Awak Kuier vei suomalaiskohtaamisen Italiassa

23.10.2023 08:00 Italiassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Awak Kuier ja Helmi Tulonen iskivät yhteen. Roosa Lehtoranta puolestaan debytoi Saksan liigassa.

Awak Kuierin Reyer Venezia jatkaa puhtaalla pelillä Italiassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Italian liigassa Awak Kuier ja Helmi Tulonen iskevät yhteen ja Kuierin Reyer Venezia nappasi lopulta selvän 73-52 (46-34)-voiton. Kuier tilastoi kahdeksan pistettä, kuusi levypalloa, syötön ja peräti neljä torjuntaa. Tulonen kasasi puolestaan kuusi pistettä ja kuusi levypalloa, kolme syöttöä ja riiston. Venezia jatkaa neljän ottelun jälkeen puhtaalla pelillä ja Tulosen Sanga Milanolla on yksi voitto.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Marianne Kalinin ja Anniina Äijäsen Ferrol otti kauden toisen voittonsa Espanjan liigassa, kun se kaatoi kotonaan Jairisin 67-56 (26-29). Äijänen heitti ottelussa yhdeksän pistettä ja levypallo- sekä syöttösarakkeisiin kirjattiin yksi merkintä. Kalin sai tilastoikseen neljä pistettä, kolme levypalloa ja riiston.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet jäi Euroliiga-joukkue Gironan jyrän alle lukemin 59-98 (23-46). Lahtinen tilastoi kolme pistettä, viisi levypalloa, syötön ja riiston.
Ottelutilastot

Roosa Lehtoranta debytoi Angels Nördlingenin riveissä Saksassa, mutta Herner TC oli ottelussa vahvempi 85-67 (52-34). Lehtoranta sai tilastoikseen neljä pistettä ja levypallon.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Stars Keltern otti niukan 79-75 (32-35)-voiton Panthers Osnabrückista. Linda-Lotta Lehtoranta pussitti yhdeksän pistettä, otti kolme levypalloa ja tarjoili joukkuekavereilleen kolme koria. Koskimiehen ainoaksi tehomerkinnäksi jäi levypallo.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Anissa Poundsin Lions hävisi Marburgille vieraskentällä selvästi 58-83 (24-47).Poundsille kirjattiin kuusi pistettä, levypallo, neljä syöttöä ja riisto.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Ruotsin liigassa Lotta Vesiluoman Alvik pääsi juhlimaan kauden avausvoittoaan, kun IK EOS Lund kaatui 94-87 (45-37). Vesiluoma tehoili neljä pistettä, kaksi levypalloa, kolme syöttöä ja riiston.
Ottelutilastot

Sofia Pelanderin Norrköping Dolphins puolestaan taipui Södertäljen vieraana 74-90 (45-49). Pelander saalisti ottelussa 11 pistettä, neljä levypalloa, syötön ja torjunnan. Tappio oli Norrköpingille kauden ensimmäinen.
Ottelutilastot

Isabella Kaukopaasin Visby pelasi viikonloppuna kaksi ottelua, joista saldona oli voitto ja tappio. Perjantaina Visby joutui tunnustamaan Sjuhäradin paremmakseen 77-50 (40-18). Kaukopaasi heitti seitsemän pistettä, levypallon ja syötön.
Ottelutilastot

Sunnuntaina Visby sai voittotilinsä auki kaadettuaan Mark Basketin vieraskentällä 81-78 (32-34). Kaukopaasille merkittiin neljä pistettä, kolme levypalloa ja kolme syöttöä.
Ottelutilastot

Tshekin liigassa Sara Rokkasen Kara Trutnov taipui Levhartice Chomutov vieraana 55-77 (29-33). Rokkanen oli joukkueensa toiseksi paras pistenainen seitsemällä pisteellä ja tilastot karttuivat myös neljällä levypallolla, syötöllä, kolmella riistolla ja torjunnalla.
Ottelutilastot

 
22.4.2024 15:36 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalosta Belgian mestari

Elina Aarnisalosta tuli Belgian mestari, kun Kangoeroes Mechelen pelasi kotimaisen kauden läpi ilman ainuttakaan tappiota. Finaalit ovat käynnistyneet myös Saksassa ja runkosarjat päättyivät Espanjassa sekä Italiassa.

15.4.2024 11:24 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelen Belgian liigan finaaliin

Elina Aarnisalo pääsee taistelemaan Belgian mestaruudesta, kun Kangoeroes Mechelen lunasti itselleen finaalipaikan. Saksassa ja Ruotsissa suomalaisten joukkueet käyvät kovaa taistelua välierissä.

8.4.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Aarnisalon Kangoeroes ja Pelander Norrköping jyräsivät välieriin

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelelen eteni välieriin Belgiassa ja Sofia Pelanderin Norrköping teki saman Ruotsissa. Saksassa Keltern on voiton päässä finaalipaikasta.

6.4.2024 08:13 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa välierät käyntiin - Pelanderin kausi pysyi elossa

Saksassa saatiin välierät vauhtiin ja Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern aloitti vakuuttavasti. Ruotsissa Sofia Pelanderin Norrköping on voiton päässä välieristä.

5.4.2024 12:47 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelanderin Norrköping jo selkä seinää vasten – ”Ensimmäinen peli oli aikamoinen pettymys”

Ruotsissa pudotuspelit ovat jo startanneet ja Sofia Pelanderin Norrköping Dolphins on jo selkä seinää vasten. Pelander on kuitenkin luottavaisena, että Norrköping selvittää esteet tieltään ja taistelee vielä mestaruudesta.

1.4.2024 09:24 Suomalaiset ulkomailla

Kolme Susiladies-pelaajaa Bundesliigan välieriin – Espanjassa hienoja onnistumisia ja voittoja

Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern eteni vakuuttavasti Saksan Bundesliigan välieriin ja saivat Anissa Poundsista sekä Lions Hallesta seuraa. Espanjassa suomalaisten joukkueet ottivat tärkeitä voittoja.

25.3.2024 11:52 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa ja Tshekissä pudotuspelit käynnistyivät – Ruotsissa saatiin runkosarja pakettiin

Saksan ja Tshekissä saatiin pudotuspelit käyntiin viime viikolla ja Ruotsissa pelattiin runkosarjan päätöskierros. Italiassa Awak Kuier loisti pistekuningattarena.

22.3.2024 12:27 Suomalaiset ulkomailla

Marianne Kalin ja Anniina Äijänen taistelemassa Espanjan cupin voitosta

Espanjan cup-mestaruus ratkaistaan viikonloppuna, kun arvostetun Copa de la Reinan finaaliturnaus on edessä. Cup-pokaalista on taistelemassa myös Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol.

22.3.2024 11:23 Suomalaiset ulkomailla

Naisten Bundesliigassa pudotuspelit käyntiin – mukana neljä Susiladies-pelaajaa

Naisten Saksan Bundesliigassa alkavat pudotuspelit tulevana viikonloppuna. Mestaruustaistelussa nähdään Stars Kelternin Linda-Lotta Lehtoranta ja Elina Koskimies, Lions Hallen Anissa Pounds sekä Angels Nördlingenin Roosa Lehtoranta.

18.3.2024 10:51 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtorannan Nördlingenille kirvelevä finaalitappio cupissa

Roosa Lehtorannan Angels Nördlingen oli kiinni Saksan cupin voitossa aina viimeisille sekunneille saakka, mutta joutui lopulta tyytymään kakkospaikkaan.

Näytä lisää vastaavia