Sasu Salinin Teneriffa ja Tuomas Iisalon Bonn varmistivat puolivälieräpaikat Mestarien liigassa

9.3.2023 09:20 Teneriffa jatkaa Mestarien liigan voiton puolustamista, kun se sinetöi paikan puolivälieriin. Saman tempun teki Tuomas Iisalon valmentama Bonn. He saattavat saada seuraa vielä Alexander Madsenin AEK:sta, joka otti ison voiton.

Sasu Salin ja Teneriffa jatkavat Mestarien liigan mestaruusjahtia. (Kuva: FIBA Europe)

Teneriffa jatkaa jatkolohkovaiheessa puhtaalla pelillä kaadettuaan niukasti Bilbaon. Tenerffa esitti päätösneljänneksellä hurjan takaa-ajon nousten 13 pisteen takaa 74-72 (35-43)-voittoon. Voittokori syntyi vain 0,4 sekuntia ennen loppua. Teneriffa vei viimeisen neljänneksen 22-9 ja otti neljännen voittonsa sinetöiden siten jatkopaikan puolivälieriin. Salin kasasi yhdeksän pistettä, kaksi levypalloa ja kaksi riistoa. Bilbaon riveissä Kaarinan Uran kasvatti Emir Sulejmanovic tilastoi 12 pistettä, kolme levypalloa, syötön ja riiston.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Bonn otti kahdeksannen peräkkäisen voittonsa Mestarien liigassa ja lunasti samalla paikan kahdeksan parhaan joukossa, kun Rytas Vilna kaatui selvästi 99-72 (48-37).
Ottelutilastot

AEK otti tiukan otteen jatkopaikasta, kun se voitti ranskalaisen Limogesin vieraskentällä 69-63 (31-33). Madsen heitti ottelussa kaksi pistettä ja otti yhden levypallon. AEK:lla on nyt neljästä ottelusta kolme voittoa ja se johtaa lohkoaan.
Ottelutilastot

Ranskan ProB:ssä Ilari Seppälän Saint-Chamondin vahva vire sai jatkoa, kun se kirjautti jo neljän peräkkäisen voittonsa kaadettuaan Quimperin 91-86 (46-48). Seppälä heitti yhdeksän pistettä ja ruokki joukkuekaverinsa korintekoon seitsemän kertaa. Lisäksi hän otti yhden levypallon. Saint-Chamond on nyt 13. kahden voiton päässä kahdeksannesta paikasta.
Ottelutilastot

Islannin liigassa Aapeli Alasen KR katkaisi neljän ottelun tappioputkensa voittamalla Keflavikin 94-87 (46-47). Alanen heitti kolme pistettä ja rohmusi yhdeksän levypalloa, antoi neljä syöttöä sekä otti kaksi riistoa. Voitosta huolimatta KR jatkaa viimeisenä.
Ottelutilastot

 
21.3.2024 07:26 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovi teki suomalaista koripallohistoriaa

Lassi Tuovista tuli ensimmäinen suomalaissyntyinen valmentaja, joka on toiminut Euroliigan ottelussa päävalmentajana. Tuovi johdatti Virtus Bolognaa viime hetket italialaisseuran kohdatessa Zalgirisin vieraissa.

15.3.2024 08:24 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball EuroCupin välieriin

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball eteni EuroCupin välieriin. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa varmisti puolivälieräpaikan.

1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

21.12.2023 07:55 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Larkas jatkavat Mestarien liigassa - Seppälä ilmiliekeissä Ranskassa

Mestarien liigan alkulohkovaihe saatiin päätökseen ja Sasu Salinin sekä Mikko Larkaksen urakka jatkuu 16 parhaan joukossa. Pelikuntoon palannut Ilari Seppälä oli sen sijaan täysin pitelemätön Ranskassa.

14.12.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Valtonen juhli Barcelonan kaatoa, Jantunen iskussa EuroCupissa ja Blomgren pisterohmuna Sloveniassa

Elias Valtonen pääsi maistelemaan harvinaista herkkua, kun Manresa kaatoi Espanjan liigassa Barcelonan. Mikael Jantunen oli jälleen mies paikallaan EuroCupissa ja Perttu Blomgren sai kätensä kuumaksi Sloveniassa.

7.12.2023 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen loisti Mestarien liigassa - Sasu Salin rikkoi upean rajapyykin

Alexander Madsenin vahva peli piti VEF Riian jatkohaaveet elossa Mestarien liigassa ja Sasu Salin vei oman ennätyksensä uudelle sataluvulle.

23.11.2023 09:34 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen siivitti joukkueensa tärkeään voittoon

Alexander Madsen oli isossa roolissa, kun VEF Riika merkkautti avausvoittonsa Mestarien liigan lohkovaiheessa ja piti jatkohaaveensa elossa. Sasu Salin ja Perttu Blomgren olivat myös vahvassa vedossa.

9.11.2023 09:44 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin vei Mestarien liigan Susijengikohtaamisen

Mestarien liigassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Sasu Salin toivotti Alexander Madsenin tervetulleeksi Teneriffan aurinkosaarelle. Salin pääsi ottelun jälkeen paukuttelemaan henkseleitään voiton kunniaksi.

19.10.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin sytytti sukan tuleen Mestarien liigassa

Sasu Salinin ranne oli tulikuumana Mestarien liigan avauksessa, kun hän pommitti peräti kahdeksan kolmen pisteen heittoa sisään hurjalla prosentilla. Severi Kaukiainen oli Patrioti Levicen ykkösnimi FIBA Europe Cupissa ja Mikael Jantunen esiintyi vahvasti EuroCupissa.

12.5.2023 09:26 Suomalaiset ulkomailla

Mestarien liigan Final Four viikonloppuna – Sasu Salin ja Tuomas Iisalo taistelemassa mestaruudesta

Mestarien liigan Final Four –lopputurnaus pelataan viikonlopun aikana Malagassa, Espanjassa. Suomalaisista voittoa havittelevat Teneriffan Sasu Salin ja Bonnin päävalmentaja Tuomas Iisalo.

Näytä lisää vastaavia