ToPo aktiivisesti päihteitä vastaan

23.5.2008 Helsinkiläisseura ToPo on käynnistänyt yhteistyön Elämä on parasta huumetta –järjestön kanssa. Yhteistyössä toteutetaan päihteettömyyskasvatukseen liittyviä koulutustilaisuuksia nuorille.

ToPo on tehnyt laajaa juniorikasvatustyötä Munkkiniemessä ja Länsi-Helsingin alueella jo vuosikymmenien ajan. Seurassa tavoitteena on antaa nuorille hyvä kasvuympäristö terveitä elämäntapoja noudattaen ja luoda sen avulla menestystä sekä kentällä että kentän ulkopuolella niin juniori-iässä kuin aikuisenakin. Keskeisessä asemassa tässä yhdyskuntavastuullisessa toiminnassa on perusarvojen mukainen toiminta, häiriökäyttäytymisen estäminen ja päihteiden vastainen toiminta sekä monipuolinen liikuntaan ja terveisiin elämäntapoihin kannustaminen. 

Päättynyt pelikausi antoi seuralle kimmokkeen luoda entistä aktiivisempi ennaltaehkäisevä toimintatapa terveiden elämäntapojen tärkeyden esille tuomiseen. Aiemmin koulutettujen vastuuvalmentajien toimesta tapahtunut nuorten ohjaaminen on nyt saanut alan ammattilaisia tuekseen. 

ToPo on aloittanut kevään aikana yhteistyön päihteettömyyskasvatuksen ammattilaisen kanssa. Elämä on parasta huumetta -järjestön kanssa on kevään aikana toteutettu jo useita koulutustilaisuuksia, joihin on osallistunut jo sata murrosikäistä tyttö- ja poikajunioria. Seuran saama palaute tilaisuuksista on ollut hyvin positiivista. Koulutuksia pidetään kesään asti ja syksyllä ne jatkuvat niin, että kaikki ikäluokat saavat ensikoulutuksen seuraavan kauden alkuun mennessä.  

Seuran saamien kokemusten perusteella ToPo on luomassa kaikkien joukkueiden valmennusohjelmiin liitettävä järjestelmää ja koulutusmallia neljälle eri ryhmälle. Pienimmille junioreille oma leikinomainen ja lyhyempi ohjelma, murrosikäisille valistava ohjelma ja vanhemmille junnuille jo tarkempaa dopingin vastaistakin tietoutta sisältävä koulutus. Neljäntenä ryhmänä omalla ohjelmallaan tullaan kouluttamaan valmentajille ja joukkueenjohtajille valmiuksia vastata junnujen kysymyksiin sekä tarttua vastaan tuleviin tilanteisiin.Lisätietoja: http://www.topo.fi/
 
27.9.2012 Pohjoinen alue

Koripalloliitto panostaa reiluun peliin alkavalla kaudella

NBA:sta ja Euroliigasta liikkeelle lähteneet reilun pelin säännöt rantautuvat kauden 2012/13 aikana myös suomalaiseen koripalloon kansainvälisen koripalloliiton FIBA:n linjausten mukaisesti. Uusilla sääntötarkennuksilla halutaan rohkaista pelaajia, valmentajia sekä erotuomareita kitkemään peliin kuulumatonta huonoa käytöstä ottelutapahtumista.

7.2.2012 Junioriturnaus

Sherwoodin Iloinen Mikroturnaus Keravalla 5.5-6.5.2012

Keravan Kori-80 järjestää vuosittaisen Sherwoodin Iloisen Mikroturnauksen 5.-6.5.2012. Turnauksessa on sarjat sekä poika- että tyttöjoukkueille ikäluokissa 2002, 2003 ja 2004.

7.2.2012 Korisleirit

HNMKY:n korisleirit uudistuvat – ilmoittautuminen käyntiin 8.2.

Vuosi vuodelta kasvavan suosion saavuttaneet Helsingin NMKY koripallon kesäleirit ovat uudistuneet viime vuodesta. Valittavana on aamupäivänä tapahtuva tehotreenileiri tai/ja iltapäivän aikana tapahtuva pelileiri. Ilmoittautuminen leireille käynnistyy keskiviikkona 8.2. klo 9.

3.2.2012 Junioriturnaus

EHBT-turnaus pelataan Espoossa 24.–26.8.2012

Suomen suurin juniorikoripalloturnaus, EHBT-turnaus, pelataan jälleen Espoossa elokuun lopulla, 24.–26.8.2012. Espoo Basket Team ja Tapiolan Honka järjestävät turnauksen yhdessä jo viidennentoista kerran. EHBT kokoaa vuosittain yli 300 juniorijoukkuetta Espooseen.

8.2.2010 Pohjoinen alue

Kenttäviivat uusiksi 1.7.2010 alkaen

Kansainvälinen koripalloliitto, FIBA, on muuttanut koripallokenttää koskevia sääntöjään. Sääntöuudistuksen myötä useampi kentällä olevien rajamerkintöjen paikka muuttuu. Suomessa uudet kentän viivoja koskevat säännöt tulevat voimaan 1.7.2010 alkaen.

3.3.2008 Junioriturnaus

YMCA-turnaus 1999-2001-syntyneille 4.-5.5.

Helsingin NMKY järjestää 4.-5. toukokuuta junioriturnauksen Malmin palloiluhallilla. Lauantaina 3.5. pelataan 1999-syntyneiden tyttöjen ja poikien sarjat ja sunnuntaina 4.5. vuosina 2000–2001 syntyneiden tyttöjen ja poikien sarjat.

26.6.2003 Pohjoinen alue

Sääntömuutokset voimaan Suomessa 1.8.2003 alkaen

Kansainvälinen koripalloliitto FIBA on muuttanut koripallon pelisääntöjä, jotka Suomen Koripalloliiton liittohallitus on päättänyt ottaa käyttöön 1.8.2003 alkaen. Keskeisimmät sääntömuutokset koskevat 24 sekunnin sääntöä, aikalisiä ja ylösheittoja.

3.1.2018 Pohjoinen alue

Ensi kaudeksi Tampereelle ja Pyrintöön valmentajaksi?

Tampereen Pyrinnön juniorivalmennuksen suunnittelu kaudeksi 2018-19 on hyvässä vauhdissa.

#Hi5 – osallistu ja jaa seurasi positiivista meininkiä

Koripalloliiton #Hi5 on valtakunnallinen hanke, jonka avulla halutaan parantaa ottelutapahtumien ilmapiiriä. Jaa nyt seurasi onnistumiset ja kerro myös muille, miksi teillä on hyvä meno!

15.9.2017 Eteläinen alue

Tapiolan Hongan syyslomaleiri

Tapiolan Honka järjestää koulujen syyslomalla koripalloleirin 2006–2012 syntyneille junioreille. Leiri järjestetään tiistaista torstaihin 17.–19.10. ja se on avoin kaikkien seurojen junioreille. Leirin harjoitukset pidetään Honkahallilla.

Näytä lisää vastaavia