Susijengi-faneille oma yhdistys kovilla tavoitteilla

6.11.2013 Slovenian EM-kisoissa koripallojättiläisiä kumonnut ja koripallobuumin aikaansaanut Susijengi on saanut oman, virallisen kannattajayhdistyksensä. Susijengi-fanit ovat perusteet Suomen Koripallomaajoukkueen Kannattajat ry:n, jonka kunnianhimoiset tavoitteet eivät taatusti jätä ketään kylmäksi.

Upeasti Susijengiä EM-kisoissa kannustaneet fanit ovat saaneet oman kannattajayhdistyksensä.

Susijengi-fanien tavoitteena on olla Euroopan paras kannattajaryhmä.

Tavoitteena on tarjota jatkossakin elämyksiä Susijengin matkassa, jollaisia koettiin Sloveniassa. Kuva Susijengin fanitapaamisesta Koperista.

Susijengi arvosti korkealle monituhatpäisen fanijoukkonsa kannustusta EM-kisoissa. Kuvat: Ville Vuorinen.

  

- Haluamme olla Euroopan paras koripallomaajoukkueen kannatusryhmä koti- ja vieraskentillä! Olimme sitä Koperissa, enkä näe mitään estettä, etteikö organisoitumisen jälkeen saataisi tämä onnistumaan entistä paremmin, toteaa Kannattajayhdistyksen puheenjohtaja Risto Virtanen.

Yhdistys sai alkunsa useiden aktiivifanien aloitteesta 19.10.2013.

- Perustamiskokouksessa mukana oli jäseniä Lahdesta ja Espoosta, mutta emme missään nimessä halua leimaantua vain lahtelaiseksi tai espoolaiseksi faniryhmäksi. Tavoitteena on ollut alusta lähtien kasata koko Suomen kattava kannattajayhdistys, joka tarjoaa yhteisiä elämyksiä Susijengin kanssa, lisää yhdistyksen varapuheenjohtaja Jarno Hyytiäinen.

Susijengi-fanien toiminta lähti nopeasti käyntiin ja vain muutama päivä perustamisen jälkeen yhdistyksellä oli jo yhteistyösopimus allekirjoitettuna Suomen Koripalloliiton kanssa.

Sopimuksen mukaisesti Susijengi-fanit saavat kotimaaotteluissa käyttöönsä vähintään 500-paikkaisen fanikatsomo, joka sijaitsee peliareenan pääkatsomoissa. Suomen Koripallomaajoukkueen Kannattajayhdistys järjestää fanimatkoja myös Susijengin vierasotteluihin.

- Susijengin tukena oli EM-kisoissa koko turnauksen upein fanijoukko, joka herätti huomioita ja keräsi kiitosta niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Fanien kannustus merkitsi pelaajille enemmän kuin moni uskookaan. On maajoukkueen ja koko suomalaisen koripalloilun kannalta upeaa, että fanit eri puolelta Suomea yhdistävät voimansa ja ovat jatkossa Susijengin tukena entistäkin sankemmin joukoin, kommentoi Koripalloliiton viestintäpäällikkö Mika Mäkelä, joka toimii myös Susijengin joukkueenjohtajana. 

Jäseneksi helposti netissä ja Bisons-Spartak –ottelussa 6.11.  

Koripallomaajoukkueen Kannattajayhdistys on kertomassa lisää toiminnastaan keskiviikkona 6.11.2013 klo 20 alkavassa Eurocup-ottelussa Bisons-Spartak Vantaan Energia Areenalla. Ottelun aikana on loistava mahdollisuus lähteä mukaan toimintaan liittymällä jäseneksi. Liittymismaksu on aikuisilta 20 € ja alle 15-vuotiailta 10 € / kalenterivuosi.

Jäseneksi voi myös liittyä helposti yhdistyksen kotisivujen kautta osoitteessa http://www.susijengifanit.com.

 
1.9.2015 08:02 Pohjoinen alue

KORI-lehti Ilta-Sanomien välissä tiistaina 1.9.

Tiistaina 1.9. Ilta-Sanomien ostaja saa lehtensä välissä tuoreimman KORI-lehden, Koripalloliiton lajimarkkinointilehden. Lehdessä pureudutaan Susijengin tulevaan EM-kisaurakkaan. Numerossa mm. Sasu Salinin ja Erik Murphyn henkilökuvat, Suomen alkulohkovastustajien esittely, kisojen seurantaopas ja katsaus Susijunnujen superkesään.

30.7.2015 07:39 Pohjoinen alue

KORI-lehti Ilta-Sanomien välissä torstaina 30.7.

