Anniina Äijänen kuritti entistä seuraansa

23.1.2023 10:52 Anniina Äijänen esiintyi vahvasti entistä seuraansa vastaan, kun hän oli yhdessä Veera Pirttisen kanssa johdattamassa Bembibreä voittoon Espanjan liigassa.

Anniina Äijänen pääsi näpäyttämään entistä seuraansa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Espanjan liigassa Anniina Äijäsen ja Veera Pirttisen Bembibre otti makoisan 62-60 (26-37)-voiton Sedis Basquetista. Yli 30 minuuttia pelannut Äijänen näpäytti entistä joukkuettaan neljän pisteen, 10 levypallon ja kuuden syötön tilastoilla. Pirttinen pussitti viisi pistettä sekä syötti ja riisti kertaalleen. Voitolla Bembibre nousi kymmenenneksi pudotuspelirajan tuntumaan.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Annika Holopaisen ainoaksi tilastomerkinnäksi jäi yksi syöttö, kun Araski taipui niukasti jatkoajan jälkeen Zaragozalle 63-65 (23-30, 55-55). Araski majailee sarjataulukossa kuudentena.
Ottelutilastot

Marianne Kalin nappasi yhden levypallon Ferrolin voittaessa Esteponan 74-63 (37-29). Ferrol jatkaa LF Challengen kärkipaikalla.
Ottelutilastot

Italian liigassa Awak Kuierin Reyer Venezia kohtasi tutun joukkueen eurokentiltä, kun se matkasi Dinamo Sassarin vieraaksi. Joukkueet iskivät yhteen EuroCupin ensimmäisellä pudotuspelikierroksella ja tuolloin Venezia eteni kahden ottelun yhteistuloksella jatkoon, mutta taipui ensimmäisessä osaottelussa vieraskentällä. Sama kävi myös kotoisessa liigassa, kun Dinamo oli jälleen kotonaan vahvempi voittaen 79-74 (35-37). Kuier täytteli tilastojaan kymmenellä pisteellä, seitsemällä levypallolla, syötöllä, riistolla ja kahdella torjunnalla. Venezia jatkaa sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Helmi Tulosen Lucca otti tärkeän voiton kukistaessaan San Martino di Luparin vieraskentällä 75-60 (34-33). Tulonen nappasi ottelussa neljä levypalloa. Voitto oli joukkueelle kauden kolmas ja se paranteli asemiaan häntäpään taistelussa.
Ottelutilastot

Elina Koskimies ja Anissa Pounds heittivät molemmat kuusi pistettä, mutta Angels Nördlingen hävisi vieraskentällä Kelternille 54-73 (29-36). Molemmat nappasivat myös kolme levypalloa ja Poundsille kertyi lisäksi kolme syöttöä ja Koskimiehelle kaksi riistoa. Angels jatkaa sarjassa kolmantena.
Ottelutilastoihin ei ole saatavilla linkkiä.

Ninni Salmi jäi ilman tehomerkintöjä, kun Herner TC voitti vieraissa Panthers Osnabrückin 63-57 (36-35). HTC on neljäntenä.
Ottelutilastoihin ei ole saatavilla linkkiä.

Venla Variksen Marburgin tilanne sarjan hännillä ei helpottunut, kun Marburg hävisi Saarlouis Royalsille 47-72 (22-33). Varis sai yhdet merkinnät levypallo-, syöttö- ja riistotilastoihin.
Ottelutilastoihin ei ole saatavilla linkkiä.

Tshekin liigassa nähtiin Brnon derby, joka kääntyi Zabinyn 91-72 (45-36). Sofia Pelander viimeisteli KP Brnon paidassa neljä pistettä ja lisäksi kaksi levypalloa sekä syötön. KP Brno jatkaa sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

Ruotsissa Lotta Vesiluoman Alvik jäi Mark Basketin jalkoihin, kun Alvik taipui kotonaan 59-107 (40-50). Mark karkasi ottelussa lopullisesti kolmannella neljänneksellä viemällä sen peräti 30-5. Vesiluomalle kirjattiin viisi pistettä, kuusi levypalloa, neljä syöttöä ja kolme riistoa. Alvik aloitti kautensa kuudella peräkkäisellä voitolla, mutta sen jälkeen on tullut seitsemän peräkkäistä tappiota. Tappioputkesta huolimatta Alvik on sarjassa kuudentena.
Ottelutilastot

 
31.5.2023 11:27 Suomalaiset ulkomailla

Annika Holopainen nautti Espanjassa – ”Yksi parhaista kokemuksista ulkomailla”

Annika Holopainen, 29, pelasi ensimmäisen kautensa Espanjassa. Aiemmin urallaan Saksassa, Puolassa, Islannissa ja Ranskassa pelannut Holopainen nautti ajastaan Espanjassa, vaikka pelikentällä oli välillä haastavaa.

