Damion Dantzler Korihaiden päävalmentajaksi, Bradley palaa Katajaan

18.12.2017 Korisliigan joulun odotus on tapahtumarikasta aikaa, kun Uudessakaupungissa sekä Joensuussa joukkueet kokevat muutoksia. Viime kaudella Kobria luotsannut Damion Dantzler siirtyy Korihaiden päävalmentajan paikalle loppukauden kattavalla sopimuksella, kun taas loukkaantumisten kanssa painiva Kataja saa vahvistusta paluumuuttaja Jarekious Bradleyn muodossa.

Viime kaudella Lapuan Kobria valmentanut Damion Dantzler siirtyy Korihaiden peräsimeen.

Keväällä Katajan kanssa Korisliigan mestaruutta juhlinut Jarekious Bradley tekee paluun joensuulaisten riveihin. Kuvat: Ville Vuorinen

Korihaiden päävalmentajan tuolia on Jarno Nikulan syrjään siirtymisen jälkeen pitänyt lämpimänä apuvalmentaja Petri Helminen. Jatkossa haiparven vaihtopenkin päässä nähdään uusi kasvo, kun viime kaudella Lapuan Kobrat runkosarjan viidennelle sijalle valmentanut Damion Dantzler ja Korihait ovat tehneet loppukauden kattavan sopimuksen.

Korisliigassa Dantzler on toiminut vuosien 2011-2014 aikana, sekä kaudella 2015/16 Loimaan Bisonsin apuvalmentajana, jossa mies oli voittamassa loimaalaisjoukkueen kanssa kahta Suomen mestaruutta. Viime kausi oli Dantzlerin ensimmäinen päävalmentajana, miehen johdatettua Lapuan Kobrat runkosarjassa sijalle viisi.

Dantzler aloittaa toimessaan välittömästi.

Jarekious Bradley palaa Katajaan

Joensuun Katajan loukkaantumisista kärsinyt ja peliruuhkan kanssa painiva joukkue vahvistaa rivejään tutulla kasvolla, kun menneenä keväänä joukkueen kanssa mestaruuden voittanut Jarekious Bradley (196cm/27v) tekee paluun joensuulaisryhmän riveihin.

Alkukauden Saksan Bundesliigan Basketball Löwen Braunschweigin riveissä viettänyt Bradley pelasi saksalaisjoukkueen riveissä 10 ottelua 10,3 pisteen, 4,3 levypallon ja 1,3 syötön keskiarvoilla.

- Bradley tuo meille kaipaamiamme asioita. Hän on luotettava levypallopelaaja ja viime ajat ovat osoittaneet, että tarvitsemme lisävoimaa ennen kaikkea tälle osa-alueelle, pyörittelee Kataja-luotsi Greg Gibson seuran tiedotteessa.

- Luulen, että vie hetken kunnes hän pääsee taas jyvälle tekemisistämme. Seurasin hänen otteitaan Saksassa ja niissä kokonaisissa otteluissa mitä näin, hän oli mielestäni todella hyvä.

Lisätiedot: Jarekious Bradley
 
22.4.2024 21:14 Korisliiga

Helsinki Seagulls ja Kataja Basket tasoittivat välierävoitot

Seagulls haki vierasvoiton Kauhajoelta 27 pistettä heittäneen Shavon Colemanin johdolla lukemin 73–80. Kataja Basket puolestaan oli tyly isäntä Joensuussa, kun se kaatoi BC Nokian 99–75. Molemmat sarjat ovat tilanteessa 1–1, kun finaalipaikkaan vaaditaan neljä voittoa.

19.4.2024 21:37 Korisliiga

BC Nokia hurjasteli päätöskympillä karkuun Katajalta välieräavauksessa

BC Nokia ja Kataja Basket aloittivat välieräsarjansa perjantaina Harjuniityn Liikuntahallilla Nokialla. Kotijoukkueen nousujohteinen esitys toi avausvoiton lukemin 86–67 (33–26).

18.4.2024 21:06 Korisliiga

Tulikuuman Topias Palmin ranne hiljensi Kisahallin – Kauhajoelta vakuuttava välieräavaus

Korisliigan välierät käynnistyivät torstaina, kun runkosarjan ykkönen Helsinki Seagulls isännöi Kauhajokea. Vilppaan avauskierroksella kaatanut Kauhajoki jatkoi loistavia otteitaan, kun se nappasi vierasvoiton Helsingistä 81–88 (39–46).

18.4.2024 12:30 Korisliiga

Korisliigan välieräennakossa Kataja ja Nokia: ”Vaikka joukkueilla olisi kuinka iso ero paperilla, playoffeissa ottelut jäävät yleensä kiinni parista pallonhallinnasta”

Kataja Basketin Thomas Tumba ja BC Nokian Tucker Richardson suhtautuvat alkavaan välieräsarjan keskenään hyvin samankaltaisin ajatuksin. Kumpikin tietää, että yksikin kriittinen pallonmenetys ja vastustaja voi päästä peruuttamattomasti niskan päälle.

17.4.2024 09:15 Korisliiga

Rakkaat viholliset välierissä: Helsinki Seagulls ja Kauhajoki mittelevät keskenään finaalipaikasta

Helsinki Seagullsin Okko Järvi ja Kauhajoen Topias Palmi odottavat kumpikin vesi kielellä välierien tunnelmaa. Seurojen välisissä kohtaamisissa on aina erityinen lataus ilmassa.

14.4.2024 19:31 Korisliiga

Kataja repi tiukan taisteluvoiton itselleen – Korisliigan välieräparit selvillä

Neljäs ja viimeinen joukkue, joka lunasti lipun miesten Korisliigan välieriin, on Kataja Basket.

13.4.2024 21:01 Korisliiga

Kauhajoen ja Vilppaan kamppailu äityi jännäriksi, mutta Eero Innamaa johti joukkueensa välieriin

Miesten Korisliigan puolivälierissä ratkesi jälleen yksi sarja, kun Kauhajoki selätti Salon Vilppaan kolmannen kerran.

12.4.2024 20:43 Korisliiga

Nokia eteni välieriin – Kataja pisteellä niskan päälle

BC Nokia selvisi kevään toisena joukkueen puolivälieristä jatkoon. Kataja Basket otti edun haltuun omassa sarjassaan.

11.4.2024 22:14 Korisliiga

Vilpas laittoi kapulan Kauhajoen rattaisiin – Seagulls eteni välieriin puhtaalla pelillä

Miesten Korisliigassa yksi neljästä puolivälieräsarjasta saapui päätökseensä.

9.4.2024 21:08 Korisliiga

Kataja tasasi tilit Korihaita vastaan – Nokialle toinen voitto Kouvoista

Miesten Korisliigassa jatkettiin puolivälieriä. Katajan Thomas Tumba juhli sekä tärkeää otteluvoittoa että uransa isointa pistesaldoa.

Näytä lisää vastaavia