Edon Maxhuni palautti Merlinsin voittojen tielle

6.1.2023 10:42 Edon Maxhuni aloitti vuotensa väkevästi, kun hän siivitti Merlins Crailsheimin takaisin voittojen tielle Saksan Bundesliigassa. Alexander Madsenin AEK otti tärkeän voiton Mestarien liigassa.

Alexander Madsen ja Edon Maxhuni pääsivät juhlimaan voittoja vuoden alkajaisiksi. (Kuva: Ville Vuorinen)

Edon Maxhuni aloitti vuotensa räväkästi Saksan Bundesliigassa, kun hän heitti 20 pistettä Merlins Crailsheimin voittaessa Löwen Braunschweigin 101-91 (49-44). Maxhuni koristeli tilastojaan lisäksi viidellä syötöllä ja kahdella riistolla. Merlins repi voitolla eroa putoamispaikkaan ollen nyt 14.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Elias Valtosen Rostock Seawolves ei pystynyt pistämään kampoihin Bayern Münchenille Seawolvesin kaaduttua kotonaan 65-78 (30-53). Valtonen kantoi kortensa kekoon viidellä pisteellä, levypallolla ja riistolla.
Ottelutilastot

Tuomas Iisalon valmentama Bonn jatkaa sarjan kärjessä kaadettuaan Ulmin vieraskentällä 101-92 (52-43). Voitto oli Bonnille kuudes peräkkäinen.
Ottelutilastot

Joonas Iisalon luotsaama Academics Heidelberg taipui niukasti Towers Hamburgille 83-87 (44-44). Academics on Merlinsin kanssa tasapisteissä sijalla 15.
Ottelutilastot

Luukas Vaara jäi ilman tehomerkintöjä, kun Phoenix Hagen taipui Nürnberg Falconsille 88-90 (49-48).
Ottelutilastot

Mestarien liigassa pyörähti käyntiin Play-in -vaihe ja Alexander Madsenin AEK otti niskaotteen turkkilaisesta Bursasta 73-70 (35-37)-voitolla. Madsenin tilastoihin kertyi neljä pistettä ja levypallo. 16 parhaan joukkoon pääsemiseksi vaaditaan kaksi voittoa.
Ottelutilastot

Mikael Jantusen Treviso otti toisen peräkkäisen voittonsa kaataessaan Veneton derbyssä Reyer Venezian 100-93 (48-48). Jantuselle kertyi viisi pistettä, kaksi levypalloa ja syöttö. Voitolla Treviso paranteli osakkeitaan sarjan häntäpäässä ja harppasi kolmen joukkueen ohi sijalle 12.
Ottelutilastot

Topias Palmi kirjautti Craiovan suurimmat minuutit (30,5) ja kiitti vastuusta 13 pisteen, kolmen levypallon, kolmen syötön ja riiston tilastoilla, kun Craiova kukisti Pitestin 68-62 (42-34). Shawn Hopkins kasasi neljä pistettä, kuusi levypalloa, syötön ja torjunnan. Craiova on sarjassa neljäntenä.
Ottelutilastot

Japanin B2-liigassa Erik Murphyn Fukushima Firebonds aloitti vuotensa kahdella voitolla Fivearrows Kagawasta. Vuoden avauskohtaamisessa Firebonds oli vahvempi numeroin 86-77 (41-31). Murphy oli joukkueensa parhaimmistoa 13 pisteen, viiden levypallon ja kahden syötön saldolla.
Ottelutilastot

Joukkueiden toisen kohtaamisen Firebonds vei nimiinsä 75-68 (42-36). Murphy teki tasaista työtä 13 pisteen, kolmen levypallon, kahden syötön ja torjunnan tilastorivillä.
Ottelutilastot

 
21.3.2024 07:26 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovi teki suomalaista koripallohistoriaa

Lassi Tuovista tuli ensimmäinen suomalaissyntyinen valmentaja, joka on toiminut Euroliigan ottelussa päävalmentajana. Tuovi johdatti Virtus Bolognaa viime hetket italialaisseuran kohdatessa Zalgirisin vieraissa.

15.3.2024 08:24 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball EuroCupin välieriin

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball eteni EuroCupin välieriin. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa varmisti puolivälieräpaikan.

1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

21.12.2023 07:55 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Larkas jatkavat Mestarien liigassa - Seppälä ilmiliekeissä Ranskassa

Mestarien liigan alkulohkovaihe saatiin päätökseen ja Sasu Salinin sekä Mikko Larkaksen urakka jatkuu 16 parhaan joukossa. Pelikuntoon palannut Ilari Seppälä oli sen sijaan täysin pitelemätön Ranskassa.

14.12.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Valtonen juhli Barcelonan kaatoa, Jantunen iskussa EuroCupissa ja Blomgren pisterohmuna Sloveniassa

Elias Valtonen pääsi maistelemaan harvinaista herkkua, kun Manresa kaatoi Espanjan liigassa Barcelonan. Mikael Jantunen oli jälleen mies paikallaan EuroCupissa ja Perttu Blomgren sai kätensä kuumaksi Sloveniassa.

7.12.2023 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen loisti Mestarien liigassa - Sasu Salin rikkoi upean rajapyykin

Alexander Madsenin vahva peli piti VEF Riian jatkohaaveet elossa Mestarien liigassa ja Sasu Salin vei oman ennätyksensä uudelle sataluvulle.

23.11.2023 09:34 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen siivitti joukkueensa tärkeään voittoon

Alexander Madsen oli isossa roolissa, kun VEF Riika merkkautti avausvoittonsa Mestarien liigan lohkovaiheessa ja piti jatkohaaveensa elossa. Sasu Salin ja Perttu Blomgren olivat myös vahvassa vedossa.

9.11.2023 09:44 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin vei Mestarien liigan Susijengikohtaamisen

Mestarien liigassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Sasu Salin toivotti Alexander Madsenin tervetulleeksi Teneriffan aurinkosaarelle. Salin pääsi ottelun jälkeen paukuttelemaan henkseleitään voiton kunniaksi.

19.10.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin sytytti sukan tuleen Mestarien liigassa

Sasu Salinin ranne oli tulikuumana Mestarien liigan avauksessa, kun hän pommitti peräti kahdeksan kolmen pisteen heittoa sisään hurjalla prosentilla. Severi Kaukiainen oli Patrioti Levicen ykkösnimi FIBA Europe Cupissa ja Mikael Jantunen esiintyi vahvasti EuroCupissa.

12.5.2023 09:26 Suomalaiset ulkomailla

Mestarien liigan Final Four viikonloppuna – Sasu Salin ja Tuomas Iisalo taistelemassa mestaruudesta

Mestarien liigan Final Four –lopputurnaus pelataan viikonlopun aikana Malagassa, Espanjassa. Suomalaisista voittoa havittelevat Teneriffan Sasu Salin ja Bonnin päävalmentaja Tuomas Iisalo.

Näytä lisää vastaavia