Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen Swans Gmunden Itävallan mestari

29.5.2023 23:00 Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden pääsi juhlimaan Itävallan mestaruutta. Swans tyhjensi tällä kaudella palkintopöydän voittamalla aiemmin myös Supercupin ja Itävallan cupin.

Anton Mirolybov pääsi nostelemaan mestaruuspokaalia.

Swans siirtyi lauantaina finaalisarjassa 2-1-johtoon, kun se nappasi kotonaan 75-67 (40-31)-voiton BC Viennasta.
Ottelutilastot

Mestaruus oli ensimmäistä kertaa katkolla maanantaina. Swans ei jättänyt tilaisuutta käyttämättä, vaan haki Wienistä 83-79 (37-32)-voiton.

Mirolybov ja Koskinen johdattivat Swansin mestaruuteen myös kaudella 2020-21. Se juhli jo aiemmin tällä kaudella Supercupin ja Itävallan cupin mestaruutta. Kaikkiaan mestaruus oli Swansille sen historian kuudes. Mirolybov palkittiin aiemmin sarjan parhaana valmentajana.

- Aika sanaton olo tällä hetkellä. Olen tosi liikuttuneessa tilassa. Nämä pelaajat, organisaatio ja fanit ansaitsevat kaiken kiitoksen. Meillä on ollut pitkä kausi ja voitimme kolme mahdollista pyttyä. Teimme koko kauden kovaa työtä ja siitä olen erittäin ylpeä näistä pelaajistani, Mirolybov kiitteli ottelun jälkeen.
Ottelutilastot

Espanjan liigan puolivälierissä tämän kauden osalta tutut kiistakumppanit Teneriffa ja Malaga aloittivat puolivälieräsarjan. Joukkueet kohtasivat jo Copa del Rey'n finaalissa, jossa Malaga oli vahvempi ja pari viikkoa sitten Mestarien liigan pronssiottelussa, jolloin oli Teneriffan vuoro voittaa.

Malaga nappasi kotiedun itselleen hakemalla 72-59 (32-20)-voiton. Sasu Salin heitti viisi pistettä ja tilastoi levypallon ja syötön. Välieriin pääsee kahdella voitolla.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa käynnistyivät välierät ja Tuomas Iisalon valmentama Bonn jatkoi vahvasti voittamalla Ludwigsburgin kotonaan 80-71 (42-31). Finaalipaikkaan vaaditaan kolme voittoa.
Ottelutilastot

 
13.4.2024 11:59 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen loisti ratkaisevassa finaalissa – ”Hieno saavutus”

Mikael Jantunen oli yksi Paris Basketballin avainpelaajista, kun ranskalaisseura juhli perjantai-iltana EuroCupin voittoa. Jantusen mukaan joukkue osoitti kauden aikana ansaitsevansa mestaruuden.

12.4.2024 23:53 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusesta ja Tuomas Iisalosta EuroCupin mestareita

Mikael Jantunen ja Tuomas Iisalo pääsivät tuulettamaan EuroCupin voittoa, kun Paris Basketball kaatoi finaalisarjassa Bourg-en-Bressen suoraan kahdessa ottelussa. Jantunen tehtaili finaalissa upeasti 15 pistettä.

10.4.2024 09:13 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball aloitti EuroCupin finaalit voitolla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin mestaruuteen, kun se nappasi avausfinaalista voiton.

8.4.2024 10:19 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni vahvassa iskussa tärkeässä voitossa

Edon Maxhuni oli johdattamassa Le Portelia tärkeään voittoon joukkueen taistellessa pudotuspelipaikasta Ranskassa ja Mikael Jantunen oli niin ikään vahvassa iskussa Paris Basketballin voitossa.

1.4.2024 09:52 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset kovassa iskussa europarketeilla

Susijengin pelaajat onnistuivat laajalla rintamalla viikonlopun otteluissa. Edon Maxhuni oli loistovireessä Ranskassa, Alex Murphy oli joukkueensa ykköstykki Espanjassa ja Perttu Blomgren oli käsi kuumana Sloveniassa.

30.3.2024 09:21 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball EuroCupin finaaliin

Paris Basketball raivasi tiensä EuroCupin finaaliin, kun Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon miehistö kaatoi London Lionsin suoraan kahdessa ottelussa. Ranskassa Ilari Seppälä siivitti Saint-Chamondin tärkeään voittoon.

27.3.2024 09:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball aloitti EuroCupin välierät komeasti

Mikael Jantunen oli jälleen hyvässä iskussa, kun Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin finaalipaikkaan. Saksassa Valtteri Mervola auttoi joukkueensa pitämään sarjapaikkansa.

26.3.2024 10:38 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball aloittaa välierät EuroCupissa

Mikael Jantusen edustama ja Tuomas Iisalon valmentama Paris Basketball kohtaa EuroCupin välierissä englantilaisjoukkue London Lionsin. Jantunen uskoo vahvasti joukkueen mahdollisuuksiin edetä finaaliin.

21.3.2024 07:26 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovi teki suomalaista koripallohistoriaa

Lassi Tuovista tuli ensimmäinen suomalaissyntyinen valmentaja, joka on toiminut Euroliigan ottelussa päävalmentajana. Tuovi johdatti Virtus Bolognaa viime hetket italialaisseuran kohdatessa Zalgirisin vieraissa.

20.3.2024 10:56 Suomalaiset ulkomailla

Severi Kaukiainen saavutti jo yhden pokaalin - kaksi vielä kiikarissa

Kauden 2023-24 loppuratkaisut ovat vasta käsillä, mutta Severi Kaukiaisen kauteen on mahtunut jo seuravaihto ja cup-voitto sekä MVP-palkinto. Kaukiainen on ollut ensimmäiseen ulkomaan kauteensa tyytyväinen.

Näytä lisää vastaavia