Pirkka pop-up -kauppa PM-kisojen yhteydessä oli menestys

6.7.2018 14:21 Nuorten Pohjoismaiden mestaruuskisat pelattiin Kisakalliossa 28.6.-2.7.2018. Susi Training Centeriin PM-kisojen yhteyteen rakennettiin yhdessä Pirkan ja Lohjan K-Market Puistokadun kanssa Pirkka pop-up kauppa, jossa oli myynnissä välipalaa niin pelaajille kuin katsojille.

Pirkka pop-up -kauppa Susi Training Centerissä. Kuva: Vesa Koivunen

18- ja 16-vuotiaiden nuorten Pohjoismaiden mestaruuksista pelattiin 28.6.-2.7. Lohjan Kisakalliossa. Viisipäiväiseen turnaukseen osallistui kaikkiaan 24 joukkuetta 6 eri maasta. Susi Training Centerissä ja Kisakallion palloiluhallissa pelattiin turnauksen aikana yhteensä 60 ottelua.

Susi Training Centerin yhteyteen rakennettiin vuoden tauon jälkeen nyt toisen kerran Pirkka pop-up kauppa. Pop-up kaupan monipuolinen valikoima piti huolen siitä, että kisaturistit ja pelaajat saivat ravitsevaa välipalaa ja pientä naposteltavaa pelien välissä.  

Pirkka pop-up kaupassa riitti asiakkaita aamusta iltaan jokaisena turnauspäivänä ja pop-up kaupan suosio yllätti positiivisesti Lohjan K-Market Puistokadun kauppias Pilvi Ala-Huikun, joka oli ensimmäistä kertaa mukana järjestämässä pop-up kauppaa.

- Kyllä tämä yllätti, miten hyvä myynti kaupassa on ollut. Mutta ei tämä ilman näin osaavia apureita olisi mahdollista, totesi Pilvi Ala-Huikku.

Pirkka pop-up kaupassa myyjinä toimivat Suomen Koripalloliiton vapaaehtoiset, joilla oli vankkaa kokemusta elintarvikealalta. Kauppaa pyöritettiin rakkaudesta lajiin – koripalloon ja asiakaspalveluun – eikä kassa mennyt kiinni ennen kuin viimeiset olivat iltaisin poistuneet hallilta.

- Koripallo, ihmiset ja asiakkaat tekee tästä kivaa, totesi vapaaehtoisena toiminut Jaana Turunen.

K-Market Puistokadun kauppias Pilvi Ala-Huikku aikoo hyödyntää toimivaa konseptia myös jatkossa tapahtumien yhteydessä ja suosittelee sitä ilman muuta myös muille.

- Täällä on paljon nuoria paikalla ja mielellään heille tarjoaa terveellisiä tuotteita, tuumii Pilvi Ala-Huikku.

Pirkka näkyy nuorisomaajoukkueiden peliasuissa. Mustapha Amzil MU18-joukkueesta. Kuva: Vesa Koivunen

WU16-joukkuekuva PM-kisat 2018. Kuva: Vesa Koivunen

Yhteistyö Suomen Koripalloliiton ja K-ryhmän välillä näkyy kaikissa sudenpolun vaiheissa. Pikkusudet- ja Pirkka Street Basket -tapahtumissa K-ruokakaupat ja Pirkka ovat olleet suuressa roolissa liikuttamassa lapsia. Nuorten maajoukkueiden, Sudenpentujen, matkassa Pirkka oli taas vahvasti PM-kisoissa ja tänä kesänä Pirkka-tuotemerkki on näkynyt myös Susijengin matkassa.

 
15.1.2024 10:48 Pääjuttu

Motonet ja Suomen Koripalloliitto yhteistyöhön

Suomalainen perheyritys Motonet ja Suomen Koripalloliitto ovat sopineet yhteistyöstä. Motonet aloittaa koripallon juniorimaajoukkueiden toisena pääyhteistyökumppanina. Yhteistyön kohokohtiin kuuluvat heinä–elokuussa Tampereella pelattavat 18-vuotiaiden poikien EM-kisat.

