We deliver -rahastolle kunniamaininta Arvoliitolta

26.11.2021 14:18 Yhteiskunnallisten yritysten liitto Arvo ry nostaa vuosittain esiin yrityksiä ja yhteisöjä, joiden toiminnassa innovatiivisuus ja vaikuttavuus yhdistyvät yhteiskunnan, ihmisten tai ympäristön hyväksi. We deliver -rahasto sai kunniamaininnan raadilta.

Koripalloliiton, PostNordin ja Koripallosäätiön yhteistyönä perustettu We deliver -rahasto sai Arvo-teko-raadilta kunniamaininnan. Raadissa toimivat Helsingin apulaispormestari Nasima Razmyar, SUL:n puheenjohtaja Sami Itani ja Sharetriben Juho Makkonen. 

Kunniamaininta myönnettiin PostNordin ja Koripalloliiton yhteiselle We deliver -rahastolle. 

– Rahaston toteutus on erinomainen esimerkki lajiliiton, yrityksen ja lajiyhteisön tarpeiden yhteensovittamisesta, toteaa tuomariston jäsen Sami Itani tiedotteessa. 

We deliver on korostuneen ajankohtainen etenkin korona-aikana, jolloin lukuisat lapset ja nuoret ovat joutuneet jättämään ohjatun liikuntaharrastuksen esimerkiksi vanhempien vaikeutuneen taloudellisen tilanteen vuoksi.  

We deliver vastaa osaltaan laajempaan yhteiskunnalliseen ongelmaan, jossa lasten ja nuorten harrastusmahdollisuudet polarisoituvat harrastamisen kustannusten kasvaessa. Rahasto on esimerkki monipuolisesti ja pitkäjänteisesti toimivasta yhteistyöstä PostNordin ja Koripalloliiton välillä. Se toimii mallina muillekin lajiliitoille tai järjestöille strategisesti toteutetusta ja vuosien myötä monipuolistuvasta kumppanuudesta tiedotteessa perustellaan.

Tunnustukset julkistettiin 26.11. Arvo-päivässä.

Lue lisää >>

 
12.3.2024 08:15 Yhteistyökumppanit

WSOY jatkaa Susiladiesin kumppanina monivuotisella sopimuksella

Suomalaisen kirjallisuuden kustantaja WSOY:n ja Susiladiesin vuonna 2021 alkanut yhteistyö jatkuu pitkällä, vuoteen 2027 ja EM-kotikisoihin asti solmitulla sopimuksella.

27.2.2024 07:19 Pääjuttu

Koripalloliitto mukana liikuttamassa lapsia Liike on lääke -hankkeessa

K-ryhmän käynnistämä lajirajoja rikkova yhteishanke kannustaa lapsia ja nuoria liikkumaan. Koripalloliiton lisäksi mukana ovat Suomen Palloliitto ja Suomen Tennisliitto, jääkiekkoseuroja sekä LIIKE-kampanjabiisin tehnyt JVG. Hankkeen tavoitteena on järjestää tänä vuonna yli sata maksutonta liikuntatapahtumaa ympäri Suomea, mukaan lukien Pirkka Street Basket -tapahtumia.

13.2.2024 09:58 Yhteistyökumppanit

We deliver -rahasto jakoi stipendejä vähävaraisille

Koripalloliiton, PostNordin ja Koripallosäätiön yhteistyön myötä perustettu We deliver -rahasto jakoi helmikuussa 83 stipendiä vähävaraisten perheiden korisharrastusta. Kaikkiaan rahasto on jakanut historiansa aikana jo yli 1000 stipendiä.

22.1.2024 11:00 Tukijärjestelmät

We deliver -rahaston haku on käynnistynyt – hae tukea 31.1. mennessä

Koripalloliiton, PostNordin ja Koripallosäätiön yhteistyön myötä perustettu We deliver -rahasto jakaa tukia jo 15. kerran vähävaraisten perheiden koripalloharrastuksen tukemiseen. Hae tukea keskiviikkoon 31. tammikuuta mennessä.

15.1.2024 10:48 Pääjuttu

Motonet ja Suomen Koripalloliitto yhteistyöhön

Suomalainen perheyritys Motonet ja Suomen Koripalloliitto ovat sopineet yhteistyöstä. Motonet aloittaa koripallon juniorimaajoukkueiden toisena pääyhteistyökumppanina. Yhteistyön kohokohtiin kuuluvat heinä–elokuussa Tampereella pelattavat 18-vuotiaiden poikien EM-kisat.

12.1.2024 10:00 Yhteistyökumppanit

Autosalpa jatkaa maajoukkueiden yhteistyökumppanina pitkällä sopimuksella

Uuden yhteistyösopimuksen myötä Autosalpa toimii jatkossa kaikkien Suomen koripallomaajoukkueiden yhteistyökumppanina. Sopimus pitää sisällään naisten sekä 18-vuotiaiden miesten EM-kilpailut.

10.1.2024 10:00 Yhteistyökumppanit

PwC on koripallomaajoukkueiden uusi yhteistyökumppani

Konsultointi- ja tilintarkastusyhtiö PwC toimii jatkossa Susijengin ja Susiladiesin yhteistyökumppanina. Sopimus on kestoltaan monivuotinen.

12.12.2023 09:40 Yhteistyökumppanit

Kohti Susijengin EM-kotikisoja: Koripalloliitto jatkaa tapahtumatuotantoyhteistyötään

Suomen Koripalloliitto on solminut yhteistyösopimuksen Stamenion kanssa. Sopimuksen myötä jatkuu Koripalloliiton järjestämien ottelutapahtumien tuottamista ja ohjaamista koskeva yhteistyö.

30.10.2023 12:47 Yhteistyökumppanit

We deliver -rahasto jakoi stipendejä – Susijengi ja Sasu Salin lahjoittivat varusteita vähävaraisille

Koripalloliiton, PostNordin ja Koripallosäätiön yhteistyön myötä perustettu We deliver -rahasto jakoi lokakuussa 70 stipendiä tukemaan vähävaraisten perheiden korisharrastusta.

25.9.2023 13:40 Yhteistyökumppanit

We deliver -rahaston haku on käynnistynyt – hae 8.10. mennessä

Koripalloliiton, PostNordin ja Koripallosäätiön yhteistyön myötä perustettu We deliver -rahasto jakaa tukia jo 14. kerran vähävaraisten perheiden koripalloharrastuksen tukemiseen. Hae tukea sunnuntaihin 8.10. mennessä.

Näytä lisää vastaavia