Elias Valtonen merkittävässä roolissa Manresan voitossa Mestarien liigassa

14.10.2021 09:04 Elias Valtonen auttoi Manresan komeaan voittoon Mestarien liigan ottelussa Hapoel Jerusalemia vastaan. Edon Maxhuni oli sen sijaan liekeissä FIBA Europe Cupin debyytissään.

Elias Valtonen auttoi Manresan voittoon. (Kuva: FIBA)

Valtonen pääsi juhlimaan 73-68 (32-33)-voittoa Hapoel Jerusalemista. Valtonen oli ottelun loppuhetkillä mukana sekä hyvässä että pahassa. Hänen kolmen pisteen heitollaan Manresa nousi 69-67-johtoon 37 sekuntia ennen loppua. Reilut 20 sekuntia myöhemmin Valtosella oli mahdollisuus iskeä ottelulle naula vapaaheittoviivalta, mutta hän heitti molemmat ohi. Sen jälkeen hänelle tuli vielä menetys sisäänheitossa, mutta Jerusalem ei onnistunut käyttämään omaa mahdollisuuttaan. Kaikki päättyi Valtosenkin kohdalta positiivisesti, kun hän häiritsi Jerusalemin viime sekuntien sisäänheittoa sen verran, että kotijoukkue sortui menetykseen. Näin Manresa pääsi juhlimaan tärkeää voittoa. Valtonen heitti kuusi pistettä, otti viisi levypalloa ja torjui kahdesti.
Ottelutilastot

Sasu Salinin Teneriffa jatkoi voitokasta taivaltaan jättämällä Dinamo Sassarin vaille mahdollisuuksia voittamalla 87-67 (38-21). Viime kierroksella 33 pistettä heittäneen Salinin käsi oli vähän viileämpi tällä kertaa ja hän heitti kaksi pistettä, otti kolme levypalloa, antoi syötön ja riisti kahdesti. Emir Sulejmanovicin näppeihin tarttui kaksi levypalloa. Teneriffalla on nyt kaksi voittoa.
Ottelutilastot

Mestarien liigassa nähtiin myös suomalaisten kohtaaminen, kun Mikael Jantunen toivotti Lassi Tuovin tervetulleeksi Oostendeen. Tuovi kiitti ja lähti Strasbourgiin 83-77 (39-38)-voitto tuliaisinaan. Jantunen kasasi 10 pistettä, neljä levypalloa, syötön ja torjunnan. Strasbourg on voittanut molemmat pelinsä, kun taas Oostende on hävinnyt molemmat ottelunsa.
Ottelutilastot

FIBA Europe Cupissa Edon Maxhuni siivitti Heroes Den Boschin 78-73 (39-37)-voittoon portugalilaisesta Benficasta. Maxhuni sinetöi Heroesin voiton viimeisen minuutin vapareillaan. Yhteensä hän keräsi 21 pistettä, levypallon, kaksi syöttöä ja torjunnan.

- Alussa koko joukkuetta ehkä vähän jännitti, kun tämä oli monelle ensimmäinen europeli. Loppua kohden saimme hommaa kasaan ja otimme vierasvoiton vaikeasta vastustajasta. Hyvä voitto meille, Maxhuni mietti ottelua.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Carl Lindbomin Trefl Sopot sen sijaan koki kirvelevän 68-69 (35-40)-tappion Kiova-Basketille. Lindbomille kertyi viisi pistettä ja kaksi levypalloa.
Ottelutilastot

Japanin B2-liigassa Erik ja Alex Murphyn Fukushima kohtasi alkuviikon aikana kahdesti Nagoya Fighting Eaglesin. Ensimmäisessä kohtaamisessa Firebonds voitti niukasti 72-71 (31-34). Erik lähenteli tupla-tuplaa yhdeksän pisteen, 11 levypallon, neljän syötön, kolmen riiston ja kahden torjunnan tilastoilla. Alex saalisti seitsemän pistettä, viisi levypalloa ja syötön.
Ottelutilastot

Toisessa ottelussa Fighting Eagles sai revanssin 81-71 (35-30)-voitolla. Tällä kertaa oli Alexin vuoro flirttailla tupla-tuplan kanssa yhdeksällä pisteellä ja yhdeksällä levypallolla ja lisäksi riville kertyi neljä syöttöä ja torjunta. Erikille merkittiin viisi pistettä, kolme levypalloa ja syöttö.
Ottelutilastot

