Naisten kolmas SM-finaali CatzTV:ssä

17.4.2012 Catz Lappeenrannan ja Äänekosken Huiman välinen naisten SM-koripallon kolmas finaali näytetään suorana lähetyksenä ilmaiseksi internetin välityksellä CatzTV:ssä.

Jatkuvatko naisten SM-finaalit vierasvoittojen merkeissä? Kuvassa Catzin Dionne Pounds. Kuva: Kai Kilappa.

Kolmas SM-finaali pelataan Lappeenrannan Urheilutalolla keskiviikkona 18.4. klo 18.30. Lähetys kolmannesta finaalista alkaa noin viisi minuuttia ennen ottelun alkua.

Kaksi ensimmäistä finaalia päättyivät vierasvoittoihin, joten kotietu palasi Catzille tasatilanteessa 1-1 paras viidestä –järjestelmällä pelattavissa finaaleissa. 

Lisätiedot: CatzTV  
 
16.3.2011 Katsojat

ToPo haastaa Möttölän johdolla SM-seurat Punaisen Ristin hätäapukeräykseen

Helsinkiläinen koripalloseura on maajoukkuetähtensä Hanno Möttölän johdolla haastanut tänään, keskiviikkona kaikki Korisliigan ja naisten SM-sarjan joukkueet Punaisen Ristin hätäapukeräykseen. Haasteen tarkoituksena on kerätä apua kriisipesäkkeisiin eri puolilla maailmaa.

1.7.2021 07:29 Seura tiedottaa

Tapiolan Hongalta uusia panostuksia vanhimpien junioreiden kehityspolkuun

Tapiolan Hongassa on mahdollisuus harrastaa koripalloa monella eri tasolla ja monia eri polkuja pitkin. Jokaiselle löytyy omaa motivaatiota ja taitoa vastaava polku kuljettavaksi. Viimeisimpänä kehityskohteena on ollut kaikkein korkeimmalle huipulle tähtäävien pelaajien polku ja sitä varten seuran hallitus teki helmikuussa päätöksen lisätä panostusta yli 16-vuotiaiden junioreiden toimintaan. Panostuksen lähtökohtana on uusi kehitysohjelma, joka antaa seuran kasvateille mahdollisuuden edetä korisurallaan haluamaansa tavoitetta kohti.

24.6.2019 13:25 Seura tiedottaa

EBT:n nais- ja tyttökoripallo vahvassa nosteessa

Espoo Basket Teamille on myönnetty "villi kortti" naisten valtakunnalliseen 1.divisioonaan kaudelle 2019-2020. Näin ollen seuralla on tarjota vanhemmille tyttöjunioreille kaikki kilpakoripallon sarjaportaat sisältävä polku aina naisten Korisliigaan saakka.

3.5.2019 17:33 Seura tiedottaa

ToPo naisten ja U19 & U17 -joukkueiden avoimet harjoitukset

ToPo Naiset hakee paikkaa Korisliigaan kaudelle 2019-2020, jonka rinnalle rakennetaan U19 & U17 -joukkueet.

30.4.2019 11:12 Seura tiedottaa

Tapiolan Honka tarjoaa kehityspolun tyttö- ja naispelaajille

Haluatko panostaa harjoitteluun, itsesi kehittämiseen ja koripallossa kilpailemiseen?

#Hi5 – osallistu ja jaa seurasi positiivista meininkiä

Koripalloliiton #Hi5 on valtakunnallinen hanke, jonka avulla halutaan parantaa ottelutapahtumien ilmapiiriä. Jaa nyt seurasi onnistumiset ja kerro myös muille, miksi teillä on hyvä meno!

Ehdota nimeä hankkeelle – Koripalloliitto pyrkii parantamaan ottelutapahtumien ilmapiiriä

Koripalloliitto käynnistää valtakunnallisen hankkeen, jonka avulla halutaan parantaa ottelutapahtumien ilmapiiriä ja tuottaa seuroille työkaluja epäasiallisen käytöksen kitkemiseen.

29.12.2016 Katsojat

Tilastoanalytiikan merkitys nykykoripallossa -luento Helsingissä 8.1.

Miesten Korisliigassa Kouvojen valmennustiimiin kuuluva ja Aalto-yliopistossa tietotekniikkaa opiskeleva Mika Honkasalo avaa ajatuksiaan tilastoanalytiikan merkityksestä nykykoripallossa Koripallomuseossa järjestettävällä luennolla.

24.11.2016 Katsojat

Auta kehittämään Korisliigaa – vastaa kyselyyn ja voita palkintoja

Korisliigaa ja sen ottelutapahtumia halutaan kehittää entistä paremmaksi, ja nyt myös katsojilla on mahdollisuus vaikuttaa toimintaan. Vastaamalla Korisliigan ottelutapahtumien elämyksellisyys & Korisliiga-brändi –opinnäytetyön kyselyyn pääset kehittämään Korisliigaa ja voit voittaa palkintoja.

12.10.2016 Katsojat

Nuorten EYBL-liigaa Lahdessa 21.-23.10.2016

Namika Lahti Juniorit järjestää Kansainvälisen EYBL-turnauksen Lahdessa 21.-23. lokakuuta.

Näytä lisää vastaavia