Susijengin pelaajat hyvässä heitossa

23.12.2018 23:13 Peräti viisi pelaajaa ylsi kaksinumeroisiin pisteisiin loppuviikon peleissä Euroopan korisparketeilla. Ilonaiheisiin kuului myös Jukka Toijalan ensimmäinen voitto Sopotin peräsimessä.

Shawn Huff avitti pisteillään Frankfurtin Saksan cupin välieriin. (Kuva: Ville Vuorinen)

Petteri Koponen urakoi loppuviikosta kahdesti. Euroliigassa Bayern piti Real Madridia tiukoilla, mutta hallitseva Euroliiga-mestari puristi lopulta 82-72 (46-31)-vierasvoiton. Koponen oli jälleen Bayernin tehomiehiä 10 pisteellä, kolmella levypallolla ja syötöllä. Bayern on Euroliigassa kahdeksannella sijalla.
Ottelutilastot

Saksan cupissa Bayern putosi, kun se hävisi ALBA Berliinille 70-78 (40-41). Koponen oli vahvalla pelipäällä heittäen reilussa 13 minuutissa 13 pistettä ja antoi lisäksi kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Välieriin sen sijaan selvisi Gordon ja Daniel Herbertin valmentama Frankfurt Skyliners, joka kaatoi kotonaan Braunschweigin 80-70 (38-38). Shawn Huff oli hyvässä iskussa heittäen 12 pistettä ja kaunisteli tilastojaan myös kuudella levypallolla, kahdella syötöllä, riistolla ja kahdella torjunnalla. Erik Murphy taituroi seitsemän pistettä, levypallon, kaksi syöttöä ja riiston.
Ottelutilastot

Frankfurtin akatemiajoukkue Skyliners Juniors oli myös voittoisa, kun se voitti Daniel Janssonin luotsaaman OrangeAcademy Ulmin 78-65 (42-32). Ulm on Saksan ProB:n etelälohkossa yhdeksäntenä.
Ottelutilastot

Ahonen heitti Oviedon voittoon

Espanjan liigassa Sasu Salinin edustama Malaga sai kylmää kyytiä Baskonialta, kun Malaga joutui antautumaan kotikentällään 64-81 (31-45)-numeroin. Salinin tilastoihin kertyi neljä pistettä. Malaga on Espanjan liigassa neljäntenä.
Ottelutilastot

Roope Ahosen vahva kausi Espanjassa sai jatkoa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Roope Ahonen oli Oviedon paras pistemies joukkueen voittaessa LEB Oron ottelussa Valladolidin 78-68 (43-26). Ahonen pussitti hyvillä tarkkuuksilla 15 pistettä ja lisäsi tilastoihinsa kaksi levypalloa ja neljä syöttöä. Matti Nuutinen oli edelleen loukkaantuneena sivussa Oviedon kokoonpanosta. Oviedo on sarjassa kuudentena.
Ottelutilastot

Kanervolle taas kovat pisteet - Toijalalle ensimmäinen voitto Puolassa

Antti Kanervo jatkoi vahvoja otteitaan Islannin liigassa pussittaen 27 pistettä Stjarnanin voitettua Haukarin 100-89 (52-49). Kanervo merkkasi tilastoihinsa myös levypallon ja neljä syöttöä. Stjarnan on sarjassa neljäntenä.
Ottelutilastot

Jamar Wilsonin Lietkabelis hävisi kotonaan Rytas Vilnalle selvästi 73-95 (35-50). Wilson jäi vajaassa kolmessa minuutissa pisteittä. Tappiosta huolimatta Lietkabelis pitää sarjassa neljättä sijaa hallussaan.
Ottelutilastot

Jukka Toijala sai voittotilinsä auki Puolan liigassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Jukka Toijala nappasi avausvoittonsa Sopotin päävalmentajana Puolan liigassa, kun Sopot kukisti kotikentällään Lublinin 77-75 (44-40). Voitolla Sopot nousi pois jumbosijalta ja on nyt 14.
Ottelutilastot

