Helmi Tulonen hurjaan tupla-tuplaan - useita Susiladies-onnistujia

8.10.2023 22:29 Helmi Tulonen oli ottelun ehdoton ykköstähti, kun hän johdatti 23 pisteen ja 14 levypallon tupla-tuplalla Sagna Milanon kauden avausvoittoon. Muutenkin Susiladiesin pelaajat esiintyivät laajalla rintamalla edukseen Euroopan koriskentillä.

Helmi Tulosen kausi on lähtenyt hyvin liikkeelle. (Kuva: Ville Vuorinen)

Tulonen loisti Sagna Milanon riveissä hurjastelemalla komean tupla-tuplan Milanon kaataessa Battipaglian 70-66 (39-33). Tulosen 23 pisteen saldo jää vain pisteen hänen Serie A1:n piste-ennätyksestä. Tulonen lisäksi antoi yhden korisyötön, riisti kerran ja torjui kahdesti. Hänen teholukunsa 32 oli koko ottelun paras. Voitto oli Milanolle kauden ensimmäinen.
Ottelutilastot

Annika Holopaisen ja Anissa Poundsin Lions Halle sai kautensa käyntiin Saksan Bundesliigassa voittoisasti, kun Wings Leverkusen kaatui 73-60 (40-29). Holopainen ei ollut Lionsin kokoonpanossa, mutta Pounds heitti kaksi pistettä ja sai kolme merkintää sekä levypallo- että syöttötilastoihin.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Viikon toisessa ottelussa Lions taipui Angels Nördlingenille 61-69 (30-33). Poundsin ainoaksi tilastomerkinnäksi kirjattiin kolme pistettä. Holopainen oli edelleen sivussa.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern jatkoi voiton merkeissä, kun Veilchen BG 74 kaatui alkuviikosta vieraskentällä 72-59 (31-30). Lehtoranta oli joukkueensa pistetykki 15 pisteen saldolla ja tilastot täyttyivät myös kahdella syötöllä ja kahdella riistolla. Koskimies sai tilastoihinsa levypallon ja syötön.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Viikonloppuna Keltern venytti voittoputkeaan kaatamalla Freiburgin selvästi 96-56 (54-24). Koskimies heitti tällä kertaa yhdeksän pistettä, nappasi viisi levypalloa, antoi kaksi syöttöä ja riisti kertaalleen. Lehtoranta puolestaan tehoili joukkueelleen seitsemän pistettä, levypallon ja kuusi syöttöä. Keltern on aloittanut mestaruutensa puolustamisen puhtaalla pelillä.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Espanjan liigassa Lotta-Maj Lahtinen pääsi juhlimaan makoisaa päänahkaa, kun Sedis kaatoi Euroliiga-joukkue Zaragozan 84-76 (33-44). Lahtinen loisti 15 pisteen, viiden levypallon, syötön, kahden riiston ja torjunnan tilastoilla.
Ottelutilastot

Marianne Kalinin ja Anniina Äijäsen Ferrol koki kotonaan kirvelevän 63-64 (35-22)-tapion Bizkaialle. Kalin nappasi ottelussa kolme levypalloa ja Äijäselle kirjattiin yksi piste, neljä levypalloa ja yksi syöttö.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Elina Aarnisalo pääsi Belgiassa nautiskelemaan murskavoitosta Kangoeroes Mechelenin murjoessa Sparta Laarnen 92-47 (47-21). Aarnisalo kuritti vastustajaa 12 pisteen edestä ja lisäksi hänelle kirjattiin kolme levypalloa, kaksi riistoa ja torjunta.
Ottelutilastot

Ruotsissa saatiin kausi käyntiin ja Sofia Pelanderin Norrköping Dolphins kukisti Högsbon 75-70 (37-39). Pelander aloitti vahvasti kahdeksalla pisteellä, kahdeksalla levypallolla ja viidellä syötöllä.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Lotta Vesiluoma sai kaudelleen vahvan startin, kun hän oli Alvikin paras pistenainen 14 pisteen saldolla. Se ei kuitenkaan riittänyt, kun Luleå nappasi pisteet 77-51 (38-24)-voitolla. Vesiluoma saalisti tilastoihinsa myös kaksi levypalloa, kaksi syöttöä ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Isabella Kaukopaasin edustaman Visbyn kausi alkoi hankalasti, kun viime vuoden hopeamitalisti Södertälje otti kotonaan selvän 94-43 (50-26)-voiton. Kaukopaasi heitti kolme pistettä ja riisti kerran.
Ottelutilastot

