Alex Murphy ja Remu Raitanen hurjassa iskussa

6.2.2023 09:38 Alex Murphy läväytti 31 pistettä Japanin B1-liigassa ja Remu Raitasen heitto kulki 25 pisteen arvoisesti Espanjassa. Ilari Seppälä on pääsemässä kunnolla vauhtiin Ranskassa ja Topias Palmi jatkoi hyviä otteitaan Romaniassa.

Alex Murphylla heitto kulki viikonloppuna. (Kuva: Ville Vuorinen)

Alex Murphyn loisto-otteet eivät riittäneet siivittämään Levanga Hokkaidoa voittoihin, kun se kohtasi Shimane Susanoo Magicin kahdesti vieraskentällä. Ensimmäisessä kohtaamisessa Murphy kuritti vastustajaa 31 pisteen edestä, mutta Hokkaido taipui jatkoajan jälkeen lukemin 96-101 (48-34, 87-87). Murphy täytteli rivistöään myös seitsemällä levypallolla, kolmella syötöllä ja kahdella riistolla.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Toisessa ottelussa kotijoukkue oli tiukemmin niskan päällä voitettuaan 97-78 (42-34). Tällä kertaa Murphy oli otettu vastustajan toimesta tiukempaan vartiointiin, kun hän ylsi yhdeksän pisteen, viiden levypallon, viiden syötön ja kahden riiston tilastoihin.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Sarjaporrasta alempana isoveli Erikin Fukushima Firebonds jakoi viikonlopun voitot Koshigaya Alphasin kanssa. Ensimmäisessä ottelussa Firebonds otti kotonaan 83-75 (34-43)-voiton Murphyn flirttaillessa tupla-tuplalla 14 pisteen, yhdeksän levypallon, neljän syötön ja peräti viiden torjunnan tilastoilla.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Toisessa pelissä Alphas oli niskan päällä voittaen 84-70 (39-39). Murphy oli joukkueensa paras pistemies 17 pisteen saldolla ja tilastoihin kertyi myös kaksi levypalloa ja syöttö.
Ottelutilastot

Espanjan liigan kärkiottelussa Teneriffa ei löytänyt aseita Real Madridin kukistamiseksi, vaan taipui numeroin 77-88 (36-50). Sasu Salinin ainoaksi tilastomerkinnäksi tuli yhdeksän pistettä. Tappion myötä Teneriffa putosi sarjassa neljänneksi.
Ottelutilastot

LEB Orossa Remu Raitasen 25 pistettä jäi laihaksi lohduksi Albaceten hävitessä Andorran vieraana 70-83 (30-41). Raitanen keräsi myös kaksi levypalloa ja kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Elias Valtosen Seawolves Rostock urakoi viikonloppuna kahdesti Saksan Bundesliigassa ja tuloksena oli voitto ja tappio. Seawolves aloitti viikonlopun voittamalla Towers Hamburgin vieraskentällä 91-81 (44-46) Valtosen tilastoidessa 10 pistettä, viisi levypalloa ja kaksi torjuntaa.
Ottelutilastot

Valtonen ei ollut sunnuntaina Seawolvesin kokoonpanossa, kun se hävisi Oldenburgille numeroin 73-80 (36-33).
Ottelutilastot

Merlins Crailsheim joutui tunnustamaan Niners Chemnitz niukasti paremmakseen taipuessaan kotikentällään 79-82 (42-50). Edon Maxhuni heitti Merlinsille 11 pistettä, otti kaksi levypalloa, antoi kaksi syöttöä ja riisti kerran. Merlins keikkuu sarjassa sijalla 12.
Ottelutilastot

Avausviisikkoon nousseen Max Besselinkin Göttingen koki niin ikään niukan tappion kaatuessaan Bambergin vieraana jatkoajan jälkeen 92-95 (48-46, 84-84). Besselink kasasi tilastoikseen kolme pistettä ja riiston.
Ottelutilastot

Tuomas Iisalon valmentama Bonn otti maukkaan voiton kaataessaan Bayern Münchenin vieraskentällä 77-73 (39-36). Voitolla Bonn vankisti asemiaan sarjan kakkosena. Bonn vei joukkueiden molemmat kohtaamiset runkosarjassa.
Ottelutilastot

Joonas Iisalon Academics Heidelberg puolestaan pisti kärkijoukkue ALBA Berlinin tiukoille, mutta hävisi lopulta kotikentällään 86-94 (34-40).
Ottelutilastot

Sarjaporrasta alempana ProA:ssa Daniel Janssonin valmentama ja Aatu Kivimäen edustama Tigers Tübingen koki kirvelevän 75-79 (40-50)-tappion Artland Dragonsin vieraana. Kivimäki kärsi huonosta heittopäivästä saalistaen kaksi pistettä ja viisi syöttöä. Tigers jatkaa sarjassa toisena.
Ottelutilastot

Luukas Vaara teki sen sijaan täydellistä heittotyötä, kun hän kirjautti neljä pistettä Phoenix Hagenin kaataessa Münsterin 92-68 (52-35). Vaara esiintyi väkevästi myös korin alla napaten kaksi levypalloa, riistämällä kerran ja torjumalla peräti kolmasti. Hagen on pitää hallussaan viidettä sijaa.
Ottelutilastot