Ranskan NM1:ssä Daniel Dolenc pääsi juhlimaan niukkaa 63-62-voittoa Les Sablesin kaataessa Poitiersin. Dolenc sai sekä piste- että levypallotilastoon kuusi merkintää ja lisäksi kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

 
9.2.2023 09:10 Suomalaiset ulkomailla

Teneriffa ja Bonn kiinni jatkopaikassa Mestarien liigassa – Maxhuni ja Palmi tulikuumina

Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa ja Tuomas Iisalon Bonn ottivat tukevat otteet jatkopaikoista. Edon Maxhunin 28 pisteen iltapuhde ja Topias Palmin 22 pistettä eivät sen sijaan riittäneet voittoihin FIBA Europe Cupissa.

2.2.2023 09:59 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin pelaajille kovia pisteitä, hienoja voittoja ja kirveleviä tappiota eurokentillä

Susijengin pelaajat olivat vahvassa iskussa viikon peleissä Mestarien liigassa, FIBA Europe Cupissa ja kansallisissa sarjoissa. Topias Palmi ja Remu Raitanen rikkoivat 20 pisteen rajapyykin ja muutkin tositoimissa olleet pääsivät kymmenen paremmalle puolelle.

26.1.2023 09:47 Suomalaiset ulkomailla

Mestarien liigassa alkoi jatkolohkovaihe – Maxhuni ja Palmi tehokkaina FIBA Europe Cupissa

Mestarien liigassa saatiin 16 parhaan joukkueen kesken pelattava jatkolohkovaihe käyntiin ja FIBA Europe Cupissa Edon Maxhuni piti Merlins Crailsheimin kiinni jatkopaikassa, kun taas Craiovan jatkohaaveet menivät Topias Palmin vahvasta pelistä huolimatta.

12.1.2023 09:17 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsenin AEK raivasi tiensä jatkoon Mestarien liigassa

Alexander Madsenin edustama AEK selvitti tiensä Mestarien liigan 16 parhaan jatkolohkovaiheeseen peitottuaan turkkilaisen Bursan toistamiseen. Ilon aiheisiin kuului myös Ilari Seppälän paluu pelikentille.

22.12.2022 08:25 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsenin AEK hurjan nousun jälkeen jatkoon Mestarien liigassa

Alexander Madsenin edustama AEK Ateena nousi jatkoon Mestarien liigan lohkovaiheesta. Sasu Salinin Teneriffa sen sijaan varmisti lohkovoiton.

15.12.2022 07:21 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni näpäytti entistä seuraansa – taikoi Merlinsille voiton loppuminuuteilla

Edon Maxhuni otti Merlins Crailsheimin reppuselkäänsä ja kantoi joukkueen voittoon entistä seuraansa Heroes Den Boschia vastaan FIBA Europe Cupin jatkolohkovaiheen avausottelussa. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa varmisti lohkovoiton.

1.12.2022 09:09 Suomalaiset ulkomailla

FIBA Europe Cupissa alkulohkovaihe päätökseen – Maxhunin, Palmin ja Hopkinsin joukkueet jatkoon

FIBA Europe Cupissa saatiin alkulohkovaiheet päätökseen ja suomalaispelaajista Shawn Hopkinsin, Topias Palmin ja Edon Maxhunin kamppailut jatkuvat jatkopeleissä. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa on lähellä lohkovoittoa.

24.11.2022 07:37 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni juhli FIBA Europe Cupin suomalaiskohtaamisessa – ”Iso voitto meille”

Edon Maxhuni pääsi makselemaan Topias Palmille ja Shawn Hopkinsille kalavelkoja, kun Merlins Crailsheim haki tärkeän voiton Craiovasta FIBA Europe Cupissa. Myös Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen.

3.11.2022 09:03 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin loisti taas Mestarien liigassa - Hopkinsin ja Palmin Craiova varmisti jatkopaikan

Suomalaispelaajat ja valmentajat pääsivät juhlimaan voittoja eurokentillä. Susijengin tuore kapteeni Sasu Salin jatkoi kuumaa virettään Mestarien liigassa, Shawn Hopkinsin sekä Topias Palmin Craiova jatkaa puhtaalla pelillä ja Edon Maxhunin Merlins Crailsheim otti tärkeän voiton FIBA Europe Cupissa.

27.10.2022 09:41 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset voittoisia FIBA Europe Cupissa

Viikolla pelattiin taas europelejä ja Elias Valtosen Manresa jatkaa puhtaalla pelillä Mestarien liigassa. Shawn Hopkinsin ja Topias Palmin Craiovan tappiotili on koskematon FIBA Europe Cupissa ja Edon Maxhunin Merlins otti tärkeän avausvoiton.

