Awak Kuier palasi kentille vahvasti

19.2.2023 23:47 Awak Kuier palasi pienen tauon jälkeen vahvasti pelikentille, kun Italian Serie A1:ssä nähtiin suomalaiskohtaaminen.

Awak Kuier oli loistoiskussa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Kuier huilasi pari edellispeliä ennen maajoukkuetaukoa eikä häntä nähty myöskään Susiladiesin paidassa ja hän tulikin virtaa täynnä takaisin. Kuier merkkautti kovan 21 pisteen ja 10 levypallon tupla-tuplan, kun Reyer Venezia voitti Helmi Tulosen Luccan 86-45 (42-29). Kuier täytteli tilastojaan myös syötöllä, riistolla ja kahdella torjunnalla. Tuloselle kirjattiin neljä pistettä ja levypallo. Venezia on kolmantena ja Lucca 12.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Espanjan liigassa Annika Holopaisen Araski palasi maajoukkuetauolta heti kahdella ottelulla. Ensimmäisessä se voitti Gran Canarian vieraskentällä niukasti 76-75 (39-45). Holopainen käytti saamansa 8,5 tehokkaasti kasaten viisi pistettä ja neljä syöttöä.
Ottelutilastot

Viikonloppuna Araski taipui kotonaan Ibaetalle 73-81 (33-39). Holopaisen tilastoriville maalattiin kaksi levypalloa ja syöttö. Araski on kahdeksantena.
Ottelutilastot

Veera Pirttisen ja Anniina Äijäsen Bembibre oli niin ikään kahdesti parketilla viikon aikana. Torstaina Bembibre joutui tunnustamaan Estudiantesin paremmakseen 49-66 (28-30). Pirttinen puuttui kokoonpanosta, mutta Äijänen heitti ottelussa kahdeksan pistettä, otti neljä levypalloa ja antoi yhden syötön.
Ottelutilastot

Sunnuntaina Pirttinen palasi vahvasti heittämällä kahdeksan pistettä, kun Bembibre voitti Jairisin 79-68 (41-30). Äijäselle merkittiin kaksi levypalloa ja kolme syöttöä. Bembibre on heti Araskin takana yhdeksäntenä.
Ottelutilastot

LF Challengessa Marianne Kalin oli tositoimissa myös maajoukkuetauon aikana, kun Ferrol kaatoi Cordoban 77-50 (31-31). Kalin heitti yhdeksän pistettä ja nappasi kaksi levypalloa.
Ottelutilastot

Tänä viikonloppuna Ferrol jatkoi vahvaa menoaan voittamalla Extremaduran 77-66 (30-25). Tällä kertaa Kalin sai tilastoihinsa kaksi pistettä, neljä levypalloa ja riiston. Ferrol on tukevasti LF Challengen kärkipaikalla.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Lotta Vesiluoman Alvik palasi hienosti maajoukkuetauolta katkaisten kahdeksan ottelun tappioputkensa ja ottamalla kaksi peräkkäistä voittoa. Ensin Alvik kaatoi kotonaan Uppsalan 70-59 (39-28) Vesiluoman saadessa kaksi merkintää piste- ja levypallotilastoon sekä kolme syöttöä.
Ottelutilastot

Viikonloppuna Alvik kaatoi Östersundin 60-58 (28-23). Tällä kertaa Vesiluoma sai kaksi kirjausta piste- ja syöttötilastoon ja puolestaan kolme levypalloa. Alvik on Ruotsin liigassa kuudentena.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Linda-Lotta Lehtorannan Keltern kaatoi Venla Variksen Marburgin 100-71 (54-35). Varis teki kauden piste-ennätyksensä heittäessään 12 pistettä ja tilastoimalla monipuolisesti kaksi levypalloa, syötön, kaksi riistoa ja torjunnan. Lehtorannan saldoksi muodostui kuusi pistettä, levypallo ja kaksi syöttöä. Keltern on sarjassa toisena ja Marburg pitää perää.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Ninni Salmi heitti Herner TC:lle seitsemän pistettä 80-50 (42-24)-voitossa Eisvögel Freiburgista. Salmi saalisti lisäksi levypallon, syötön, kolme riistoa ja torjunnan. HTC on neljäntenä.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

 
29.5.2023 18:51 Suomalaiset ulkomailla

Kausi jätti Helmi Tuloselle paljon kysymysmerkkejä – ”Jäin kaipaamaan vastauksia”

Helmi Tulosella, 24, oli monivaiheinen kausi Italian Serie A1:n Le Mura Luccassa. Tuloselle jäi kauden jälkeen hieman hämmentyneet tunnelmat.

