuuta. Turnaus on tarkoitettu nais- ja miespelaajille, jotka eivät osallistu koripallon sarjatoimintaan tai pelaavat alueen alimmissa sarjoissa. Kokoa joukkueesi kasaan ja ilmoittaudu nopeasti toimisto#lepy.fi

3.3.2022 10:31 Seura tiedottaa

Aikuisten harrasteturnaus huhtikuussa Espoossa

LePy järjestää Rantapalloturnauksen lauantaina 23.4.2022. Turnaus on tarkoitettu nais- ja miespelaajille, jotka eivät pelaa ja harjoittele kilpatavoitteisesti.

16.5.2019 09:49 Seura tiedottaa

Aikuiskoriskerho ToPo Rookies myös kesäsunnuntaisin

Suosittu Rookies Summer Sundays -kesäkoris pyörii kesän jokaisena sunnuntaina klo 18-19:30 Munkkiniemen ulkokoriskentällä "Paltsilla".

25.4.2019 11:15 Seura tiedottaa

Aikuisten valmennettua kuntokoripalloa tarjolla myös läpi koko kesän Malmilla Helmi Centerissä

Helmi Basket järjestää myös kesäkauden ajan Suomen laajinta kuntokoripallotoimintaa erinomaisissa olosuhteissa Helmi Centerissä Malmilla toukokuun alusta elokuun puoleenväliin.

30.10.2018 14:15 Seura tiedottaa

Aikuisten harrasteturnaus, Joulupalloturnaus 15.12.

LePy järjestää jo perinteeksi muodostuneen aikuisten harrastekoripalloturnauksen Karakallion koululla lauantaina 15.12. Turnaus on tarkoitettu nais- ja miespelaajille, jotka eivät osallistu koripallon sarjatoimintaan tai pelaavat alueen alimmissa sarjoissa.

20.8.2018 12:44 Seura tiedottaa

Pelipaikkoja auki 3. dirreen Eteläisellä alueella

Jos joukkuekoris, 3. divari ja mukava porukka kuulostaa sinun jutultasi, lue lisää

1.3.2017 Eteläinen alue

Klaukkalan NMKY hakee valmentajia

Klaukkalan NMKY etsii lisää valmentajia joukkueisiinsa. Haemme erityisesti päävalmentajia kasvaneiden joukkuemäärien myötä.

19.1.2017 Eteläinen alue

Sukkana Sisään -joukke etsii uusia naispelaajia

Sukkana sisään on entisistä junnutähdistä kasattu, muutamalla aikuisaloittelijalla vahvistettu naisten koripallojoukkue. Tavoitteena on pitää hauskaa, nostaa kuntoa ja oppia pelaamaan hyvännäköistä peliä. Lisää pelaajia kaivataan.

Näytä lisää vastaavia