Wings ohitti Lynxin toisella puoliajalla – Kuier 2 torjuntaa 12 minuutissa

22.5.2022 09:12 WNBA:ssa Awak Kuierin edustama Dallas Wings voitti erinomaisen kolmannen neljänneksensä turvin Minnesota Lynxin 78-94 (45-43). Kuierin saldo oli 2 pistettä, 3 levypalloa ja 2 torjuntaa vähän yli 12 minuutissa.

Awak Kuier torjui vastustajan heiton kahdesti Dallas Wingsin voitossa. Kuva: Ville Vuorinen.

Dallas oli kaksi pistettä tappiolla puoliajalla, mutta kolmas neljännes oli Wingsin näytös: kotijoukkue vei kymmenen minuuttia peräti 36-19, eikä enää katsonut taakseen.

Wingsin parhaat pistenaiset olivat Marina Mabrey (22/5) ja Arike Ogunbowale (20/1/7 syöttöä). Lynxilta Kayla McBride, Sylvia Fowles ja Jessica Shepard heittivät 14 pistettä.

Kuier sai peliaikaa 12 minuuttia ja 17 sekuntia, joiden aikana hän tilastoi kaksi pistettä, kolme levypalloa ja kaksi torjuntaa.

> Ottelutilastot

Henkilöt

Asiat

30.9.2023 08:44 WNBA

Las Vegas rynni WNBA:n finaaleihin – Kuier 5 pistettä 16 minuutissa kauden päätöspelissä

Awak Kuierin ja Dallas Wingsin kausi WNBA:ssa päättyi välieriin, kun Las Vegas Aces voitti kolmannen välieräottelun 64-61 (31-36) ja marssi finaaleihin. Kuier pelasi 16 minuuttia ja heitti viisi pistettä.

27.9.2023 10:00 WNBA

Wingsin mainio kamppailu jäi palkinnotta – Aces 2-0-johtoon WNBA:n välierissä

WNBA:ssa Awak Kuier ja Dallas Wings kärsivät välierissä tappion hallitsevalle mestarille Las Vegas Acesille 84-91 (37-44). Aces on nyt voiton päässä finaalipaikasta ja johtaa välieräsarjaa 2-0.

25.9.2023 08:11 WNBA

Las Vegas vei ensimmäisen välieräottelun Wingsin nenän edestä

WNBA:n välierien ensimmäisessä ottelussa Awak Kuierin edustama Dallas Wings hävisi hallitsevalle mestarille Las Vegas Acesille 83-97 (45-49). Finaalipaikka aukeaa kolmella voitolla.

20.9.2023 06:56 WNBA

Wings kaatoi Dreamin toistamiseen ja eteni välieriin – Kuier 13 pistettä, 6 levypalloa

WNBA:n pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Awak Kuier ja Dallas Wings etenivät neljän parhaan joukkoon, kun Wings kaatoi toistamiseen Atlanta Dreamin ja voitti ottelusarjan 2-0. Kuider oli hyvässä vireessä 13 pisteellä ja kuudella levypallolla.

17.9.2023 10:01 WNBA

Wings vei ensimmäisen pudotuspeliottelunsa Dreamia vastaan

WNBA:ssa Awak Kuierin edustama Dallas Wings aloitti pudotuspeliurakkansa voitolla, kun Wings voitti ensimmäisessä puolivälieräottelussa Atlanta Dreamin 82-94 (49-49). Välieräpaikka irtoaa joukkueelle, joka voittaa ensimmäisenä kaksi ottelua.

11.9.2023 06:49 WNBA

Wings napsi kaksi voittoa viikonloppuna ja etenee neljänneltä sijalta pudotuspeleihin

WNBA:ssa Awak Kuier ja Dallas Wings saivat viikonloppuna runkosarjan pakettiin kahdella voitolla. Wings lähtee pudotuspeleihin neljänneltä sijalta ja kohtaa Atlanta Dreamin.

6.9.2023 10:20 WNBA

Wingsille pisteen tappio Libertyä vastaan – Kuier 5 pistettä aloitusviisikossa

Awak Kuier nähtiin jälleen Dallas Wingsin aloitusviisikossa WNBA:ssa, kun Wings hävisi pisteellä New York Libertylle 94-93 (53-51). Kuier keräsi viisi pistettä, kaksi levypalloa ja kaksi syöttöä.

4.9.2023 10:22 WNBA

Wings jakoi voitot viikonloppuna Feverin kanssa – Kuier 10 pistettä, 6 levypalloa pudotuspelipaikan varmistaneessa pelissä

WNBA:ssa Awak Kuier väänsi 10 pistettä ja 6 levypalloa perjantaina, kun Dallas Wings varmisti pudotuspelipaikkansa kaatamalla Indiana Feverin. Joukkueet kohtasivat uudelleen sunnuntaina, jolloin Fever puolestaan juhli voittoa.

28.8.2023 07:01 WNBA

Awak Kuier toistamiseen aloitusviisikossa – 5 pistettä, 9 levypalloa Wingsin voittaessa Mercuryn

Awak Kuier oli jo toistamiseen Dallas Wingsin aloitusviisikossa WNBA:ssa, kun Wings voitti Phoenix Mercuryn 77-74 (35-42). Kuier keräsi 5 pistettä ja 9 levypalloa liki 31 minuutin peliajalla.

25.8.2023 09:15 WNBA

Awak Kuier 12 pistettä, 6 levypalloa aloitusviisikossa – Wings hävisi Lynxille kotikentällään

Awak Kuier oli ensimmäistä kertaa WNBA-urallaan Dallas Wingsin aloitusviisikossa, kun Wings hävisi kotikentällään Minnesota Lynxille 90-81 (50-48). Kuier käytti paikkansa erinomaisesti tilastoiden 12 pistettä, 6 levypalloa ja 3 syöttöä 29 minuutin peliajalla.