Alumnigaala

Tule juhlimaan yhteistä korisperhettä ja koettuja yhteisiä hetkiä Alumnigaalaan lauantaina 26.11. Hilton Kalastajatorpalle!

Suomalaisen koripalloperheen yhteistä juhlaa - Alumnigaalaa - juhlitaan tänä vuonna lauantaina 26.11. Hilton Kalastajatorpalla kello 18-23.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki koripallon parissa toimivat tai toimineet sarjatasoon tai tehtäväkuvaan katsomatta. Laitapa siis koko korisväkeä yhdistävä rento ja välitön tapahtuma jo nyt kalenteriisi.

Voit varata nyt jo paikkasi ennakkoon, sillä signaalit kertovat tilaisuuden olevan hyvin kysytty. Elokuussa avataan virallinen ilmoittautuminen, jolloin ennakkoon ilmoittautuneillekin toimitetaan lasku. Vasta osallistumismaksun maksettuasi vahvistuu osallistuminen, eli ennakkoilmoittautuminen ei ole sitova.

Gaala maksaa 70 € ennakkoon varanneille ja 31.8. mennessä maksunsa maksaneille. Muuten 80 € (1.9.-).

Oma pöytä on taas tänäkin vuonna mahdollista varata. Pöydän hinta 800 € (max. 10 hlöä) joukkueelle/kaveriporukalle. Varataan ja maksetaan kootusti.

Yritys voi toimintaa tukeakseen ostaa nimikkopöydän itselleen 1200 €, joka sisältää 2 pulloa viiniä, koristuotteen ja erikoisvieraan tervehdyksen.

Huom! Alumnilisenssin ostamalla saat -10 € alennuksen Gaalasta, kun varaat 31.8. mennessä (Ei koske pöytäpakettien ostajia, kts. lisenssiasiat Koripalloliiton lisenssikauppa).

Ohjelmassa Get together-buffet (monipuolinen alkuruoka- ja jälkiruokabuffet), korisaiheista sisältöä, yhdessäoloa, musiikkia ja mm. Hall of Fame 2022-julkistus. Hinta sisältää myös tervetulomaljan. Lisätietoa ohjelmasta elokuussa.


ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN:

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

Hilton Kalastajatorppa sijaitsee Helsingissä osoitteessa Kalastajatorpantie 1.


 
Huonetarjous Hilton Kalastajatorpalta
Varausohjeet:
Alla on sähköinen varauslinkki lähetettäväksi eteenpäin majoittujille.
Linkin kautta pääsee suoraan varaussivustolle, jonne alennukseen oikeuttava koodi on valmiiksi täytetty. Kaikkiin yksittäisiin majoitusvarauksiin tarvitaan varaajan luottokorttitiedot varauksen takuuksi.
Varaustunnus on SMRF15

- Huonevaraukseen liittyvät asiat suoraan hotellista.


Tapahtuman toteuttaa Finnish Basketball Hall of Fame (Koripallomuseoyhdistys), jonka toiminnan hyväksi tuotto ohjataan.