Carl Lindbomin Rosa Radom sen sijaan hävisi Dabrowa Gorniczan vieraana 74-82 (40-43). Lindbom oli jälleen joukkueensa avainpelaajia 13 pisteellä, kolmella levypallolla ja kahdella torjunnalla. Rosa Radom pitää sarjataulukossa sijaa 12 hallussaan.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin valmentama Strasbourg kärsi 79-83 (40-43)-tappion Monacon vieraana. Strasbourg tipahti tasaisessa Ranskan liigassa samalla kuudenneksi.
Ottelutilastot

Luxemburgin liigassa Anton Mirolybovin luotsaama Racing nitisti kotikentällään Arantian 80-73 (30-38). Racing on sarjassa neljäntenä.
Ottelutilastot

 

 
27.3.2024 09:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball aloitti EuroCupin välierät komeasti

Mikael Jantunen oli jälleen hyvässä iskussa, kun Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin finaalipaikkaan. Saksassa Valtteri Mervola auttoi joukkueensa pitämään sarjapaikkansa.

26.3.2024 10:38 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball aloittaa välierät EuroCupissa

Mikael Jantusen edustama ja Tuomas Iisalon valmentama Paris Basketball kohtaa EuroCupin välierissä englantilaisjoukkue London Lionsin. Jantunen uskoo vahvasti joukkueen mahdollisuuksiin edetä finaaliin.

21.3.2024 07:26 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovi teki suomalaista koripallohistoriaa

Lassi Tuovista tuli ensimmäinen suomalaissyntyinen valmentaja, joka on toiminut Euroliigan ottelussa päävalmentajana. Tuovi johdatti Virtus Bolognaa viime hetket italialaisseuran kohdatessa Zalgirisin vieraissa.

20.3.2024 10:56 Suomalaiset ulkomailla

Severi Kaukiainen saavutti jo yhden pokaalin - kaksi vielä kiikarissa

Kauden 2023-24 loppuratkaisut ovat vasta käsillä, mutta Severi Kaukiaisen kauteen on mahtunut jo seuravaihto ja cup-voitto sekä MVP-palkinto. Kaukiainen on ollut ensimmäiseen ulkomaan kauteensa tyytyväinen.

18.3.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin juhli tärkeää voittoa suomalaiskohtaamisessa

Espanjassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Sasu Salin matkasi Teneriffasta Alexander Madsenin vieraaksi Andorraan. Remu Raitasen Caceres otti myös tärkeän voiton Espanjassa.

15.3.2024 08:24 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball EuroCupin välieriin

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball eteni EuroCupin välieriin. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa varmisti puolivälieräpaikan.

11.3.2024 07:44 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtonen siivitti Granadan tärkeään voittoon

Elias Valtosen mainiot esitykset Granadan paidassa saivat jatkoa, kun hän pääsi juhlimaan ensimmäistä voittoaan uuden seuransa riveissä.

4.3.2024 10:28 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtosella komea debyytti Granadassa – ”Ihan hyvin se toimi”

Elias Valtonen otti heti paikkansa Granadan joukkueessa, kun hän suoriutui komeasti debyytissään. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät nauttimaan tärkeistä voitoista.

28.2.2024 12:36 Susijengi

Elias Valtonen siirtyy Manresasta Granadaan

Susijengin puolustuksen lukko Elias Valtonen, 24, vaihtaa seuraa Espanjassa. Alkukauden ajan BAXI Manresaa edustanut Euran Veivin kasvatti on solminut loppukauden kestävän sopimuksen CB Granadan kanssa tavoitteenaan auttaa uusi joukkueensa kuiville putoamistaistelusta.

18.2.2024 22:52 Suomalaiset ulkomailla

Jantunen juhli cup-pokaalia Ranskassa – Kaukiaisesta Viron cup-mestari ja MVP

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball valloitti Ranskan Leaders Cupin varmistaen seuralle samalla sen ensimmäisen pokaalin. Severi Kaukiainen puolestaan siivitti Kalev/Cramon Viron cupin voittoon ja palkittiin finaalin MVP-palkinnolla.

Näytä lisää vastaavia