Wingsille kauden ensimmäinen tappio Chicagon vieraana – Kuier 11 minuuttia

29.5.2023 10:38 WNBA:ssa Dallas Wings kärsi kauden avaustappionsa, kun Chicago Sky vei kotijoukkueena sarjapisteet nimiinsä 88-94 (45-49). Awak Kuier keräsi 11 minuutin peliajalla kaksi levypalloa.

Wings pääsi hetkeksi johtoon päätösneljänneksellä, mutta Sky vastasi nopeasti 9-0-juoksulla, jonka jälkeen kotijoukkue piti johtoaseman loppuun asti.

Skyn pistekärki oli vielä viime kaudella Dallasissa pelannut Marina Mabrey, joka heitti 23 pistettä ja tarjoili 8 syöttöä. Wingsin ykkönen oli Arike Ogunbowale (27/5).

Kuier sai peliaikaa 11 minuuttia ja 17 sekuntia. Kuier jäi pisteittä, mutta kaapi käsiinsä kaksi levypalloa.

Wings on pelannut nyt kolme ottelua, joista joukkue on voittanut kaksi.

> Ottelutilastot

Henkilöt

20.9.2023 06:56 WNBA

Wings kaatoi Dreamin toistamiseen ja eteni välieriin – Kuier 13 pistettä, 6 levypalloa

WNBA:n pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Awak Kuier ja Dallas Wings etenivät neljän parhaan joukkoon, kun Wings kaatoi toistamiseen Atlanta Dreamin ja voitti ottelusarjan 2-0. Kuider oli hyvässä vireessä 13 pisteellä ja kuudella levypallolla.

28.8.2023 07:01 WNBA

Awak Kuier toistamiseen aloitusviisikossa – 5 pistettä, 9 levypalloa Wingsin voittaessa Mercuryn

Awak Kuier oli jo toistamiseen Dallas Wingsin aloitusviisikossa WNBA:ssa, kun Wings voitti Phoenix Mercuryn 77-74 (35-42). Kuier keräsi 5 pistettä ja 9 levypalloa liki 31 minuutin peliajalla.

25.8.2023 09:15 WNBA

Awak Kuier 12 pistettä, 6 levypalloa aloitusviisikossa – Wings hävisi Lynxille kotikentällään

Awak Kuier oli ensimmäistä kertaa WNBA-urallaan Dallas Wingsin aloitusviisikossa, kun Wings hävisi kotikentällään Minnesota Lynxille 90-81 (50-48). Kuier käytti paikkansa erinomaisesti tilastoiden 12 pistettä, 6 levypalloa ja 3 syöttöä 29 minuutin peliajalla.

20.7.2023 08:37 WNBA

Wings palasi All Star -tauolta voitokkaana kaatamalla Libertyn – Kuier 7 pistettä, 4 levypalloa

Awak Kuier ja Dallas Wings palasivat WNBA:n All Star -tauolta voitokkaana, kun Wings kaatoi vieraissa New York Libertyn 98-88 (49-51). Kuier keräsi 7 pistettä ja 4 levypalloa miltei 18 minuutin peliajalla.

13.7.2023 08:29 WNBA

Wings murskasi Lynxin 40 pisteellä — Kuier 8 pistettä, 3 levypalloa

Dallas Wings otti WNBA:ssa harvinaislaatuisen 40 pisteen voiton, kun Wings kaatoi Minnesota Lynxin 107-67 (50-34). Awak Kuier keräsi nimiinsä 8 pistettä, 3 levypalloa ja 2 torjuntaa.

15.6.2023 07:08 WNBA

Wings hävisi kotonaan Sparksille – Kuier neljä pistettä, neljä levypalloa

WNBA:ssa Dallas Wings hävisi kotikentällään Los Angeles Sparksille 79-61 (38-32). Awak Kuier tilastoi 13 minuutin peliajalla neljä pistettä ja neljä levypalloa.

12.6.2023 08:52 WNBA

Wingsille voitto ja tappio viikonloppuna – Kuier käytti 14 minuuttiaan tehokkaasti Libertyä vastaan

WNBA:ssa Dallas Wings pelasi viikonlopun aikana kaksi ottelua, joista ensimmäinen päättyi voittoon Phoenix Mercuryä vastaan ja toinen taas tappioon New York Libertyn vieraana. Awak Kuier sai mukavat 14 minuuttia peliaikaa Libertyä vastaan.

8.6.2023 08:52 WNBA

Wings kotivoittoon Mercurya vastaan – Kuier kaksi levypalloa, kaksi torjuntaa

WNBA:ssa Awak Kuier ja Dallas Wings pysäyttivät orastavan kahden ottelun tappioputkensa, kun Dallas voitti kotikentällään Phoenix Mercuryn 79-84 (48-44). Kuier keräsi kaksi levypalloa ja kaksi torjuntaa kuuden ja puolen minuutin peliajalla.

5.6.2023 08:19 WNBA

Wingsille kaksi tappiota viikonloppuna – Kuierille mukavat minuutit Sunia vastaan

Dallas Wings kärsi WNBA:ssa kaksi tappiota viikonloppuna, kun Washington Mystics ja Connecticut Sun olivat parempia. Awak Kuier sai Sunia vastaan peliaikaa 16 minuuttia, joiden aikana hän keräsi neljä pistettä ja kolme levypalloa.

27.5.2023 08:42 WNBA

Wings päihitti niukasti Stormin vieraskentällä

WNBA:ssa Awak Kuierin edustama Dallas Wings voitti vieraissa Seattle Stormin 95-91 (52-41). Kuier sai peliaikaa noin kuusi minuuttia, joiden aikana hän keräsi yhden levypallon.