Ranskan ProB:ssä Ilari Seppälän Saint-Chamond paranteli asemiaan sarjan häntäpäässä ottamalla tärkeän 98-86 (49-42)-voiton Denainista. Seppälä loisti 17 pisteen, levypallon, kahden syötön ja riiston saldolla.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Italiassa Mikael Jantunen pääsi Trevison kanssa juhlimaan tärkeää voittoa, kun Scaligera Verona kaatui vieraskentällä 97-81 (41-34). Jantunen kasasi kolme pistettä, viisi levypalloa ja riiston. Treviso nousi samalla putoajan paikalta pois.
Ottelutilastot

Romanian liigassa Topias Palmin sekä Shawn Hopkinsin Craiovan päätösneljänneksen kiri ei aivan riittänyt, kun se hävisi Athletic Constantan vieraana 70-72 (36-38). Palmi oli taas hyvässä iskussa 12 pisteen saldolla ja lisäksi tilille kertyi levypallo ja neljä syöttöä. Hopkins heitti viisi pistettä, siivosi irtopallon viidesti ja riisti kahdesti.
Ottelutilastot

Fiifi Aidoo oli hyvässä vedossa, kun Fyllingen voitti Centrum Tigersin Norjan liigassa 97-80 (44-36). Aidoo merkkautti rivilleen 15 pistettä, viisi levypalloa, viisi syöttöä ja neljä riistoa.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden haki Grazista 88-76 (50-42)-voiton. Swans jatkaa sarjassa tulevasti toisena.
Ottelutilastot

 
29.5.2023 23:00 Suomalaiset ulkomailla

Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen Swans Gmunden Itävallan mestari

Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden pääsi juhlimaan Itävallan mestaruutta. Swans tyhjensi tällä kaudella palkintopöydän voittamalla aiemmin myös Supercupin ja Itävallan cupin.

26.5.2023 12:41 Suomalaiset ulkomailla

Topias Palmilla uran paras kausi ulkomailla – ”Sain tilaisuuden ja peliaikaa”

Topias Palmi, 28, pelasi menneen kauden romanialaisen Craiovan joukkueessa. Palmi nautti isoa roolia ja käytti sen tehokkaasti hyväkseen.

24.5.2023 08:56 Suomalaiset ulkomailla

Daniel Janssonin ja Aatu Kivimäen Tigers nousi Bundesliigaan

Daniel Janssonin valmentama ja Aatu Kivimäen edustama Tigers Tübingen varmisti nousun Saksan Bundesliigaan. Espanjassa saatiin runkosarja päätökseen ja Tuomas Iisalon Bonn porskuttaa.

22.5.2023 15:25 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsenilla kaksijakoinen kausi Kreikassa

Alexander Madsen pelasi menneen kauden Kreikan kärkiseuroihin lukeutuvassa AEK Ateenassa. Madsenin kauteen mahtui ylä- ja alamäkiä.

22.5.2023 09:27 Suomalaiset ulkomailla

Aatu Kivimäki heitti joukkueensa voiton päähän noususta

Aatu Kivimäen edustama ja Daniel Janssonin Tigers Tübingen on voiton päässä noususta Saksan Bundesliigaan. Suomalaisvalmentajien joukkueet esiintyivät jälleen muutenkin edukseen.

19.5.2023 09:14 Suomalaiset ulkomailla

Suomalaisten joukkueille voittoja pudotuspeleissä

Euroopan koripallosarjoissa pudotuspelit ovat täyttä häkää käynnissä. Saksassa ja Itävallassa suomalaiset pääsivät juhlimaan voittoja.

15.5.2023 00:18 Suomalaiset ulkomailla

Tuomas Iisalo valmensi Bonnin Mestarien liigan voittoon

Tuomas Iisalon kausi uskomaton kausi Bonnin kanssa sai upean palkinnon, kun Bonn juhli historiansa ensimmäistä Mestarien liigan voittoa. Se kaatoi finaalissa jännittävien vaiheiden jälkeen Hapoel Jerusalemin 77-70 (37-28).

13.5.2023 07:14 Suomalaiset ulkomailla

Mestarien liigan suomalaisfinaali jäi parin pisteen päähän – Tuomas Iisalon Bonn upeasti finaaliin

Tuomas Iisalon ja Bonnin voittokulku jatkui, kun saksalaisjoukkue eteni Mestarien liigan finaaliin. Suomalaisfinaali jää kuitenkin näkemättä, kun Sasu Salinin Teneriffa taipui Hapoel Jerusalemille.

12.5.2023 09:26 Suomalaiset ulkomailla

Mestarien liigan Final Four viikonloppuna – Sasu Salin ja Tuomas Iisalo taistelemassa mestaruudesta

Mestarien liigan Final Four –lopputurnaus pelataan viikonlopun aikana Malagassa, Espanjassa. Suomalaisista voittoa havittelevat Teneriffan Sasu Salin ja Bonnin päävalmentaja Tuomas Iisalo.

