Holopainen ja Rokkanen saalistivat tupla-tuplan

22.2.2021 09:37 Annika Holopainen ja Sara Rokkanen olivat oivassa vireessä tällä viikolla, kun molemmat tilastoivat tupla-tuplat. Holopainen johdatti hurjalla pelillään KR:n myös kauden avausvoittoon.

Annika Holopainen siivitti joukkueensa avausvoittoon. (Kuva: Ville Vuorinen)

Holopaisen KR pelasi kaksi peliä viikolla ja viikonloppuna voittotili vihdoin aukesi.

Viikolla KR kohtasi vieraskentällä Skallagrimurin ja hävisi 53-67 (22-33). Holopaiselle kertyi 15 pistettä, kuusi levypalloa ja syöttö.
Ottelutilastot

Viikonloppuna Holopainen oli vauhdissa kasatessaan hurjan 33 pisteen ja 16 levypallon tupla-tuplan KR:n voittaessa Snæfellin 78-74 (41-36). Holopaiselle merkittiin myös kaksi syöttöä.

- Hyvät fiilikset. Voittaminen on keskimäärin kivempaa kuin häviäminen. Tässä oli vähän kerennyt unohtaa miltä se tuntuu. Tulimme peliin hyvällä energialla, pelasimme joukkueena ja toteutimme pelitapaamme. Myös oma heitto kulki tänään. On helppo pelata, kun joukkueesta löytyy hyvä pointti, joka luo hyviä heittopaikka kerta toisensa jälkeen, Holopainen iloitsi ottelun jälkeen.

Voitosta huolimatta KR jatkaa Islannin liigassa viimeisenä.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Marianne Kalinin Bembibre otti tärkeän 68-55 (36-34)-voiton Extremadurasta. Kalinin ainoaksi tilastomerkinnäksi jäi yksi levypallo. Voitolla Bembibre nousi Extremaduran ohi ja on nyt 14.
Ottelutilastot

Sarjapykälää alempana Anniina Äijäsen Ferrol otti A-lohkossa jo 21 peräkkäisen voittonsa kaadettuaan Avilesin 69-54 (16-31). Avausviisikossa ollut Äijänen sai neljä merkintää sekä piste- että levypallotilastoihinsa ja lisäksi hän saalisti kolme syöttöä ja riiston. Ferrol johtaa lohkoa puhtaalla pelillä.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Helmi Tulonen ja Elina Koskimies urakoivat yli 33 minuuttia, mutta Ibaizabal hävisi Ardoille 48-54 (24-23). Tulonen lähenteli tupla-tuplaa 10 pisteen, kahdeksan levypallon ja syötön tilastoilla. Koskimiehen rivistöön kirjattiin viisi pistettä, neljä levypalloa, syötön ja peräti neljä riistoa. Ibaizabal on A-lohkossa kuudentena.
Ottelutilastot

Sara Rokkanen merkkautti komean 12 pisteen ja 12 levypallon tupla-tuplan sekä yhden syötön, mutta Andratx hävisi Casablancalle 56-67 (30-29). Andratx on C-lohkossa viimeisenä.
Ottelutilastot

Sara Rokkanen oli joukkueensa tehopelaaja. (Kuva: Ville Vuorinen)

Italian liigassa Ragusa voitti Luparin 67-48 (23-22) ja Awak Kuier auttoi joukkuettaan kuudella pisteellä, kolmella levypallolla ja kahdella torjunnalla. Ragusa on sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

Ruotsin liigassa Wetterbygden Spark hävisi viikolla Uppsalalle niukasti 69-72 (37-43). Sandra Karsten jäi ilman tilastomerkintöjä.
Ottelutilastot

Viikonloppuna Sparks palasi voittojen tielle kellistämällä IK Eosin 65-56 (30-29). Karstenille merkittiin levypalloa ja riisto. Sparks taistelee tiukasti pudotuspelipaikasta ollen Uppsalan kanssa tasapisteissä kahdeksantena.
Ottelutilastot

Ville Tuomisen Helsingborg sen sijaan hävisi molemmat ottelunsa. Perjantaina Helsingborg jäi Uppsalan jyrän alle 53-83 (22-39).
Ottelutilastot

Tuplaviikonlopun toisessa ottelussa sarjanousija taipui Norrköpingin vieraana 55-79 (34-44). Helsingborg on sarjassa viimeisenä voitettuaan yhden ottelun.
Ottelutilastot

 
20.11.2022 21:44 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin pisteet eivät kantaneet voittoon - Helmi Tulonen käytti näyttöpaikkansa

Helmi Tulonen pelasi kauden parhaan pelinsä saatuaan näyttöpaikan Luccan avausviisikossa. Awak Kuier jatkoi vahvasti, mutta se ei riittänyt voittoon. Elina Koskimies ja Anissa Pounds jatkoivat hyviä kausiaan Saksassa.