Torstaina 30.7. Ilta-Sanomien ostaja saa lehtensä välissä tuoreimman KORI-lehden, Koripalloliiton lajimarkkinointilehden. Lehdessä pureudutaan Susijengin EM-kisakesään. Numerossa mm. tuoreen Susijengi-kapteenin Shawn Huffin, Gerald Leen sekä tänä kesänä Suomen kansalaisuuden saaneen Jamar Wilsonin haastattelut.

21.10.2014 20:08 Liittoa koskeva tiedote

Susijengi-kirja ilmestynyt – tilaa omasi!

Suomen koripallomaajoukkueen viimeisen kymmenen vuoden uskomattoman matkan esittelevä kirja ”Susijengi – Pohjolan perukoilta Euroopan huipulle” on ilmestynyt. Tilaa oma yksilöllinen kappaleesi nyt!

6.10.2013 20:55 Liittoa koskeva tiedote

Koripalloliitto hakee Susijengille villiä korttia MM-kisoihin

Suomen Koripalloliitto on päättänyt hakea sykähdyttävästi syyskuun EM-kisoissa pelanneelle Susijengille villiä korttia vuoden 2014 MM-kisoihin. Villin kortin hakuprojekti kantaa nimeä ”Yhdessä MM-kisoihin”, jolla Koripalloliitto haluaa paitsi kiittää faneja ja pelaajia myös kutsua sekä julkisen että yksityisen sektorin mukaan MM-kisapaikan hakuun.

13.3.2012 06:57 Pohjoinen alue

EM-karsintojen ennakkolipunmyynti käynnistynyt

Ennakkolipunmyynti Suomen miesten ja naisten koripallomaajoukkueiden EM-karsintaotteluihin on käynnissä. Pääsyliput ovat lunastettavissa viime vuodesta tutuin hinnoin Lippupalvelusta, joka hoitaa lipunmyyntiä. Suomen miesten ”Susijengi” saalistaa EM-paikkaa 17.8.-11.9.2012 Helsingin Jäähallissa pelattavissa karsintaotteluissa. Naisten karsinnat pelataan Tikkurilan Valtti Areenalla 13.6.-14.7.2012.

30.4.2010 EM-karsinnat

Basket.fi-sivut avattu Facebookissa – osallistu kisaan!

Suomen Koripalloliitto on avannut ”Basket.fi – Korista 24/7” –sivut yhteisöpalvelu Facebookissa. Avajaisten kunniaksi Facebook-sivulla on tarjolla muun muassa kilpailu, jonka pääpalkintona on Nokia 97 mini –multimedialaite Comes with Music –palvelulla.

9.10.2009 11:55 Liittoa koskeva tiedote

Korisliiga ja miesten maajoukkue viiden vuoden sopimuksella URHOtv:lle

Kotimaisen joukkueurheilun TV-markkinoille voimakkaasti panostava URHOtv ja Suomen Koripalloliitto ovat solmineet viiden vuoden mittaisen mediaoikeussopimuksen. Jääkiekon SM-liigan ja jalkapallon Veikkausliigan oikeudet jo aiemmin hankkineelle URHOtv:lle siirtyy tuoreen sopimuksen myötä niin Korisliigan kuin miesten koripallomaajoukkueenkin mediaoikeudet.

13.2.2007 Pohjoinen alue

Vantaan Energia Areena maajoukkueiden uusi kotiluola

Suomen Koripalloliitto ja Vantaan Energia Areena ovat sopineet ensi kesän miesten ja naisten maajoukkueita koskevasta yhteistyöstä. Myyrmäen urheilupuistoon rakennettu ja uutuuttaan kiiltävä Energia Areena toimii koripallon lippulaivojen kotiluolana tulevissa EM-karsintaotteluissa. Areenalle mahtuu koripallo-otteluihin 2600 katsojaa.

10.6.2017 EM-karsinnat

Yle sopimukseen miesten maajoukkuekoriksen näyttämisestä vuoteen 2021 asti

Yle on hankkinut kansainväliseltä koripalloliitolta FIBAlta oikeudet miesten maajoukkuekoripalloon vuoteen 2021 asti. Sopimus sisältää myös oikeuden näyttää kahdet seuraavat EM-kisat, MM-kisat Kiinassa vuonna 2019 ja karsintaottelut sekä vuoden 2019 MM- että 2021 EM-kisoihin.

13.1.2017 10:09 Liittoa koskeva tiedote

EM-kisojen päiväliput myyntiin maanantaina 16.1.

Helsingissä 31.8. – 6.9.2017 pelattavien koripallon EM-kisojen päivälippujen myynti alkaa maanantaina 16.1.2017 klo 9:00. Päivälippuja vapautuu myyntiin rajallinen määrä.

Näytä lisää vastaavia