Besim Maxhuni jatkaa Raidersin päävalmentajana

10.5.2023 11:34 Raiders Basketin päävalmentajana kausilla 2021–22 ja 2022–23 toiminut Besim Maxhuni jatkaa seurassa myös tulevalla kaudella. Raiders on mennyt pelillisesti eteenpäin Maxhunin alaisuudessa kausi kaudelta ja pelannut kaksi perättäistä kautta peräkkäin miesten I divisioonan A:n pudotuspeleissä.

Kuva: Veikko Soittu

Valmentajakoulutuksena Maxhunilta löytyy HKVT ja HKVT Master vuodelta 2011. Mittavan valmentajauran omaava Maxhuni muistetaan myös aikaisemmilta vuosilta Järvenpäästä. Maxhuni johdatti keväällä 2009 Järvenpään Koripalloseuran B-pojat SM-kultaan. Sittemmin Maxhuni on muun muassa luotsannut Helmi Capitalsin A-tytöt SM-kultaan sekä voittanut Naisten Korisliigan mestaruuden HyPo:n apuvalmentajana. Maxhunilla on myös valmentajataustaa Suomen nuorten maajoukkueista.

- Pelasimme loistavan kevään ja ylsimme aina pudotuspeleihin asti ja seurahistorian ensimmäiseen 1A divisioonan Playoff voittoon, Maxhuni kommentoi päättynyttä kautta. Joukkueen rakentaminen on myös aloitettu ja Elmo Lehtosen sekä Toni Soinisen pelaajasopimukset julkistettu, jatkaa Maxhuni

Raidersin tavoitteena on ensi kaudella pärjätä playoffs-peleissä ja joukkueen vahvuuteen tullaan alustavasti hankkimaan kaksi ulkomaalaispelaajaa.

Raiders etsii apuvalmentajaa

Haluatko tulla Raiders toimintaa mukaan ja toimia apuvalmentajana? Olet esimerkiksi nuori tai haluat kehittyä valmentajana aikuiskoripallossa sekä saada oppia päävalmentaja Besim Maxhunilta, niin ole ihmeessä yhteydessä!

Lisätiedot: 
Raiders Basket ry
Jarkko Lanu
jarkko.lanu@hotmail.com
0400700322

 
1.7.2021 07:29 Seura tiedottaa

Tapiolan Hongalta uusia panostuksia vanhimpien junioreiden kehityspolkuun

Tapiolan Hongassa on mahdollisuus harrastaa koripalloa monella eri tasolla ja monia eri polkuja pitkin. Jokaiselle löytyy omaa motivaatiota ja taitoa vastaava polku kuljettavaksi. Viimeisimpänä kehityskohteena on ollut kaikkein korkeimmalle huipulle tähtäävien pelaajien polku ja sitä varten seuran hallitus teki helmikuussa päätöksen lisätä panostusta yli 16-vuotiaiden junioreiden toimintaan. Panostuksen lähtökohtana on uusi kehitysohjelma, joka antaa seuran kasvateille mahdollisuuden edetä korisurallaan haluamaansa tavoitetta kohti.

16.5.2019 14:11 Seura tiedottaa

KTP:n ja MuKin yhteiset avoimet harjoitukset Helsingissä & Kotkassa

Seurojen hyvin alkanut yhteistyö saa jatkoa tulevilla pelikausilla. Valmistautuminen seuraavaan kauteen 2019-2020 on jo suunnitteilla ja se aloitetaan järjestämällä yhteiset U19-, miesten ykkösdivisioona- ja korisliiga-joukkueiden avoimet harjoitukset.

14.5.2019 09:50 Seura tiedottaa

Auvinen jatkaa Raidersin päävalmentajana

Olli-Pekka Auvinen jatkaa miesten 1B-divisioonan mestaruuden voittaneen Raidersin päävalmentajana. Valmennusryhmässä jatkaa myös pitkään Keski-Uudenmaan alueella vaikuttanut Jarkko Lanu. Joukkue järjestää avoimet harjoitukset 21.-22.5. Järvenpäässä.

3.5.2019 17:29 Seura tiedottaa

Avoimet harjoitukset ToPo miehet ja Sykki U19 & U17 -joukkueet

ToPo ja Sykki ovat sopineet yhteistyöstä kaudelle 2019–2020 miesten 1A-divisioonan ja U19 & U17 juniorijoukkueiden osalta.

2.5.2019 21:01 Seura tiedottaa

Jussi Syrjänen ToPon valmennuksen johtajaksi ja GM:ksi

Jussi Syrjänen on palkattu ToPoon johtamaan edustusjoukkueiden toimintaa ja osaksi sekä miesten että naisten valmennustiimejä. Lisäksi hän osallistuu seuran junioritoiminnan kehittämiseen.

5.7.2018 13:26 Seura tiedottaa

Turkuun muuttamassa ja joukkuetta vailla?

Onnistuitko saamaan opiskelupaikan Turusta? Oletko muuttamassa tai ehkäpä asut jo täällä Turussa ja etsit itsellesi joukkuetta? Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

15.6.2017 Seura tiedottaa

Raholan Pyrkivän miesten 1B-divarissa muutama paikka auki

Miesten I divisioona B:ssä jatkava Raholan Pyrkivä on sopinut jatkosta avainpelaajiensa kanssa. Raholan Pyrkivän miesten joukkueen runko on muodostumassa – muutamaa pelaajaa etsitään vielä.

5.5.2017 Seura tiedottaa

Mikko Asikainen luotsaa puhun miesten edustusjoukkuetta 1 divisioona B:ssä

PuHun edustusjoukkue on pelannut syksystä 2013 alkaen miesten 1B-divisioonassa. Kauteen 2017-2018 lähdetään uuden päävalmentajan johdolla.

17.3.2017 Seura tiedottaa

Laita hyvä kiertämään ToPon ottelussa sunnuntaina 19.3!

Laurean opiskelijat ja Hope ry järjestävät liikuntavälinekeräyksen vähävaraisille perheille Munkkiniemen Yhteiskoulussa ToPon miesten ottelun yhteydessä.

16.3.2017 Valmentajat

EBT hakee valmentajaa päätoimiseen työsuhteeseen

EBT hakee poikapuolen päävalmentajaa, joka toimisi myös miesten edustusjoukkueen päävalmentajana. EBT:n miehet pelaavat I divisioona B:ssä.

Näytä lisää vastaavia