Honka nousi voittoon Kouvottarista jatkoaikatrillerissä

12.12.2017 Tapiolan Hongan ja Kouvottarien välinen ottelu meni ylitöiksi tiistaina kun ottelun alku lykkääntyi Kouvottarien bussin saapuessa sääolosuhteiden vuoksi myöhässä Tapiolaan. Ottelun ratkaisua haettiin jatkoajalla, jonka jälkeen Honka selvisi voittajaksi lukemin 75–67.

Wilesia Hardyn kova kunto toi Hongan rinnalle ja ohi tiistai-illan koripallotrillerissä. Kuva: Ville Vuorinen

 

Tapiolan Hongan ja Kouvolan Kouvottarien tiistainen naisten Korisliiga-kamppailu osui joulukuun pahimpaan lumimyräkkään. Kouvottarien bussi ei päässyt Tapiolan urheiluhallille sääolosuhteiden vuoksi ajallaan, minkä vuoksi ottelu käynnistyi muutaman minuutin aikataulusta jäljessä. Espoossa jouduttiin ylitöihin myös ottelutapahtumien vuoksi kun varsinainen peliaika päättyi tasalukemiin 65–65. Honka pinnisteli ottelun voittoon jatkoajan jälkeen ja piti sarjapisteet kotona lukemin 75–67 (27–43)

 

Ottelu käynnistyi tasaisen varovaisissa merkeissä. Kouvottaret rykäisi toisen neljänneksen alkuun tehokkaan 14–0 -pisterymistelyn, ja Honka heräsi jaksoon vasta sen puolessa välissä. Vaikka Kouvottarien johto kävi ottelussa parhaillaan 20:ssä, Honka sai kohennettua peli-ilmettään takaa-ajoon tauon jälkeen.

Neljäs neljännes oli kotijoukkueen näytöstä Wilesia Hardyn ja Kiana Johnsonin johtaessa takaa-ajoa. Honka onnistui saamaan Hardyn lay-upilla johtoaseman viimeiselle minuutille, mutta Kouvottarien Brittany Carter toi Kouvottaret tasoihin.

Jatkoajalla Honka onnistui nipistämään ohitse väsyneestä vastustajasta Hardyn ja Heta Korpivaaran heitoilla. Johnson ja Roosa Lehtoranta ratkaisivat loppulukemat vapaaheittoviivalta. Layne Murphyn heitto jäi Kouvottarien ainoaksi jatkoajalla.

 

Wilesia Hardyn kova tupla-tupla (24/22/4) sekä Kiana Johnsonin (17/2/8) ja Heta Korpivaaran (18/7/2) pirteä pelipäivä piti kotijoukkueen mukana taistelussa voitosta. Kouvottarien avausviisikko pelasi pirteästi Layne Murphyn (21/7/2) johdolla. Brittany Carter (17/10/4) tilastoi tupla-tuplan ja Whitney Frazier (12/8/3) ja Roosa Frimodig (11/2/2) tukivat taistelua näyttävästi.

 

Ottelutilastot: Honka–Kouvottaret
 
17.4.2024 20:26 Naisten Korisliiga

ToPo avasi finaalisarjan murskavoitolla

ToPo siirtyi Naisten Korisliigan finaaleissa johtoon. Töölön Kisahallissa Peli-Karhut jäi joukkueen jalkoihin 98-52.

17.4.2024 12:14 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigan finaalit monikameratuotantona ja selostettuna Ruudussa

Taistelu naisten Suomen mestaruudesta käynnistyy keskiviikkona Torpan Poikien kotikentällä Helsingissä. Kaikki finaaliottelut ovat katsottavissa Ruutu-palvelusta. Ottelut tuotetaan monikameratuotantona ja selostettuna.

16.4.2024 19:00 Naisten Korisliiga

ToPo ja Peli-Karhut taistelevat Suomen mestaruudesta

Viime kaudella mestaruuden ratkaisseet ToPo ja PeKa kohtaavat tänäkin vuonna Naisten Korisliigan finaaleissa. Finaalit alkavat keskiviikkona ja mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa.

12.4.2024 20:37 Naisten Korisliiga

ToPo ja Peka pelaavat Suomen mestaruudesta

Naisten Korisliigan finalistit ovat selvillä. Finaalipaikat ratkesivat, kun ToPo ja PeKa hakivat voitot illan otteluissa vieraskentiltä.

9.4.2024 21:29 Naisten Korisliiga

ToPo ja PeKa voiton päässä finaaleista

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin kolmannet ottelut. Illan voittajilla ToPo:lla ja Peli-Karhuilla on mahdollisuus edetä finaaleihin perjantaina.

6.4.2024 20:19 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ja FoA tasoittivat välieräsarjat

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin toiset ottelut. Kotijoukkueet olivat jälleen vahvempia, kun Kouvottaret ja FoA avasivat voittotilinsä välierissä.

3.4.2024 21:30 Naisten Korisliiga

Kotijoukkueille voitot välieräavauksissa

Naisten Korisliigan välierät käynnistyivät kotijoukkueiden voitoilla. ToPo ja PeKa siirtyivät ottelusarjoissaan johtoon.

3.4.2024 12:35 Naisten Korisliiga

Kouvottaret hienoon kevätlentoon johdattanut Shaiquel McGruder maaliskuun kuukauden pelaaja

Upeaa kevättä pelaavan Kouvottarien Shaiquel McGruder on valittu naisten Korisliigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi.

3.4.2024 09:14 Naisten Korisliiga

ToPo saa vastaansa Kouvottaret – PeKa ja FoA taistelevat toisesta finaalipaikasta

Naisten Korisliigan välierät alkavat tänään Helsingissä ja Kotkassa. Finaalipaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

1.4.2024 19:12 Naisten Korisliiga

FoA nappasi välieräpaikan huimalla heittopelillä

Naisten Korisliigan neljä parasta joukkuetta on selvillä. Viimeisenä joukkueena välieriin paineli FoA, joka kaatoi vieraskentällä Pyrinnön 104-80 ja vei ottelusarjan 3-2.

Näytä lisää vastaavia