Awak Kuier loisti Italian cupissa

6.3.2021 00:12 Taistelu Italian cupin mestaruudesta on käynnissä ja Awak Kuierin Ragusa puristi tiensä välieriin.

Awak Kuier taistelee Italian cupin voitosta. (Kuva: Ville Vuorinen)

Italian cupissa runkosarjan ensimmäisen puolikkaan kahdeksan parasta joukkuetta ratkovat viikonvaihteen aikana cup-mestaruuden Bolognassa.

Ragusa kohtasi puolivälierässä Empolin ja puristi jatkoajan jälkeen itsensä välieriin 90-80 (75-75, 45-42)-voitolla. Kuier urakoi ottelussa 33 minuuttia tilastoiden 17 pistettä, kahdeksan levypalloa sekä kolme torjuntaa. Ragusa kohtaa sunnuntain välierässä Reyer Venezian.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Sofia Pelanderin 10 pistettä, seitsemän levypalloa ja neljä syöttöä eivät riittäneet siivittämään Herneriä voittoon sarjakärki Kelternistä. Herner joutui taipumaan kärkiottelussa lukemin 75-85 (37-40). Herner jatkaa sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

Islannin liigassa Annika Holopainen tehoili jälleen 26 pisteen, kahdeksan levypallon ja kolmen syötön tilastorivin, mutta Fjölnir oli lopulta vahvempi 96-67 (49-40). KR on sarjassa viimeisenä.
Ottelutilastot

Ruotsin liigassa Sandra Karstenin Wetterbygden Sparksin pudotuspelihaaveet kokivat ison kolauksen 58-80 (18-41)-tappiolla Norrköping Dolphinsia vastaan. Karstenin tilastoihin kirjattiin kolme levypalloa. Sparks on sarjassa yhdeksäntenä.
Ottelutilastot

Ville Tuomisen valmentama Helsingborg hävisi A3 Basket Uumajalle 57-81 (31-29). Helsingborg pysyi sarjakolmosen kyydissä kolme ensimmäistä neljännestä, mutta A3 vei päätösneljänneksen peräti 30-5. Helsingborg on sarjassa viimeisenä.
Ottelutilastot

 
15.4.2024 11:24 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelen Belgian liigan finaaliin

Elina Aarnisalo pääsee taistelemaan Belgian mestaruudesta, kun Kangoeroes Mechelen lunasti itselleen finaalipaikan. Saksassa ja Ruotsissa suomalaisten joukkueet käyvät kovaa taistelua välierissä.

8.4.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Aarnisalon Kangoeroes ja Pelander Norrköping jyräsivät välieriin

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelelen eteni välieriin Belgiassa ja Sofia Pelanderin Norrköping teki saman Ruotsissa. Saksassa Keltern on voiton päässä finaalipaikasta.

6.4.2024 08:13 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa välierät käyntiin - Pelanderin kausi pysyi elossa

Saksassa saatiin välierät vauhtiin ja Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern aloitti vakuuttavasti. Ruotsissa Sofia Pelanderin Norrköping on voiton päässä välieristä.

5.4.2024 12:47 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelanderin Norrköping jo selkä seinää vasten – ”Ensimmäinen peli oli aikamoinen pettymys”

Ruotsissa pudotuspelit ovat jo startanneet ja Sofia Pelanderin Norrköping Dolphins on jo selkä seinää vasten. Pelander on kuitenkin luottavaisena, että Norrköping selvittää esteet tieltään ja taistelee vielä mestaruudesta.

1.4.2024 09:24 Suomalaiset ulkomailla

Kolme Susiladies-pelaajaa Bundesliigan välieriin – Espanjassa hienoja onnistumisia ja voittoja

Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern eteni vakuuttavasti Saksan Bundesliigan välieriin ja saivat Anissa Poundsista sekä Lions Hallesta seuraa. Espanjassa suomalaisten joukkueet ottivat tärkeitä voittoja.

25.3.2024 11:52 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa ja Tshekissä pudotuspelit käynnistyivät – Ruotsissa saatiin runkosarja pakettiin

Saksan ja Tshekissä saatiin pudotuspelit käyntiin viime viikolla ja Ruotsissa pelattiin runkosarjan päätöskierros. Italiassa Awak Kuier loisti pistekuningattarena.

22.3.2024 12:27 Suomalaiset ulkomailla

Marianne Kalin ja Anniina Äijänen taistelemassa Espanjan cupin voitosta

Espanjan cup-mestaruus ratkaistaan viikonloppuna, kun arvostetun Copa de la Reinan finaaliturnaus on edessä. Cup-pokaalista on taistelemassa myös Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol.

22.3.2024 11:23 Suomalaiset ulkomailla

Naisten Bundesliigassa pudotuspelit käyntiin – mukana neljä Susiladies-pelaajaa

Naisten Saksan Bundesliigassa alkavat pudotuspelit tulevana viikonloppuna. Mestaruustaistelussa nähdään Stars Kelternin Linda-Lotta Lehtoranta ja Elina Koskimies, Lions Hallen Anissa Pounds sekä Angels Nördlingenin Roosa Lehtoranta.

18.3.2024 10:51 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtorannan Nördlingenille kirvelevä finaalitappio cupissa

Roosa Lehtorannan Angels Nördlingen oli kiinni Saksan cupin voitossa aina viimeisille sekunneille saakka, mutta joutui lopulta tyytymään kakkospaikkaan.

15.3.2024 18:54 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtoranta taistelee Saksan cupin mestaruudesta – ”Tähtäin on, että voitamme”

Saksan cupin neljän joukkueen lopputurnaus pelataan viikonloppuna ja suomalaispelaajista mukana nähdään Angels Nördlingenin joukkuetta edustava Roosa Lehtoranta. Lehtoranta lähtee viikonloppuun toiveikkain mielin.

Näytä lisää vastaavia