Live-seuranta käyttöön Korisliigassa ja naisten SM-sarjassa

3.11.2006 Suomen Koripalloliitto on päättänyt ottaa tilastojen live-seurannan lopullisesti käyttöön Korisliigan ja naisten SM-sarjan otteluissa. Seuraavat live-seurannassa olevat ottelut ovat perjantaina (3.11.) pelattavat Korisliigan kamppailut, jotka käynnistyvät klo 18:30.

Alkukauden live-seurannoissa ilmeni palvelimen toimintavikoja ja resurssivajausta, jotka on pyritty viime viikkojen aikana korjaamaan. Viimeisin testaus suoritettiin keskiviikon Korisliiga-kierroksella. Kyseisen kierroksen ottelut pyörivät live-seurannassa alusta loppuun saakka. Otteluiden lopputuloksissa oli virheitä, jotka johtuivat teknisestä ongelmasta, joka on sittemmin korjattu.  

Lopullisen käyttöönoton myötä Koripalloliiton tarkoituksena on tarjota live-seuranta kaikista Korisliigan ja naisten SM-sarjan otteluista.  

Live-seuranta tarjoaa katsojille lähes kaiken tilastollisen materiaalin otteluista reaaliajassa. Perinteisen ottelutilaston lisäksi pelistä on saatavilla mm. ottelutapahtumien kulku –seuranta sekä joukkueiden heittokartat. 

Live-seuranta löytyy aina pelien ollessa käynnissä Koripalloliiton tilastopalvelusta. Suora osoite live-seurantaan alla. Kyseisellä sivulla voi käydä myös kokeilemassa onko käytettävässä tietokoneessa live-seurantaan tarvittava versio Flash-ohjelmistosta. Mikäli onnistut avamaan sivun, jossa on kuusi pientä tulostaulua, joiden vasemmassa yläkulmassa vilkkuu ”loading”-teksti, pystyt koneellasi nauttimaan live-seurannasta. Muussa tapauksessa sivulle ilmestyy kehotus käydä lataamassa tuoreempi Flash-versio.  

Koripalloliiton tilastopalveluun pääset tästä. Kun live-seuranta käynnistyy, ilmestyy sivuille oranssin värinen tulostaulu-banneri ilmoittamaan siitä.

 
13.2.2014 18:01 Yhteistyökumppanit

Korisliiga.fi julkaistu

Viime vuonna valmistuneen historiaprojektinsa jatkoksi Suomen Koripalloliitto julkaisi torstaina Korisliiga.fi-nettipalvelun. Uusi sivusto toimii jatkossa koripallon pääsarjojen eli miesten ja naisten Korisliigojen käyntikorttina verkossa.

28.11.2013 12:45 Yhteistyökumppanit

Susijengi Joulupuu-keräyksen suojelijaksi, korisperhe laajasti hyvällä asialla

Suomalainen koripalloperhe tekee tänä jouluna hyvää monellakin rintamalla. Miesten maajoukkue eli Susijengi on lupautunut valtakunnallisen Joulupuu-keräyksen suojelijaksi, kun taas liigatasolla Catz Lappeenrantaa ja KTP-Basketia edustavat sisarukset Dionne ja Michael Poundsin ovat haastaneet miesten ja naisten pääsarjaseurat lahjakeräykseen vähävaraisille perheille.

27.9.2012 Pohjoinen alue

Koripalloliitto panostaa reiluun peliin alkavalla kaudella

NBA:sta ja Euroliigasta liikkeelle lähteneet reilun pelin säännöt rantautuvat kauden 2012/13 aikana myös suomalaiseen koripalloon kansainvälisen koripalloliiton FIBA:n linjausten mukaisesti. Uusilla sääntötarkennuksilla halutaan rohkaista pelaajia, valmentajia sekä erotuomareita kitkemään peliin kuulumatonta huonoa käytöstä ottelutapahtumista.

30.1.2012 04:20 Liittoa koskeva tiedote

Koripallon medianäkyvyydessä huima nousu vuonna 2011

Suomen koripallomaajoukkueen eteneminen EM-lopputurnaukseen 16 vuoden tauon jälkeen ja sensaatiomainen menestys – yhdeksäs sija – Liettuassa pelatuissa EM-kisoissa poikivat lajille huimia kasvukäyriä medianäkyvyyden saralla, kertoo Suomen Koripalloliiton tilaama Sponsor Insight –tutkimus.

Koripalloliiton julkilausuma ulkomaalaiskiintiöistä käytävään keskusteluun

Suomen Koripalloliiton tekemä päätös ulkomaalaiskiintiöiden poistamisesta on viime viikkojen aikana synnyttänyt laajasti julkista keskustelua. Osin keskustelua on käyty omien ennakkoluulojen vankeina kokonaisuutta näkemättä. Koripalloliitto haluaa omalta osaltaan vielä taustoittaa päätöksen syntyä ja näkemyksiään vaikutuksista antamalla seuraavan julkilausuman.

30.9.2006 Pohjoinen alue

Koripalloliiton uusi tilastopalvelu julkaistu

Suomen Koripalloliitto on avannut uuden tilastopalvelunsa. Pelikaudella 2006-07 tilastopalvelu kattaa miesten ja naisten kaksi ylimmäistä sarjatasoa eli mestaruussarjat ja I divisioonat. Laajan tilastovalikoiman lisäksi palvelu tarjoaa live-seurannan Korisliigan ja naisten SM-sarjan otteluista.

Pasi Riihelä ja Susanna Rinta vuoden pelaajat

Lappeenrannan NMKY:n Pasi Riihelästä oli kuluneella SM-kaudella tulla ensimmäinen suomalainen korikuningas yli 20 vuoteen. Korikuninkuus livahti ohi suun, mutta hän voitti IS-tähtikilpailun ja perjantaina Riihelä palkittiin SM-Koriksen vuoden pelaajana 2003-04. Naisten puolella vuoden pelaajan tittelin nappasi ensimmäistä kertaa urallaan Susanna Rinta, joka oli voittamassa helsinkiläisjoukkue Panttereille sen neljättä Suomen mestaruutta viiden vuoden sisällä.

2.12.2022 15:00 Korisliiga

Korisliigojen kuukauden pelaajat ovat jatkossa Kuukauden vahvimpia

Korisliigojen ja NOCCOn solmiman markkinointiyhteistyön myötä Korisliigan sekä naisten Korisliigan kuukauden pelaajat ovat jatkossa Kuukauden vahvimpia.

3.8.2020 10:00 Korisliiga

Ruudusta pääsarjakoriksen uusi koti – Koripalloliitto ja Nelonen Media solmivat mittavan mediakumppanuuden

Korisliiga ja kaikki muut suomalaisen aikuiskoripallon pääsarjat siirtyvät Nelonen Median omistamaan Ruutuun monivuotisella sopimuksella.

#Hi5 – osallistu ja jaa seurasi positiivista meininkiä

Koripalloliiton #Hi5 on valtakunnallinen hanke, jonka avulla halutaan parantaa ottelutapahtumien ilmapiiriä. Jaa nyt seurasi onnistumiset ja kerro myös muille, miksi teillä on hyvä meno!

Näytä lisää vastaavia