19.11.2022 13:46 Suomalaiset ulkomailla

Hyvän alkukauden Espanjassa pelannut Veera Pirttinen innolla Susiladiesin mukaan

Veera Pirttinen otti uuden suunnan uralleen tänä kesänä, kun hän siirtyi Espanjan pääsarjassa pelaavan Bembibren joukkueeseen. Pirttisen kausi on alkanut hyvin niin henkilökohtaisesti kuin joukkueenakin.

17.11.2022 07:45 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia varmisti jatkopaikan EuroCupissa

Awak Kuier ja Sofia Pelander pääsivät juhlimaan tärkeitä voittoja EuroCupissa. Kuierin Reyer Venezia varmisti samalla jatkopaikan itselleen.

14.11.2022 09:55 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia liitää voittoputkessa

Awak Kuierin vahva kausi sai jatkoa, kun hän avitti Reyer Venezian jo 11. peräkkäiseen voittoon kaikki kilpailut mukaan lukien.

11.11.2022 07:54 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin hurja vire EuroCupissa jatkui

Awak Kuierin vahvat otteet EuroCupissa saivat jatkoa, kun Reyer Venezia jatkaa tappioitta kolmen ottelun jälkeen. Lotta Vesiluoman Alvik on puhtaalla pelillä Ruotsissa.

6.11.2022 22:35 Suomalaiset ulkomailla

Kuier ja Tulonen loistivat keskinäisessä kohtaamisessa

Italian Serie A1:ssä nähtiin hieno suomalaiskohtaaminen, kun Helmi Tulonen ja Awak Kuier olivat isossa roolissa. Anissa Poundsin käsi ei kylmene edes ilmojen viilentyessä Saksassa, jossa myös suomalaispelaajat ottivat yhteen.

3.11.2022 09:21 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier dominoi EuroCupissa

Awak Kuier oli Reyer Venezian tähti joukkueen jatkaessa puhtaalla pelillä EuroCupissa. Lotta-Maj Lahtisen sopimus belgialaisen Kangoeroes Mechelenin kanssa on purettu loukkaantumisen takia.

31.10.2022 08:46 Suomalaiset ulkomailla

Kuierin Venezia jatkaa puhtaalla pelillä – Pounds jälleen tarkkakätisenä

Awak Kuier oli jälleen isossa roolissa Venezian jatkaessa voittojen tiellä Italian liigassa. Anissa Pounds oli käsi kuumana Saksassa ja Veera Pirttinen pelasi kauden parhaan pelinsä Espanjassa.

29.10.2022 13:30 Suomalaiset ulkomailla

Suuri vastuu yllättänyt Annika Holopaisen – ”Annoin harjoituksissa kaikkeni”

Uransa aikana Saksassa, Puolassa, Ranskassa ja Islannissa ammattilaisena pelannut Annika Holopainen lisäsi yhden uuden maan ja sarjan kokoelmaansa, kun hän teki kesällä sopimuksen espanjalaisen Araskin kansa. Holopainen on ottanut heti ison roolin joukkueessa.

28.10.2022 09:31 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Sofia Pelander aloittivat EuroCupin vahvasti

EuroCup pyörähti käyntiin viikolla ja Awak Kuier sekä Sofia Pelander olivat hyvässä iskussa johdattaessaan joukkueensa avausvoittoihin.

24.10.2022 10:49 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelander debytoi KP Brnossa – Awak Kuierin Venezia tappioitta

Sofia Pelander pääsi pukemaan uuden seuransa KP Brnon pelipaidan päälleen ensimmäistä kertaa ja saldona oli heti kaksi voittoa. Awak Kuierin Reyer Venezia jatkaa Italiassa puhtaalla pelillä ja Elina Koskimies sekä Anissa Pounds siivittivät joukkueensa voittoon Saksassa.

