Helmi Tuloselle kauden ennätyspisteet – Sofia Pelanderille komea tupla-tupla

18.12.2023 06:53 Helmi Tulonen ylsi toistamiseen tällä kaudella 23 saldoon Italian liigassa, mutta se ei riittänyt joukkueelle voittoon. Sofia Pelander johdatti tupla-tuplallaan Norrköpingin voittoon Ruotsin liigan suomalaiskohtaamisessa ja Espanjassa Susiladiesin pelaajat pääsivät tuulettamaan voittoja.

Helmi Tulonen sivusi kauden piste-ennätystään. (Kuva: Ville Vuorinen)

Helmi Tulonen oli loistovireessä viimeistellessään 23 pistettä, mutta Sanga Milano taipui Ragusalle 56-76 (22-37). Pistemäärällään Tulonen sivussa kauden ennätyspisteitään Italian Serie A1:ssä. Hän kartutti tilastojaan myös kuudella levypallolla ja syötöllä. Milano on sarjassa toiseksi viimeisenä.
Ottelutilastot

Ruotsissa Sofia Pelanderin Norrköping Dolphins veti pidemmän korren, kun Alvik kaatui suomalaispelaajien kohtaamisessa 86-76 (40-42). Pelander oli vahvana 14 pisteen, 13 levypallon ja peräti neljän torjunnan tilastorivillä. Alvikin puolelta Lotta Vesiluoma sai tilastoihinsa kuusi pistettä, kaksi levypalloa, syötön ja riiston. Norrköping on sarjassa jaetulla kakkospaikalla ja Alvik kahdeksantena.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Isabella Kaukopaasin Visby jäi Luulajan jyrän alle 43-103 (20-50). Kaukopaasille kirjattiin kaksi pistettä, syöttö ja riisto. Visby on yhdellä voitolla sarjassa viimeisenä.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol kaatoi Barcelonan vieraskentällä 75-70 (34-39). Äijänen heitti ottelussa kahdeksan pistettä ja Kalinille kirjattiin pisteitä kaksi sekä yksi syöttö.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Voittoa pääsi juhlistamaan myös Lotta-Maj Lahtinen, kun Sedis otti Jairisista 69-60 (35-25)-voiton. Lahtinen sai viisi merkintää sekä piste- että syöttötilastoihin ja tilastot kohentuivat myös levypallolla ja riistolla.

Suomalaisten joukkueet ovat tasapisteissä sijoilla 9-10 ja taistelevat tiukasti paikasta Copa de la Reinassa.
Ottelutilastot

Belgiassa Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelen murskasi Brunehautin tylysti 119-49 (60-26). Aarnisalo säästeltiin viikon EuroCupin otteluun ja hän tilastoi kaksi pistettä, kolme levypalloa, neljä syöttöä ja kaksi riistoa. Kangoeroes on sarjassa puhtaalla pelillä.
Ottelutilastot

Tylyt lukemat nähtiin myös Tshekin liigassa, kun Sara Rokkasen KARA Trutnov hävisi maan valtaseura USK Prahan vieraana 42-111 (25-58). Rokkanen kuului jälleen joukkueensa parhaimmistoon seitsemällä pisteellä, kolmella levypallolla ja kolmella syötöllä. Trutnov on sarjassa toiseksi viimeisenä.
Ottelutilastot

Saksassa Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern jatkaa vahvasti voitettuaan Wings Leverkusenin selvästi 94-63 (46-34). Koskimies heitti kuusi pistettä ja täytteli tilastojaan myös neljällä levypallolla, syötöllä ja kolmella riistolla. Lehtoranta komppasi kolmen pisteen, kolmen levypallon, kahden syötön ja kolmen riiston tilastosaldolla. Keltern on tukevasti sarjan piikkipaikalla.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Roosa Lehtorannan Angels Nördlingen pisti ALBA Berliinin tiukoille, mutta joutui lopulta taipumaan 66-70 (32-36). Lehtoranta sai tilastoihinsa kaksi pistettä, neljä levypalloa, kuusi syöttöä ja yhden torjunnan. Angels on sarjassa viidentenä.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Tappion karvasta kalkkia joutui maistelemaan myös Anissa Pounds, kun Lions Halle hävisi Hannoverin vieraana 67-75 (39-38). Pounds auttoi joukkuettaan kahdeksan pisteen, neljän levypallon ja riiston tilastoilla. Lions pitää sarjassa kuudetta sijaa.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