14.1.2020 09:00 Susijengi

Aviasta Suomen koripallomaajoukkueiden uusi varustekumppani monivuotisella sopimuksella

Yhdysvaltalainen urheiluvaatemerkki Avia vaatettaa jatkossa kaikki Suomen koripallomaajoukkueet. Avia saapui vuoden alusta yksinoikeudella K-Citymarketeihin, jonka valikoimista löytyy jatkossa Susijengin fanituotteita.

6.2.2024 16:35 Sudenpennut

Sudenpentujen EM-kisojen lohkot kesälle arvottu – MU18 saa kotikisoihin mielenkiintoisen alkulohkon

Kansainvälinen koripalloliitto FIBA järjesti tiistaina Saksan Freisingissa ensi kesän koripallon nuorten EM-turnausten lohkoarvonnat. Tampereen kotikisoissa esiintyvä 18-vuotiaiden poikien maajoukkue kohtaa alkulohkossaan Slovenian, Espanjan ja Liettuan.

22.1.2024 11:00 Tukijärjestelmät

We deliver -rahaston haku on käynnistynyt – hae tukea 31.1. mennessä

Koripalloliiton, PostNordin ja Koripallosäätiön yhteistyön myötä perustettu We deliver -rahasto jakaa tukia jo 15. kerran vähävaraisten perheiden koripalloharrastuksen tukemiseen. Hae tukea keskiviikkoon 31. tammikuuta mennessä.

12.1.2024 10:00 Yhteistyökumppanit

Autosalpa jatkaa maajoukkueiden yhteistyökumppanina pitkällä sopimuksella

Uuden yhteistyösopimuksen myötä Autosalpa toimii jatkossa kaikkien Suomen koripallomaajoukkueiden yhteistyökumppanina. Sopimus pitää sisällään naisten sekä 18-vuotiaiden miesten EM-kilpailut.

10.1.2024 10:00 Yhteistyökumppanit

PwC on koripallomaajoukkueiden uusi yhteistyökumppani

Konsultointi- ja tilintarkastusyhtiö PwC toimii jatkossa Susijengin ja Susiladiesin yhteistyökumppanina. Sopimus on kestoltaan monivuotinen.

5.1.2024 17:24 Sudenpennut

Sudenpennuille kolme kultamitalia tuliaisiksi Tallinnan Baltic Sea Cupista

Suomen nuorisomaajoukkueet, Sudenpennut, lähti kotimatkalle kolme tusinallista kultamitaleita taskussaan Tallinnasta, kun Suomen 18-vuotiaiden tyttöjen ja poikien sekä 16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueet juhlivat Baltic Sea Basketball Cupin mestaruutta.

4.1.2024 23:10 Sudenpennut

Sudenpennuille jo toinen kolmen voiton päivä Tallinnan Baltic Sea Cupissa

Suomen nuorisomaajoukkueet nappasivat jo toistamiseen kolme voittoa neljästä mahdollisesta Tallinnassa pelattavassa Baltic Sea Basketball Cupissa. Suomen vastustaja turnauksen toisena päivänä oli Viro.

3.1.2024 20:07 Sudenpennut

Sudenpennuille kolme voittoa neljästä Latviaa vastaan Baltic Sea Cupin avauspäivänä

Suomen nuorisomaajoukkueet nappasivat kolme voittoa neljästä Latviaa vastaan Tallinnassa tänään alkaneessa Baltic Sea Basketball Cupissa. Latvia pelaa Suomen tapaan ensi kesänä A-divisioonan EM-kisoissa 16- ja 18-vuotiaiden ikäluokissa sekä tytöissä että pojissa.

1.1.2024 16:05 Sudenpennut

Suomen nuorisomaajoukkueet valittu Tallinnassa pelattavaan Baltic Sea Basketball Cupiin 2024

Suomen 16- ja 18-vuotiaiden tyttöjen ja poikien maajoukkueet on valittu Baltic Sea Basketball Cupiin. Perinteikäs maajoukkuevuoden käynnistävä turnaus pelataan Audentesin urheilukoulussa, Tallinnassa, 3.-5.1.2024.

Näytä lisää vastaavia