ToPo palasi mitalikantaan

19.4.2022 20:42 Helsinkiläisjoukkueet ToPo ja HBA ratkaisivat pronssimitalien kohtalon. ToPo oli ottelussa lopulta selvästi parempi ja nappasi pronssimitalit 80-60.

ToPo päätti kauden pronssimitalit kaulassa. Kuva: Ville Vuorinen/Naisten Korisliiga

Avauspuolikkaalla HBA pysyi ToPo:n kannoilla aina toisen jakson alkuun saakka. Sen kotijoukkue aloitti 10-0 pisteputkella ja karkasi turvallisessa johdossa puoliajalle. Tauolla tilanne oli 48-35.

HBA ei onnistunut enää toisella puoliajalla nousemaan taistelemaan voitosta. Kotijoukke piti eron kaksinumeroisena loppuvihellykseen asti ja nappasi mitalit 80-60. ToPon edellinen mitali oli kaudelta 2014-15, joten se palasi mitalikantaan viiden vuoden tauon jälkeen.

Taru Tuukkanen oli lähellä tripla-tuplaa. Hänelle merkittiin 18 pistettä, kymmenen levypalloa ja yhdeksän koriin johtanutta syöttöä. Erika Davenport pussitti 22 pistettä ja napsi 11 levypalloa. Elina Aarnisalo heitti HBA:lle 17 pistettä ja keräsi kahdeksan levypalloa.

Ottelutilasto

12.4.2024 20:37 Naisten Korisliiga

ToPo ja Peka pelaavat Suomen mestaruudesta

Naisten Korisliigan finalistit ovat selvillä. Finaalipaikat ratkesivat, kun ToPo ja PeKa hakivat voitot illan otteluissa vieraskentiltä.

9.4.2024 21:29 Naisten Korisliiga

ToPo ja PeKa voiton päässä finaaleista

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin kolmannet ottelut. Illan voittajilla ToPo:lla ja Peli-Karhuilla on mahdollisuus edetä finaaleihin perjantaina.

6.4.2024 20:19 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ja FoA tasoittivat välieräsarjat

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin toiset ottelut. Kotijoukkueet olivat jälleen vahvempia, kun Kouvottaret ja FoA avasivat voittotilinsä välierissä.

3.4.2024 21:30 Naisten Korisliiga

Kotijoukkueille voitot välieräavauksissa

Naisten Korisliigan välierät käynnistyivät kotijoukkueiden voitoilla. ToPo ja PeKa siirtyivät ottelusarjoissaan johtoon.

3.4.2024 12:35 Naisten Korisliiga

Kouvottaret hienoon kevätlentoon johdattanut Shaiquel McGruder maaliskuun kuukauden pelaaja

Upeaa kevättä pelaavan Kouvottarien Shaiquel McGruder on valittu naisten Korisliigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi.

3.4.2024 09:14 Naisten Korisliiga

ToPo saa vastaansa Kouvottaret – PeKa ja FoA taistelevat toisesta finaalipaikasta

Naisten Korisliigan välierät alkavat tänään Helsingissä ja Kotkassa. Finaalipaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

2.4.2024 09:55 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigan välierät käyntiin keskiviikkona

Naisten Korisliigan välierät pyörähtävät käyntiin keskiviikkona 3.4., kun molemmat sarjat käynnistyvät. Välierässä kohtaavat Torpan Pojat – Kouvottaret ja Peli-Karhut – Forssan Alku.

1.4.2024 19:12 Naisten Korisliiga

FoA nappasi välieräpaikan huimalla heittopelillä

Naisten Korisliigan neljä parasta joukkuetta on selvillä. Viimeisenä joukkueena välieriin paineli FoA, joka kaatoi vieraskentällä Pyrinnön 104-80 ja vei ottelusarjan 3-2.

30.3.2024 19:20 Naisten Korisliiga

FoA puolusti Pyrinnön nurin ja siirsi ratkaisun viidenteen otteluun

Pyrinnön ja Forssan Alun ottelusarjassa ratkaisu siirtyi ratkaisevaan viidenteen otteluun, kun FoA kaatoi kotikentällään Pyrinnön 78-49.

29.3.2024 21:18 Naisten Korisliiga

PeKa eteni jälleen välieriin

Kotkan Peli-Karhut eteni Naisten Korisliigan välieriin, kun se haki vierasvoiton Vimpelistä 90-58. Ottelusarjan PeKa vei otteluvoitoin 3-1.