 
15.4.2024 11:24 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelen Belgian liigan finaaliin

Elina Aarnisalo pääsee taistelemaan Belgian mestaruudesta, kun Kangoeroes Mechelen lunasti itselleen finaalipaikan. Saksassa ja Ruotsissa suomalaisten joukkueet käyvät kovaa taistelua välierissä.

8.4.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Aarnisalon Kangoeroes ja Pelander Norrköping jyräsivät välieriin

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelelen eteni välieriin Belgiassa ja Sofia Pelanderin Norrköping teki saman Ruotsissa. Saksassa Keltern on voiton päässä finaalipaikasta.

6.4.2024 08:13 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa välierät käyntiin - Pelanderin kausi pysyi elossa

Saksassa saatiin välierät vauhtiin ja Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern aloitti vakuuttavasti. Ruotsissa Sofia Pelanderin Norrköping on voiton päässä välieristä.

5.4.2024 12:47 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelanderin Norrköping jo selkä seinää vasten – ”Ensimmäinen peli oli aikamoinen pettymys”

Ruotsissa pudotuspelit ovat jo startanneet ja Sofia Pelanderin Norrköping Dolphins on jo selkä seinää vasten. Pelander on kuitenkin luottavaisena, että Norrköping selvittää esteet tieltään ja taistelee vielä mestaruudesta.

1.4.2024 09:24 Suomalaiset ulkomailla

Kolme Susiladies-pelaajaa Bundesliigan välieriin – Espanjassa hienoja onnistumisia ja voittoja

Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern eteni vakuuttavasti Saksan Bundesliigan välieriin ja saivat Anissa Poundsista sekä Lions Hallesta seuraa. Espanjassa suomalaisten joukkueet ottivat tärkeitä voittoja.

25.3.2024 11:52 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa ja Tshekissä pudotuspelit käynnistyivät – Ruotsissa saatiin runkosarja pakettiin

Saksan ja Tshekissä saatiin pudotuspelit käyntiin viime viikolla ja Ruotsissa pelattiin runkosarjan päätöskierros. Italiassa Awak Kuier loisti pistekuningattarena.

22.3.2024 12:27 Suomalaiset ulkomailla

Marianne Kalin ja Anniina Äijänen taistelemassa Espanjan cupin voitosta

Espanjan cup-mestaruus ratkaistaan viikonloppuna, kun arvostetun Copa de la Reinan finaaliturnaus on edessä. Cup-pokaalista on taistelemassa myös Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol.

22.3.2024 11:23 Suomalaiset ulkomailla

Naisten Bundesliigassa pudotuspelit käyntiin – mukana neljä Susiladies-pelaajaa

Naisten Saksan Bundesliigassa alkavat pudotuspelit tulevana viikonloppuna. Mestaruustaistelussa nähdään Stars Kelternin Linda-Lotta Lehtoranta ja Elina Koskimies, Lions Hallen Anissa Pounds sekä Angels Nördlingenin Roosa Lehtoranta.

18.3.2024 10:51 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtorannan Nördlingenille kirvelevä finaalitappio cupissa

Roosa Lehtorannan Angels Nördlingen oli kiinni Saksan cupin voitossa aina viimeisille sekunneille saakka, mutta joutui lopulta tyytymään kakkospaikkaan.

15.3.2024 18:54 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtoranta taistelee Saksan cupin mestaruudesta – ”Tähtäin on, että voitamme”

Saksan cupin neljän joukkueen lopputurnaus pelataan viikonloppuna ja suomalaispelaajista mukana nähdään Angels Nördlingenin joukkuetta edustava Roosa Lehtoranta. Lehtoranta lähtee viikonloppuun toiveikkain mielin.

Näytä lisää vastaavia