17.10.2022 11:36 Suomalaiset ulkomailla

Anissa Pounds ja Elina Koskimies siivittivät Angelsin avausvoittoon

Anissa Pounds ja Elina Koskimies olivat Angels Nördlingenin tehokaksikko joukkueen napatessa avausvoittonsa Saksan Bundesliigassa. Awak Kuier oli jälleen terävänä Reyer Venezian jatkaessa Italiassa puhtaalla pelillä.

15.10.2022 17:46 Susiladies

Sofia Pelanderin seuraava osoite on Tšekin EuroCup-joukkue KP Brno

Susiladiesin luottosentteri Sofia Pelander, 30, on tehnyt kauden mittaisen sopimuksen tšekkiläisen KP Brnon kanssa. KP Brno pelaa maansa pääsarjan lisäksi EuroCupia.

15.10.2022 10:23 Suomalaiset ulkomailla

Annika Holopainen tehokkaana Espanjan liigan suomalaiskohtaamisessa - Saksassa saatiin pelit käyntiin

Annika Holopaisen vahva alkukausi sai jatkoa, kun Espanjan liigassa nähtiin suomalaispelaajien kohtaaminen. Saksassa saatiin Bundesliiga myös käyntiin.

14.10.2022 12:39 Suomalaiset ulkomailla

Anissa Pounds ja Elina Koskimies nälkäisinä kauteen

Saksan Bundesliigassa kausi starttaa perjantaina ja mukana on tällä kaudella kolme suomalaispeluria. Anissa Pounds ja Elina Koskimies aloittavat toisen kautensa Angels Nördlingenin riveissä ja Venla Varis siirtyi kesän aikana Marburgin joukkueeseen.

10.10.2022 10:28 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier kuritti entistä seuraansa – Annika Holopainen pirteänä Espanjassa

Awak Kuier ylsi tilastojen valossa kauden parhaaseen esitykseensä kohdatessaan entisen seuransa. Annika Holopainen avasi kilpailukautensa hienosti Espanjassa ja Anissa Pounds sekä Elina Koskimies olivat vahvassa iskussa Saksan cupissa.

27.9.2022 11:27 Suomalaiset ulkomailla

Helmi Tulosen tavoite Serie A1:stä täyttyi – ”Olen odottanut kautta jo kauan”

Helmi Tulonen kuului viime kaudella Italian Serie A2:n parhaimpiin pelaajiin. Erinomaiset esitykset noteerattiin myös kovatasoisessa Serie A1:ssä, kun Tulonen sai täksi kaudeksi sopimuksen sarjan kärkijoukkueisiin lukeutuvasta Basket Le Mura Luccassa.

30.8.2022 09:48 Susiladies

Bembibreen lisää suomalaisväriä, kun Susiladiesin Veera Pirttinen siirtyy Espanjan pääsarjaan

Espanjan pääsarjassa pelaava Bembibre nappasi Susiladies-pelaaja Veera Pirttisen, 25, ensi kauden kokoonpanoonsa. Suomalaisille tuttu Bembibre teki jo aikaisemmin tänä kesänä pelaajasopimuksen Anniina Äijäsen kanssa.

21.7.2022 08:45 Suomalaiset ulkomailla

Lotta Vesiluoma siirtyy Ruotsin pääsarjan Alvik Basketiin

Espoo Basket Teamin kantaviin voimiin jo yli puoli vuosikymmentä kuulunut Lotta Vesiluoma, 25, siirtyy ensimmäistä kertaa urallaan ulkomaille, kun Vesiluoma on tehnyt sopimuksen Ruotsin pääsarjassa pelaavan Alvik Basketin kanssa.

20.7.2022 13:05 Suomalaiset ulkomailla

Annika Holopainen siirtyy Espanjan pääsarjassa pelaavaan Araskiin

Susiladiesin luottopelaajiin kuuluva Annika Holopainen, 28, on tehnyt sopimuksen Espanjan pääsarjassa pelaavan Araski AES:ään. Holopainen pelasi edelliskautensa Ranskan kakkossarjassa, Montbrisonissa, ja oli koko sarjan kolmanneksi paras pistenainen.

Näytä lisää vastaavia