29.5.2023 18:51 Suomalaiset ulkomailla

Kausi jätti Helmi Tuloselle paljon kysymysmerkkejä – ”Jäin kaipaamaan vastauksia”

Helmi Tulosella, 24, oli monivaiheinen kausi Italian Serie A1:n Le Mura Luccassa. Tuloselle jäi kauden jälkeen hieman hämmentyneet tunnelmat.

24.5.2023 12:06 Suomalaiset ulkomailla

Anniina Äijänen palaa Ferrolin joukkueeseen – ”Seura haluaa panostaa tulevaan kauteen”

Viime kaudella Espanjan liigan Bembibressä pelannut Anniina Äijänen, 27, vaihtaa seuraa. Äijänen palaa tuttuun ympäristöön, kun hän on tehnyt sopimuksen sarjanousija Universitario Ferrolin kanssa.

18.5.2023 15:37 Suomalaiset ulkomailla

Anissa Poundsilla vahva kausi Saksassa – ”Voi olla ihan tyytyväinen”

Anissa Pounds pelasi toisen kautensa Saksan Bundesliigan Angels Nördlingenissa ja oli tyytyväinen kauteen, vaikka joukkueen tavoite jäi saavuttamatta. Pounds oli jälleen joukkueensa ehdottomia avainpelaajia.

26.4.2023 09:42 Suomalaiset ulkomailla

Linda-Lotta Lehtorannasta Saksan mestari – Awak Kuierin kausi myös päätökseen

Linda-Lotta Lehtoranta pääsi juhlimaan Saksan mestaruutta, kun Keltern pyyhkäisi finaalisarjan suoraan kolmessa pelissä. Awak Kuierin Reyer Venezian kausi Italiassa päättyi välieriin.

23.4.2023 10:58 Suomalaiset ulkomailla

Linda-Lotta Lehtorannan Keltern kiinni mestaruudessa - Awak Kuierin Venezia tasoitti välieräsarjan

Linda-Lotta Lehtorannan Keltern on enää voiton päässä Saksan mestaruudesta. Awak Kuierin Reyer Venezia piti puolestaan finaalihaaveensa elossa Italiassa.

20.4.2023 09:08 Suomalaiset ulkomailla

Linda-Lotta Lehtorannan Kelternille ensimmäinen kiinnitys Saksan mestaruuteen

Saksan Bundesliigassa alkoivat finaalit ja Linda-Lotta Lehtorannan Keltern nappasi avausvoiton. Awak Kuierilla puolestaan alkoivat välierät Italiassa.

16.4.2023 21:52 Suomalaiset ulkomailla

Linda-Lotta Lehtoranta taistelee Saksan mestaruudesta – Keltern finaaliin

Linda-Lotta Lehtorannan Keltern eteni Saksan Bundesliigan finaaliin. Sofia Pelanderin Norrköping puolestaan jäi voiton päähän finaalista Ruotsissa.

12.4.2023 09:38 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia välieriin - Sofia Pelanderin Norrköping kiinni finaalipaikassa

Awak Kuierin Reyer Venezia eteni suoraan kahdella voitolla Italian Serie A1:n välieriin. Sofia Pelanderin Norrköping Dolphins on voiton päässä Ruotsin SBL Damin finaalipaikasta.

10.4.2023 10:35 Suomalaiset ulkomailla

Kuier kiusasi entistä seuraansa – Lehtorannan joukkueelle kiinnitys finaalipaikkaan

Italiassa pudotuspelit alkoivat Awak Kuierin Reyer Venezian osalta voittoisasti ja Linda-Lotta Lehtorannan Keltern otti otteen finaalipaikasta Saksassa. Marianne Kalinin kausi Espanjassa päättyi nousujuhliin.