20.10.2022 10:05 Suomalaiset ulkomailla

Palmi ja Hopkins juhlivat FIBA Europe Cupissa suomalaiskohtaamisen voittoa

FIBA Europe Cupissa nähtiin keskiviikkona susijengiläisten kohtaaminen, kun Edon Maxhunin Merlins Crailsheim isännöi Topias Palmin ja Shawn Hopkinsin Craiovaa. Palmi ja Hopkins pääsivät kotimatkalla makean voiton kera.

13.10.2022 07:32 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen ja Elias Valtonen loistivat Mestarien liigassa

Mestarien liiga tarjosi voittoja niin suomalaispelaajille kuin valmentajille, kun Alexander Madsen ja Elias Valtonen pistivät parastaan. Myös FIBA Europe Cupin lohkovaihe saatiin vauhtiin.

11.11.2021 10:18 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtosen Manresa varmisti jatkopaikan Mestarien liigassa

Elias Valtosen edustama Manresa jatkaa puhtaalla pelillä Mestarien liigassa. Eurokentillä tärkeitä voittoja pääsivät tuulettamaan myös Sasu Salin, Mikael Jantunen sekä Carl Lindbom.

3.11.2021 23:52 Suomalaiset ulkomailla

Madsen säväytti donkillaan – Seppälä ja Dolenc kovassa pistevireessä

Alexander Madsen auttoi vahvalla pelillään VEF Riian avausvoittoon Mestarien liigan lohkovaiheessa. Ilari Seppälä ja Daniel Dolenc esittivät myös parastaan, mutta Carl Lindbom sekä Edon Maxhuni kokivat viimeisen sekunnin tappiot FIBA Europe Cupissa.

25.3.2021 09:06 Suomalaiset ulkomailla

Koposen Reggiana raivasi tiensä jatkoon FIBA Europe Cupissa – Valtoselle 30 pistettä Saksassa

FIBA Europe Cupissa pelataan tällä viikolla 16 parhaan joukkueen kesken pelattavat pudotuspelilohkot. Petteri Koposen Reggiana selvitti tieltään ensimmäisen esteen ennen kauden päättävää Final Four –turnausta voittamalla romanialaisen Sibiun. Elias Valtonen oli taas hurjana Saksassa ja Erik Murphy merkkautti tupla-tuplan Japanissa.

5.2.2021 22:18 Suomalaiset ulkomailla

Maxhuni ja Seppälä koville pisteille

Ilari Seppälä ja Edon Maxhuni olivat alkuviikon suomalaisonnistujia, mutta heidän tehopelinsä eivät riittäneet voittoon.

28.1.2021 08:14 Suomalaiset ulkomailla

Suomalaispelaajille voittoja eurokentillä – Petteri Koposen sihti kunnossa

Alexander Madsen pääsi syntymäpäivänsä lisäksi juhlimaan jatkopaikkaa Mestarien liigassa, kun VEF Riika puristi jatkoon. Petteri Koponen ja Carl Lindbom aloittivat lohkovaiheen pelit FIBA Europe Cupissa.

5.2.2019 13:24 Susijengi

Korista VeikkausTVssä viikolla 6: Salin ja Murphy vastakkain Espanjassa, saako Katajan eurotaival jatkoa?

Tällä viikolla VeikkausTV:llä nähdään muun muassa Espanjan liigan suomalaiskohtaaminen, kolme Chicago Bullsin NBA-ottelua sekä Kataja Basketin kohtalonottelu FIBA Europe Cupin jatkolohkossa.

28.1.2019 14:23 Susijengi

VeikkausTV:n korisviikko tarjoaa 12 suomalaispelaajien ottelua

Koriksen ystävät voivat viettää pakkaspäiviä viihtyisästi vastaanottimien äärellä, kun VeikkausTV välittää suomalaisten otteita kansainvälisiltä kentiltä peräti 12 ottelun verran tällä viikolla.

20.12.2018 09:56 Susijengi

Koponen ja Salin voittojen takuumiehinä eurokentillä

Petteri Koponen pääsi keskiviikkoiltana juhlimaan Bayern Münchenin kolmatta peräkkäistä voittoa Euroliigassa ja EuroCupissa Sasu Salin ja Malaga päättivät alkulohkon tyylikkäästi voittoon.

Näytä lisää vastaavia