Kuier ja Wings taipui Sparksin käsittelyssä

2.7.2022 09:24 Los Angeles Sparks onnistui vieraskentällä kukistamaan Awak Kuierin edustaman Dallas Wingsin 97-89 (46-49). Awak Kuier tilastoi vajaassa 12 minuutissa kolme pistettä ja kaksi levypalloa.

Kuva: Ville Vuorinen

Vierasjoukkue Sparksin vahva toinen puoliaika siivitti sen voittoon Wingsin vieraana. Sparks vei tasaisen avauspuoliajan jälkeen kolmannen kympin nimiinsä 25–17, ja tätä johtoasemaa kotijoukkue ei enää saanut kurottua kiinni.

Wingsin pistekärkenä hääri tuttuun tapaansa Arike Ogunbowale, joka viimeisteli 23 pistettä. Sparksin parhaat olivat 21 pistettä viimeistelleet Nneka Ogwumike ja Liz Cambage.

Awak Kuier pelasi ottelussa vajaat 12 minuuttia, jonka aikana hän upotti yhden kahden pisteen heiton ja sitä seuranneen vapaaheiton. Kuier haki ottelussa kaksi levypalloa.

Ottelutilastot >

Henkilöt

Asiat

30.9.2023 08:44 WNBA

Las Vegas rynni WNBA:n finaaleihin – Kuier 5 pistettä 16 minuutissa kauden päätöspelissä

Awak Kuierin ja Dallas Wingsin kausi WNBA:ssa päättyi välieriin, kun Las Vegas Aces voitti kolmannen välieräottelun 64-61 (31-36) ja marssi finaaleihin. Kuier pelasi 16 minuuttia ja heitti viisi pistettä.

27.9.2023 10:00 WNBA

Wingsin mainio kamppailu jäi palkinnotta – Aces 2-0-johtoon WNBA:n välierissä

WNBA:ssa Awak Kuier ja Dallas Wings kärsivät välierissä tappion hallitsevalle mestarille Las Vegas Acesille 84-91 (37-44). Aces on nyt voiton päässä finaalipaikasta ja johtaa välieräsarjaa 2-0.

25.9.2023 08:11 WNBA

Las Vegas vei ensimmäisen välieräottelun Wingsin nenän edestä

WNBA:n välierien ensimmäisessä ottelussa Awak Kuierin edustama Dallas Wings hävisi hallitsevalle mestarille Las Vegas Acesille 83-97 (45-49). Finaalipaikka aukeaa kolmella voitolla.

20.9.2023 06:56 WNBA

Wings kaatoi Dreamin toistamiseen ja eteni välieriin – Kuier 13 pistettä, 6 levypalloa

WNBA:n pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Awak Kuier ja Dallas Wings etenivät neljän parhaan joukkoon, kun Wings kaatoi toistamiseen Atlanta Dreamin ja voitti ottelusarjan 2-0. Kuider oli hyvässä vireessä 13 pisteellä ja kuudella levypallolla.

17.9.2023 10:01 WNBA

Wings vei ensimmäisen pudotuspeliottelunsa Dreamia vastaan

WNBA:ssa Awak Kuierin edustama Dallas Wings aloitti pudotuspeliurakkansa voitolla, kun Wings voitti ensimmäisessä puolivälieräottelussa Atlanta Dreamin 82-94 (49-49). Välieräpaikka irtoaa joukkueelle, joka voittaa ensimmäisenä kaksi ottelua.

11.9.2023 06:49 WNBA

Wings napsi kaksi voittoa viikonloppuna ja etenee neljänneltä sijalta pudotuspeleihin

WNBA:ssa Awak Kuier ja Dallas Wings saivat viikonloppuna runkosarjan pakettiin kahdella voitolla. Wings lähtee pudotuspeleihin neljänneltä sijalta ja kohtaa Atlanta Dreamin.

6.9.2023 10:20 WNBA

Wingsille pisteen tappio Libertyä vastaan – Kuier 5 pistettä aloitusviisikossa

Awak Kuier nähtiin jälleen Dallas Wingsin aloitusviisikossa WNBA:ssa, kun Wings hävisi pisteellä New York Libertylle 94-93 (53-51). Kuier keräsi viisi pistettä, kaksi levypalloa ja kaksi syöttöä.

4.9.2023 10:22 WNBA

Wings jakoi voitot viikonloppuna Feverin kanssa – Kuier 10 pistettä, 6 levypalloa pudotuspelipaikan varmistaneessa pelissä

WNBA:ssa Awak Kuier väänsi 10 pistettä ja 6 levypalloa perjantaina, kun Dallas Wings varmisti pudotuspelipaikkansa kaatamalla Indiana Feverin. Joukkueet kohtasivat uudelleen sunnuntaina, jolloin Fever puolestaan juhli voittoa.

28.8.2023 07:01 WNBA

Awak Kuier toistamiseen aloitusviisikossa – 5 pistettä, 9 levypalloa Wingsin voittaessa Mercuryn

Awak Kuier oli jo toistamiseen Dallas Wingsin aloitusviisikossa WNBA:ssa, kun Wings voitti Phoenix Mercuryn 77-74 (35-42). Kuier keräsi 5 pistettä ja 9 levypalloa liki 31 minuutin peliajalla.

25.8.2023 09:15 WNBA

Awak Kuier 12 pistettä, 6 levypalloa aloitusviisikossa – Wings hävisi Lynxille kotikentällään

Awak Kuier oli ensimmäistä kertaa WNBA-urallaan Dallas Wingsin aloitusviisikossa, kun Wings hävisi kotikentällään Minnesota Lynxille 90-81 (50-48). Kuier käytti paikkansa erinomaisesti tilastoiden 12 pistettä, 6 levypalloa ja 3 syöttöä 29 minuutin peliajalla.