Susijengin medical trainerin Marko Yrjövuoren kirja julkaistu

26.9.2017 Uutuuskirja Yrjövuori. The Finn, urheilutähtien luottomies kertoo fysiikkavalmentaja Marko Yrjövuoren tarinan.

Marko Yrjövuoren kirja Yrjövuori. The Finn, urheilutähtien luottomies, on nyt kaupoissa. Kuva: Oma Design

Susijengin medical trainerina vuodesta 2014 toiminut Marko Yrjövuori kertoo kirjassaan avoimesti vaikeasta lapsuudes­taan, hulppeasta Amerikan-elämästään ja toisaalta myös hohdokkaan Hollywoodin nurjasta puolesta. Hän avaa aja­tuksiaan urheiluvalmennuksesta, työuupumuksesta ja levon merkityksestä.

Yrjövuori. The Finn, urheilutähtien luottomies ilmestyi kauppoihin 22.9. ja kirjan on kirjoittanut toimittaja Petteri Ala-Kivimäki.

Yrjövuori toimi pitkään osana NBA-seura Los Angeles Lakersin palveluksessa ja pääsi juhlimaan joukkueen kanssa muun muassa NBA:n mestaruutta. 12 vuotta Los Angeles Lakersissa työskennellyt Yrjövuori vastasi muun muassa siitä, että maailman paras koripalloilija Kobe Bryant oli ilta toisensa jälkeen pelikunnossa.  

Pitkien päivien ja huumaavan menestyksen keskellä Yr­jövuori kuitenkin unohti pitää huolta itsestään. Kun hän nukahti lukiessaan tyttärelleen iltasatua, hän havahtui sii­hen, millaista elämää oli viimeiset vuodet viettänyt. Yrjövuori palasi Suomeen ja hän työskentelee nykyisin muun muassa osana Susijengin huoltotiimiä.

Lue myös

 
19.2.2019 10:25 Susijengi

Susijengin MM-karsintaottelu jälleen loppuunmyyty

Susijengi pääsee huipentamaan MM-karsinnat otteluissa, joista panosta ei puutu. Torstain kotiotteluun Ranskaa vastaan joukkue saa tuekseen jälleen täyden Espoo Metro Areenan.

30.4.2018 09:00 Susijengi

Susijengi ja Islanti iskevät yhteen Hartwall Arenalla – lipunmyynti käynnissä

Susijengi jatkaa MM-karsintoja kesä-heinäkuussa, kun se kohtaa ensin vieraskentällä Tshekin 29.6. ja sen jälkeen EM-kotikisoista tutulla areenalla Islannin 2.7. Islanti-ottelun lipunmyynti on käynnissä.

30.4.2018 Susijengi

Susijengi–Islanti-otteluun varattu jo yli 6500 lippua

Susijengi päättää MM-karsintojen ensimmäisen vaiheen kotiottelulla Islantia vastaan. Hartwall Arenalla pelattavan ottelun lipunmyynti on käynyt vilkkaana ja alakatsomoihin on jäljellä enää hajapaikkoja.

19.4.2018 Katsojat

Susijengi ja Islanti palaavat Hartwall Arenalle – lipunmyynti käynnistyy

Susijengi jatkaa MM-karsintoja kesä-heinäkuussa, kun se kohtaa ensin vieraskentällä Tshekin 29.6. ja sen jälkeen EM-kotikisoista tutulla areenalla Islannin 2.7. Islanti-ottelun julkinen lipunmyynti käynnistyy 30. huhtikuuta, mitä ennen faniyhdistys sekä 6. pelaaja -uutiskirjeen tilaajat pääsevät käyttämään ennakko-osto-oikeuttaan.

14.12.2017 09:00 Maaottelu

Susijengi jatkaa MM-karsintoja – Bulgaria-ottelun liput nyt myynnissä

Susijengi jatkaa MM-kisapaikan metsästystä helmikuussa, kun se kohtaa vieraskentällä Islannin 23.2. ja isännöi Bulgariaa Helsingissä 25.2. Bulgaria-ottelun liput ovat nyt myynnissä.

5.10.2017 Maaottelu

MM-karsintojen Suomi–Tshekki-ottelun VIP-paketit myynnissä

Susijengi aloittaa uuden jahdin marraskuussa, kun vuoden 2019 MM-karsinnat käynnistyvät. Suomi–Tshekki-ottelun VIP-paketit ovat nyt myynnissä.

28.9.2017 Maaottelu

Muutoksia koripallon virallisiin pelisääntöihin: askelsääntö ja epäurheilijamainen virhe

Kansainvälinen koripalloliitto FIBA on hyväksynyt sääntöihin muutoksia, jotka astuvat voimaan kauden 2017/18 alusta. Alla yhteenvetoa askelsäännön sekä epäurheilijamaisen virheen tuomitsemisen muutoksista.

21.9.2017 16:00 Koripalloliitto tiedottaa

Susijengin MM-karsintaottelun Suomi-Tshekki lipunmyynti käynnistynyt!

Helsingissä pelatuista EM-kotikisoista jäi kaunis ja unohtumaton muisto. Kauaa ei tarvitse odottaa Susijengin uuden jahdin käynnistymistä, sillä maajoukkue palaa tositoimiin jo marraskuussa. Tulevien MM-karsintojen ensimmäinen kotiottelu pelataan maanantaina 27.11. Helsingin Jäähallissa. Ottelun lipunmyynti on käynnistynyt.

Petteri Koponen – Malmin jääräpää nyt kaupoissa

Suomikoriksen ystäviä hemmotellaan heti EM-kisojen päätyttyä, kun Susijengin kirkkaimpiin tähtiin kuuluvan Petteri Koposen elämäkerta on julkaistu.

29.8.2017 20:50 EM-kilpailut

Fan Village kohoaa Arenan ulkopuolelle – ravintolapalvelut yli 1500 kisavieraalle

Helsingin EM-alkulohkon päänäyttämön Helsinki Arenan ulkopuolelle nousee kisojen ajaksi laaja Fan Village, joka tarjoaa kisavieraille aitiopaikan tunnelmannostatukseen ennen Susijengin otteluita.

Näytä lisää vastaavia