24.5.2023 12:06 Suomalaiset ulkomailla

Anniina Äijänen palaa Ferrolin joukkueeseen – ”Seura haluaa panostaa tulevaan kauteen”

Viime kaudella Espanjan liigan Bembibressä pelannut Anniina Äijänen, 27, vaihtaa seuraa. Äijänen palaa tuttuun ympäristöön, kun hän on tehnyt sopimuksen sarjanousija Universitario Ferrolin kanssa.

18.5.2023 15:37 Suomalaiset ulkomailla

Anissa Poundsilla vahva kausi Saksassa – ”Voi olla ihan tyytyväinen”

Anissa Pounds pelasi toisen kautensa Saksan Bundesliigan Angels Nördlingenissa ja oli tyytyväinen kauteen, vaikka joukkueen tavoite jäi saavuttamatta. Pounds oli jälleen joukkueensa ehdottomia avainpelaajia.

26.4.2023 09:42 Suomalaiset ulkomailla

Linda-Lotta Lehtorannasta Saksan mestari – Awak Kuierin kausi myös päätökseen

Linda-Lotta Lehtoranta pääsi juhlimaan Saksan mestaruutta, kun Keltern pyyhkäisi finaalisarjan suoraan kolmessa pelissä. Awak Kuierin Reyer Venezian kausi Italiassa päättyi välieriin.

23.4.2023 10:58 Suomalaiset ulkomailla

Linda-Lotta Lehtorannan Keltern kiinni mestaruudessa - Awak Kuierin Venezia tasoitti välieräsarjan

Linda-Lotta Lehtorannan Keltern on enää voiton päässä Saksan mestaruudesta. Awak Kuierin Reyer Venezia piti puolestaan finaalihaaveensa elossa Italiassa.

20.4.2023 09:08 Suomalaiset ulkomailla

Linda-Lotta Lehtorannan Kelternille ensimmäinen kiinnitys Saksan mestaruuteen

Saksan Bundesliigassa alkoivat finaalit ja Linda-Lotta Lehtorannan Keltern nappasi avausvoiton. Awak Kuierilla puolestaan alkoivat välierät Italiassa.

16.4.2023 21:52 Suomalaiset ulkomailla

Linda-Lotta Lehtoranta taistelee Saksan mestaruudesta – Keltern finaaliin

Linda-Lotta Lehtorannan Keltern eteni Saksan Bundesliigan finaaliin. Sofia Pelanderin Norrköping puolestaan jäi voiton päähän finaalista Ruotsissa.

12.4.2023 09:38 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia välieriin - Sofia Pelanderin Norrköping kiinni finaalipaikassa

Awak Kuierin Reyer Venezia eteni suoraan kahdella voitolla Italian Serie A1:n välieriin. Sofia Pelanderin Norrköping Dolphins on voiton päässä Ruotsin SBL Damin finaalipaikasta.

10.4.2023 10:35 Suomalaiset ulkomailla

Kuier kiusasi entistä seuraansa – Lehtorannan joukkueelle kiinnitys finaalipaikkaan

Italiassa pudotuspelit alkoivat Awak Kuierin Reyer Venezian osalta voittoisasti ja Linda-Lotta Lehtorannan Keltern otti otteen finaalipaikasta Saksassa. Marianne Kalinin kausi Espanjassa päättyi nousujuhliin.

2.4.2023 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezialle tappio Italian cupin finaalissa

Awak Kuierin Reyer Venezia ei pystynyt haastamaan Italian cupin finaalissa Schiota ja kanaalikaupungin joukkueen oli tyydyttävä cup-hopeaan.