2.4.2023 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezialle tappio Italian cupin finaalissa

Awak Kuierin Reyer Venezia ei pystynyt haastamaan Italian cupin finaalissa Schiota ja kanaalikaupungin joukkueen oli tyydyttävä cup-hopeaan.

1.4.2023 09:03 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier säväytti donkillaan ja taistelee Italian cupin voitosta

Awak Kuier iski donkin, kun Italiassa vietetään cup-viikonloppua. Kuierin Reyer Venezia raivasi tiensä myös cup-finaaliin. Saksassa Linda-Lotta Lehtorannan Keltern eteni jatkoon pudotuspeleissä ja Anissa Pounds pamautti peräti 30 pistettä, mutta Angels Nördlingenin kausi tuli päätökseen.

27.3.2023 09:46 Suomalaiset ulkomailla

Marianne Kalin pääsi juhlimaan nousua - Sofia Pelander Ruotsissa välieriin

Marianne Kalinin Ferrol varmisti Espanjan LF Challengen voiton ja sitä kautta suoran nousun Liga Femeninaan. Sofia Pelanderin Norrköping Dolphins eteni välieriin ja Saksassa starttasivat pudotuspelit.

24.3.2023 07:00 Suomalaiset ulkomailla

Reyer Venezian kiri ei riittänyt – Awak Kuierin EuroCup-taival päättyi

Awak Kuierin Reyer Venezian urakka EuroCupissa päättyi välierävaiheeseen, kun se taipui yhteistuloksella 118-134 Galatasaraylle. Ruotsissa pudotuspelien suomalaiskohtaamisessa Sofia Pelander pääsi juhlimaan avausvoittoa.

23.3.2023 10:20 Suomalaiset ulkomailla

Ruotsin SBL Damissa pudotuspelit käynnistyvät suomalaiskohtaamisella

Ruotsin liigan puolivälierissä nähdään suomalaisittain mielenkiintoinen ottelupari, kun Sofia Pelanderin Norrköping Dolphins kohtaa Lotta Vesiluoman Alvikin.

20.3.2023 11:06 Suomalaiset ulkomailla

Linda-Lotta Lehtorannalle cup-pronssia

Linda-Lotta Lehtorannan Keltern saalisti viikonloppuna Saksan cupin pronssia. Marianne Kalinin Ferrol on enää voiton päässä suorasta noususta Espanjan liigaan.

18.3.2023 08:36 Suomalaiset ulkomailla

Linda-Lotta Lehtoranta jahtaa kahta pokaalia – ”Hyvillä mielin kohti kevään ratkaisupelejä”

Saksassa alkavat kauden ratkaisuhetket, kun viikonloppuna pelataan cupin lopputurnaus ja ensi viikolla alkavat pudotuspelit. Linda-Lotta Lehtorannan Keltern kuuluu kummassakin voittajasuosikkeihin.

16.3.2023 22:20 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezialle tappio EuroCupin välierän avausosassa

EuroCupin välierät käynnistyivät Awak Kuierin edustaman Reyer Venezian osalta torstaina turkkilaista Galatasarayta vastaan. Venezia joutuu lähtemään toiseen osaotteluun 25 pisteen takamatkalta.

13.3.2023 12:41 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Helmi Tulonen hurjastelivat Italiassa – Saksassa runkosarja päätökseen

Awak Kuier ja Helmi Tulonen loistivat Italian Serie A1:n viikon otteluissa molempien rikkoessa 20 pisteen rajan. Saksassa saatiin runkosarja pakettiin ja mestaruustaistelua jatkaa neljä suomalaispelaajaa.

6.3.2023 13:25 Suomalaiset ulkomailla

Suomalaispelaajat hyvässä iskussa Saksassa ja Italiassa - Sofia Pelander siirtyi Ruotsiin

Linda-Lotta Lehtoranta, Anissa Pounds ja Venla Varis ylsivät kaksinumeroisille pisteille Saksassa ja Awak Kuier sekä Helmi Tulonen esiintyivät vahvasti Italiassa. Alkukauden Tshekin liigassa KP Brnon joukkueessa pelannut Sofia Pelander pelaa loppukauden Ruotsissa Norrköping Dolphinsin riveissä.

Näytä lisää vastaavia