 
22.1.2024 13:12 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds heittivät kovat pisteet voitoissa

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds johdattivat Susiladies-pelaajien laajaa rintamaa Euroopan korisparketeilla. Sara Rokkanen kirjautti niin ikään hienon pistemäärän ja Helmi Tulonen auttoi joukkueensa tärkeään voittoon Italiassa.

18.1.2024 10:03 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni EuroCupin puolivälieriin

Reyer Venezian mestaruusjahti EuroCupissa jatkuu, kun Awak Kuier oli johdattamassa joukkuetta puolivälieriin. Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquetin taival kuitenkin päättyi.

15.1.2024 11:51 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo voittojen takuunaisina

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo olivat isoissa rooleissa joukkueidensa jatkaessa tappioitta sarjoissaan. Sofia Pelander teki kovaa jälkeä Ruotsissa ja Anissa Pounds oli joukkueensa pisteykkönen Saksassa.

11.1.2024 09:51 Suomalaiset ulkomailla

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät - Kuierille voitto, Lahtiselle tappio

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät keskiviikkoiltana. Awak Kuierin Reyer Venezia otti tiukan otteen jatkopaikasta, kun Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet taipui omassa ottelussaan. Saksassa Roosa Lehtorannan taistelu cupin voitosta jatkuu.

8.1.2024 09:53 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni Italian cupin finaaliturnaukseen

Awak Kuier aloitti vuotensa selvittämällä tiensä Italian cupin Final Four -lopputurnaukseen. Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol sinetöi Espanjassa paikkansa cup-turnauksessa. Saksassa Elina Koskimies ja Roosa Lehtoranta saivat vuodelleen vahvan startin.

31.12.2023 08:58 Suomalaiset ulkomailla

Kuierin Reyer Venezia venytti voittoputken uudelle kymmenluvulle – Poundsille ja Äijäselle kauden ennätyspisteet

Awak Kuierin Reyer Venezia on pelannut alkukauden tappioitta ja lähtee uuteen vuoteen 20 ottelun voittoputkessa. Espanjassa Anniina Äijänen auttoi joukkueensa cup-huipentumaan ja Saksassa Anissa Pounds lopetti vuotensa komeasti.

21.12.2023 23:01 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Lotta-Maj Lahtinen jatkavat EuroCupissa

EuroCupin ensimmäinen pudotuspelikierros saatiin päätökseen torstaina ja suomalaispelaajien osalta Awak Kuierin ja Lotta-Maj Lahtisen pelit jatkuvat.

15.12.2023 11:26 Suomalaiset ulkomailla

Susiladies-pelaajilla vahva aloitus EuroCupin pudotuspeleissä

Awak Kuierin, Lotta-Maj Lahtisen ja Elina Aarnisalon joukkueet nappasivat voitot EuroCupin pudotuspelien avausotteluissa.

14.12.2023 16:50 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalo ammentanut oppia ammattilaiskentillä

Elina Aarnisalo pelaa ensimmäistä kauttaan ulkomailla, kun hän koripalloilee Kangoeroes Mechelenin riveissä ennen siirtymistään USA:n yliopistoon. Aarnisalo on saanut arvokasta oppia Euroopan huipulta.

11.12.2023 09:01 Suomalaiset ulkomailla

Linda-Lotta Lehtoranta palasi kentille - Awak Kuier kuritti entistä seuraansa

Linda-Lotta Lehtoranta teki paluun tositoimiin pienen tauon jälkeen ja Italiassa Awak Kuier kuritti entistä seuraansa Venezian jatkaessa voittojen tiellä.

Näytä lisää vastaavia