1.4.2023 09:03 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier säväytti donkillaan ja taistelee Italian cupin voitosta

Awak Kuier iski donkin, kun Italiassa vietetään cup-viikonloppua. Kuierin Reyer Venezia raivasi tiensä myös cup-finaaliin. Saksassa Linda-Lotta Lehtorannan Keltern eteni jatkoon pudotuspeleissä ja Anissa Pounds pamautti peräti 30 pistettä, mutta Angels Nördlingenin kausi tuli päätökseen.

27.3.2023 09:46 Suomalaiset ulkomailla

Marianne Kalin pääsi juhlimaan nousua - Sofia Pelander Ruotsissa välieriin

Marianne Kalinin Ferrol varmisti Espanjan LF Challengen voiton ja sitä kautta suoran nousun Liga Femeninaan. Sofia Pelanderin Norrköping Dolphins eteni välieriin ja Saksassa starttasivat pudotuspelit.

24.3.2023 07:00 Suomalaiset ulkomailla

Reyer Venezian kiri ei riittänyt – Awak Kuierin EuroCup-taival päättyi

Awak Kuierin Reyer Venezian urakka EuroCupissa päättyi välierävaiheeseen, kun se taipui yhteistuloksella 118-134 Galatasaraylle. Ruotsissa pudotuspelien suomalaiskohtaamisessa Sofia Pelander pääsi juhlimaan avausvoittoa.

23.3.2023 10:20 Suomalaiset ulkomailla

Ruotsin SBL Damissa pudotuspelit käynnistyvät suomalaiskohtaamisella

Ruotsin liigan puolivälierissä nähdään suomalaisittain mielenkiintoinen ottelupari, kun Sofia Pelanderin Norrköping Dolphins kohtaa Lotta Vesiluoman Alvikin.

20.3.2023 11:06 Suomalaiset ulkomailla

Linda-Lotta Lehtorannalle cup-pronssia

Linda-Lotta Lehtorannan Keltern saalisti viikonloppuna Saksan cupin pronssia. Marianne Kalinin Ferrol on enää voiton päässä suorasta noususta Espanjan liigaan.

18.3.2023 08:36 Suomalaiset ulkomailla

Linda-Lotta Lehtoranta jahtaa kahta pokaalia – ”Hyvillä mielin kohti kevään ratkaisupelejä”

Saksassa alkavat kauden ratkaisuhetket, kun viikonloppuna pelataan cupin lopputurnaus ja ensi viikolla alkavat pudotuspelit. Linda-Lotta Lehtorannan Keltern kuuluu kummassakin voittajasuosikkeihin.

16.3.2023 22:20 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezialle tappio EuroCupin välierän avausosassa

EuroCupin välierät käynnistyivät Awak Kuierin edustaman Reyer Venezian osalta torstaina turkkilaista Galatasarayta vastaan. Venezia joutuu lähtemään toiseen osaotteluun 25 pisteen takamatkalta.

13.3.2023 12:41 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Helmi Tulonen hurjastelivat Italiassa – Saksassa runkosarja päätökseen

Awak Kuier ja Helmi Tulonen loistivat Italian Serie A1:n viikon otteluissa molempien rikkoessa 20 pisteen rajan. Saksassa saatiin runkosarja pakettiin ja mestaruustaistelua jatkaa neljä suomalaispelaajaa.

2.3.2023 22:56 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia eteni EuroCupin välieriin

Awak Kuier heitti 12 pistettä, kun hän oli siivittämässä Reyer Veneziaa EuroCupin välieriin. Reyer Venezia kaatoi Elitzur Ramlan kahden osaottelun yhteispistein 134-128.

5.2.2023 16:57 Suomalaiset ulkomailla

Anissa Pounds käsi kuumana maaotteluihin

Anissa Pounds lähtee hyvässä heittovireessä tuleviin EM-karsintoihin, kun hän heitti viikonloppuna 27 pistettä Saksan Bundesliigassa. Linda-Lotta Lehtoranta teki viikonloppuna ensiesiintymisensä Kelternin riveissä.

Näytä lisää vastaavia