8.5.2023 11:30 Suomalaiset ulkomailla

Runkosarjat päätökseen Saksassa ja Italiassa – Sasu Salin palasi kentille

Saksassa saatiin Bundesliigan runkosarja päätökseen. Kausi jatkuu vielä runkosarjan voittaneella Tuomas Iisalon valmentamalla Bonnilla sekä Max Besselinkin Göttingenillä. Sasu Salin palasi loukkaantumisen jälkeen tositoimiin.

1.5.2023 09:21 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhunin Merlins lähellä sarjapaikan varmistamista

Edon Maxhunin Merlins Crailsheim otti ison askeleen kohti sarjapaikan säilyttämistä Saksan Bundesliigassa. Tuomas Iisalon Bonn on tiukasti kiinni runkosarjan voitossa ja Anton Mirolybovin sekä Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden eteni Itävallassa välieriin.

29.4.2023 09:18 Suomalaiset ulkomailla

Tuomas Iisalon valmentama Bonn tarrasi kiinni runkosarjan voittoon

Saksan Bundesliigassa Tuomas Iisalon luotsaama Bonn otti tiukan otteen runkosarjan voitosta. Anton Mirolybovin johtama Swans Gmunden on kiinni jatkopaikassa.

25.4.2023 02:42 Susijengi

Lauri Markkanen palkittiin NBA:n kehittyneimpänä pelaajana

Lauri Markkasen historiallinen NBA-kausi 2022–23 sai kruununsa tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa, kun Susijengin supertähti ja jyväskyläläisen HoNsUn kasvatti palkittiin NBA:n kehittyneimpänä pelaajana. Markkanen peittosi finaalissa kilpakumppaninsa Shai Gilgeous-Alexanderin (Oklahoma City) ja Jalen Brunsonin (New York). Markkanen on NBA:n historian kuudes eurooppalainen, joka voittaa kehittyneimmän pelaajan palkinnon.

24.4.2023 09:03 Suomalaiset ulkomailla

Remu Raitanen ja Ilari Seppälä juhlivat tärkeitä voittoja

Remu Raitasen Albacete ja Ilari Seppälän Saint-Chamond ottivat sarjapaikkojensa kannalta isot voitot viikonloppuna.

22.4.2023 08:32 Susijengi

Mustapha Amzil siirtyy New Mexicoon

Viime vuodet Dayton Flyersia Yhdysvaltain NCAA-liigassa edustanut Kotkan Työväen Palloilijoiden kasvatti Mustapha Amzil, 21, vaihtaa joukkuetta. Susijengin tulevaisuuden nimiin lukeutuva 208-senttinen Amzil siirtyy tulevaksi kaudeksi New Mexicon riveihin.

20.4.2023 09:00 Suomalaiset ulkomailla

Salinin Teneriffa ja Iisalon Bonn Mestarien liigan Final Fouriin

Sasu Salinin edustama Teneriffa ja Tuomas Iisalon valmentama Bonn etenivät Mestarien liigan Final Four -lopputurnaukseen. Romaniassa Topias Palmin ja Shawn Hopkinsin kausi tuli päätökseen.

16.4.2023 22:58 Suomalaiset ulkomailla

Ilari Seppälä, Remu Raitanen ja Topias Palmi joukkueidensa parhaat pistemiehet

Susijengin kuumakätiset heittäjät olivat jälleen hyvässä iskussa Euroopan kentillä, kun Ilari Seppälä, Remu Raitainen ja Topias Palmi heittivät joukkueidensa korkeimmat pistemäärät.

13.4.2023 09:45 Suomalaiset ulkomailla

Tilanteet tasoittuivat Mestarien liigassa – puolivälieräparit venyivät ratkaisevaan otteluun

Mestarien liigan puolivälierät venyivät suomalaisten osalta kolmanteen peliin. Sasu Salinin Teneriffa ei saanut otteluparia katkaistua ja Alexander Madsenin AEK ja Tuomas Iisalon Bonn ottivat tärkeät voitot.

10.4.2023 11:00 Suomalaiset ulkomailla

Iisalon veljesten joukkueet voittoputkessa

Valmentajaveljesten Tuomas ja Joonas Iisalon joukkueet venyttivät voittoputkiaan Saksan Bundesliigassa. Suomalaispelaajat sen sijaan kokivat tappioita europarketeilla. Kreikassa ja Romaniassa saatiin runkosarja päätökseen.

9.4.2023 09:57 Susijengi

Miro Littlelle yhdeksän peliminuuttia Nike Hoop Summitissa

Susijengin nuori lupaus Miro Little kellotti yhdeksän peliminuuttia, heitti kolme pistettä, nappasi kaksi levypalloa ja torjui yhden vastustajan heiton viime yönä Suomen aikaa pelatussa Nike Hoop Summitissa Oregonin Portlandissa. Littlen edustama muun maailman tähdistöjoukkue hävisi kuitenkin Yhdysvalloille pistein 84–90 (39–46).

Näytä lisää vastaavia