Parempaa korista -webinaarissa aiheena psyykkinen hyvinvointi lasten ja nuorten urheilussa

24.3.2023 16:00 Kevään ensimmäinen Parempaa korista -webinaari järjestetään 18.4., jolloin aiheen keskiössä ovat lapset ja nuoret psyykkisen hyvinvoinnin näkökulmasta.

Koripalloliitto on käynnistänyt uuden webinaarikokonaisuuden tarjoamalla jäsenseuroilleen maksuttoman etätapaamisen, jonka tarkoituksena on tukea seuroja vaihtuvin aihepiirein.

18.4. klo 17.30 pidettävässä webinaarissa paneudutaan erittäin tärkeään aiheeseen, psyykkiseen hyvinvointiin lasten ja nuorten urheilussa:

  • Lasten ja nuorten psyykkisen hyvinvoinnin huomioiminen urheiluharrastuksessa
  • Psyykkisen hyvinvoinnin vaikutus suoriutumiseen
  • Millainen toiminta tukee psyykkistä kehitystä

Webinaarissa tutustutaan aiheeseen teoreettisesti sekä käytännönläheisten esimerkkien avulla. Keskustelijoina neuropsykologi, höntsäkoripalloilija ja urheilevien lasten äiti Nina Uusitalo Aivotaidot Oy:sta sekä varhaiskasvatuksen ammattilainen, ex-koripalloilija, ex-koripallovalmentaja, seura-aktiivi ja nuoren koripalloilijan äiti Milla Karhu.

Ilmoittaudu webinaariin tästä >>

Parempaa korista -webinaarit järjestetään Teams-ympäristössä. Webinaareihin ilmoittaudutaan yo. lomakkeen kautta ja saat vastauksena tapahtumaa edeltävänä päivänä osallistumislinkin. Tapahtumat ovat Koripalloliiton jäsenseuroille ilmaisia ja samasta seurasta voi osallistua useampikin henkilö.

 
13.2.2023 09:00 Koripalloliitto tiedottaa

Korisbuumi jatkaa kasvuaan: koripallo toista vuotta peräkkäin uuteen lisenssiennätykseen

Suomalaisessa koripallossa on jälleen tehty uusi lisenssiennätys. Tällä kaudella lajissa on nähty harrastajia lajin ennätysmäärä, kun lisenssimäärässä ylitettiin aiempi, viime vuonna tehty lisenssiennätys.

10.3.2022 10:26 Pelaajat

Suuri lasten ja nuorten harrastusvertailu: Koripallo on edullisin joukkuelaji

Verkkopalvelu VertaaEnsin.fi teki laajan lasten ja nuorten harrastusten kustannusvertailun, jossa vertailtiin yhtätoista suosittua liikuntaharrastusta pääkaupunkiseudulla. Vertailussa laskettiin harrastuksien vuosikustannukset ikäryhmän ja panostustason mukaan. Koripallo oli vertailussa halvin joukkuelaji.

20.11.2023 12:57 Seurat

Parempaa korista -webinaarissa aiheena seuraviestintä koripalloseuroissa

Vuoden viimeinen Parempaa korista -webinaari järjestetään 13.12, jolloin aiheen keskiössä ovat seuraviestintä ja työkalut sen kehittämiseen.

30.10.2023 12:47 Yhteistyökumppanit

We deliver -rahasto jakoi stipendejä – Susijengi ja Sasu Salin lahjoittivat varusteita vähävaraisille

Koripalloliiton, PostNordin ja Koripallosäätiön yhteistyön myötä perustettu We deliver -rahasto jakoi lokakuussa 70 stipendiä tukemaan vähävaraisten perheiden korisharrastusta.

20.6.2023 09:33 Yhteistyökumppanit

We deliver -rahasto jakoi stipendejä ylimääräisellä hakukierroksella

Koripalloliiton, PostNordin ja Koripallosäätiön yhteistyön myötä perustettu We deliver -rahasto jakoi kesäkuussa 59 stipendiä.

7.6.2023 10:40 Koripalloliitto

Seurapalveluyksikön vuosittaiset palkinnot jaettu

Koripalloliiton Seurapalveluyksikkö palkitsee seurakentän aktiivisia koripallotekijöitä vuosittain. Harri Jokela palkittiin koripallokasvattajana, Pauli Korhonen puolestaan sai elämäntyöpalkinnon. Pikkusudet palkinto meni BC Nokialle ja vuoden koripallotekona palkittiin upea IKH Areena.

4.5.2023 10:00 Yhteistyökumppanit

We deliver -rahaston haku on käynnistynyt – hae 14.5. mennessä

Koripalloliiton, PostNordin ja Koripallosäätiön yhteistyön myötä perustettu We deliver -rahasto jakaa tukia jo 13. kerran vähävaraisten perheiden koripalloharrastuksen tukemiseen. Hae tukea sunnuntaihin 14.5. mennessä.

4.4.2023 08:15 Pirkka Street Basket

Pirkka Street Basket tulee taas – Vapun jälkeen käynnistyvällä kiertueella mukana 18 seuraa

Vuoden hauskinta koulupäivää pääsee vihdoin viettämään jälleen tuhansia alakoululaisia ympäri Suomen. Pirkka Street Basket -kiertue ulottuu tänä keväänä Helsingistä aina Ouluun saakka.

2.3.2023 09:00 Yhteistyökumppanit

We deliver -rahasto jakoi ennätysmäärän stipendejä, 115 nuorelle tukea

Koripalloliiton, PostNordin ja Koripallosäätiön yhteistyön myötä perustettu We deliver -rahasto jakoi helmikuussa 115 stipendiä vähävaraisien perheiden koripallon harrastamisesta aiheutuvien kulujen kattamiseen.

2.2.2023 11:00 Tukijärjestelmät

Vähävaraisten perheiden koripalloharrastusta tukevalle We deliver -rahastolle merkittävä lahjoitus

We deliver -rahasto on saanut nimettömänä pysyttelevältä taholta suuren rahallisen lahjoituksen. Suomen Koripalloliiton ja PostNordin yhteistyön myötä perustettu rahasto on avustanut vähävaraisia perheitä pysymään koripalloharrastuksessa vuodesta 2018.

Näytä lisää vastaavia