Jacob Grandison debytoi Espanjassa – Remu Raitanen hyvässä heittovireessä

2.11.2023 10:27 Susijengin paidassa MM-kisoissa nähty Jacob Grandison debytoi uuden seuransa Menorcan riveissä. Remu Raitasen sihti oli kohdillaan ja Mikael Jantusen loisto-otteet EuroCupissa saivat jatkoa.

Jacob Grandison debytoi ammattilaiskentillä. (Kuva: Ville Vuorinen)

Jacob Grandison teki ammattilaisdebyyttinsä Espanjan LEB Orossa pukiessaan ensimmäistä kertaa Menorcan pelipaidan ylleen. Grandison tilastoi kolme pistettä, neljä levypalloa ja syötön, kun Menorca kaatoi Leyma Corunan 56-51 (31-31).
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Remu Raitasen vahvat pelit saivat jatkoa, kun hän paukutti 18 pistettä Caceresin voittaessa Clavijon 85-78 (44-40). Raitanen kahmi myös kahdeksan levypalloa, jakoi syötön ja nappasi riiston. Voitto oli Caceresille kauden toinen.
Ottelutilastot

Alex Murphy heitti seitsemän pistettä, kun Estudiantes voitti Tizona Burgosin 103-85 (57-41). Murphy tilastoi lisäksi kaksi levypalloa ja syötön. Estudiantes pitää sarjan kärkipaikkaa.
Ottelutilastot

Joona Heinonen debytoi San Pablo Burgosin paidassa, kun hän kirjautti 46 sekuntia 94-69 (47-32)-voitossa Valladolidia vastaan. 19-vuotias peluri jäi vielä ilman tehomerkintöjä.
Ottelutilastot

Paris Basketball jatkaa puhtaalla pelillä EuroCupissa voitettuaan Prometeyn selvästi 96-79 (48-41). Mikael Jantunen oli jälleen vahvassa iskussa heitettyään 15 pistettä ja täytteli tilastojaan myös kolmella levypallolla, syötöllä, riistolla ja torjunnalla. Tuomas Iisalon miehistö on ainoana lohkonsa joukkueena puhtaalla pelillä viiden ottelun jälkeen.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Lassi Tuovin apuvalmentama Virtus Bologna esiintyi taas vahvasti Euroliigassa kaatamalla ranskalaisen ASVELin vieraskentällä 87-84 (39-42). Bolognalla on koossa neljä voittoa ja yksi tappio.
Ottelutilastot

Slovenian liigassa Perttu Blomgren pääsi sinetöimään vapaaheittoviivavalta Domzalen 75-71 (37-23)-voiton Podcetrtekia vastaan. Blomgren heitti ottelussa yhdeksän pistettä, nappasi neljä levypalloa, antoi kaksi syöttöä ja torjui kahdesti. Domzale on viiden ottelun jälkeen puhtaalla pelillä.
Ottelutilastot

Mubashar Ali on siirtynyt Qatarin liigassa pelaavan Al Khorin joukkueeseen. Al Khori hävisi alkuviikosta Al Rayyanin vieraana 57-76 (33-32). Ali viimeisteli komean 11 pisteen ja 15 levypallon tupla-tuplan sekä tilastoi myös yhden syötön ja kaksi riistoa. Kahden pelatun ottelun jälkeen Ali johtaa sarjan levypallotilastoa kauhoten keskimäärin 14,5 levypalloa.
Ottelutilastot

Italian Serie B:ssä Trey Niemen Lumezzane taipui kotonaan Jesille 61-86 (31-43). Niemi heitti ottelussa kuusi pistettä, otti yhden levypallon, jakoi kaksi syöttöä ja riisti kolmasti.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa Swans Gmunden kaatoi paikallisvastustajansa Flyers Welsin 81-61 (41-34). Anton Mirolybovin ja Samuli Niemisen valmentama joutsenlauma on aloittanut kautensa neljällä voitolla ja yhdellä tappiolla.
Ottelutilastot

 
1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

30.12.2023 09:12 Suomalaiset ulkomailla

Iisalon ja Jantusen Paris Basketball varmisti pudotuspelipaikan EuroCupissa – Valtonen cup-huipennukseen

Euroopan korisparketeilla palattiin vauhdilla tositoimiin heti joulun jälkeen. Edon Maxhuni jatkoi loisto-otteitaan Ranskassa ja Espanjassa Elias Valtosen Manresa varmisti paikan Copa del Rey’ssä. EuroCupissa Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball sinetöi paikan jo hyvissä ajoin pudotuspeleissä.

21.12.2023 07:55 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Larkas jatkavat Mestarien liigassa - Seppälä ilmiliekeissä Ranskassa

Mestarien liigan alkulohkovaihe saatiin päätökseen ja Sasu Salinin sekä Mikko Larkaksen urakka jatkuu 16 parhaan joukossa. Pelikuntoon palannut Ilari Seppälä oli sen sijaan täysin pitelemätön Ranskassa.

14.12.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Valtonen juhli Barcelonan kaatoa, Jantunen iskussa EuroCupissa ja Blomgren pisterohmuna Sloveniassa

Elias Valtonen pääsi maistelemaan harvinaista herkkua, kun Manresa kaatoi Espanjan liigassa Barcelonan. Mikael Jantunen oli jälleen mies paikallaan EuroCupissa ja Perttu Blomgren sai kätensä kuumaksi Sloveniassa.

7.12.2023 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen loisti Mestarien liigassa - Sasu Salin rikkoi upean rajapyykin

Alexander Madsenin vahva peli piti VEF Riian jatkohaaveet elossa Mestarien liigassa ja Sasu Salin vei oman ennätyksensä uudelle sataluvulle.

23.11.2023 09:34 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen siivitti joukkueensa tärkeään voittoon

Alexander Madsen oli isossa roolissa, kun VEF Riika merkkautti avausvoittonsa Mestarien liigan lohkovaiheessa ja piti jatkohaaveensa elossa. Sasu Salin ja Perttu Blomgren olivat myös vahvassa vedossa.

9.11.2023 09:44 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin vei Mestarien liigan Susijengikohtaamisen

Mestarien liigassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Sasu Salin toivotti Alexander Madsenin tervetulleeksi Teneriffan aurinkosaarelle. Salin pääsi ottelun jälkeen paukuttelemaan henkseleitään voiton kunniaksi.

19.10.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin sytytti sukan tuleen Mestarien liigassa

Sasu Salinin ranne oli tulikuumana Mestarien liigan avauksessa, kun hän pommitti peräti kahdeksan kolmen pisteen heittoa sisään hurjalla prosentilla. Severi Kaukiainen oli Patrioti Levicen ykkösnimi FIBA Europe Cupissa ja Mikael Jantunen esiintyi vahvasti EuroCupissa.

12.10.2023 09:38 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen sinetöi Paris Basketballille voiton EuroCupissa

Mikael Jantunen pääsi iskemään lopullisen niitin Paris Basketballin voitolle, kun Reyer Venezia kaatui EuroCupissa. Daniel Dolenc oli vahvassa vireessä Liettuassa ja Severi Kaukiainen sekä Trey Niemi auttoivat joukkueensa voittoihin Slovakiassa ja Italiassa.

7.10.2023 08:43 Suomalaiset ulkomailla

Espanjan LEB Oro alkoi suomalaiskohtaamisella

Espanjassa saatiin LEB Oro käyntiin ja Remu Raitasen ja Alex Murphyn joukkueet pääsivät heti ottamaan mittaa toisistaan. Mikael Jantunen puolestaan loisti EuroCupin avauksessa.

Näytä lisää vastaavia