Walldénista uusi markkinointipäällikkö

20.9.2000 Suomen Koripalloliiton uudeksi markkinointipäälliköksi on nimitetty Vesa Walldén. 37-vuotias Walldén jatkaa Koripalloliitossa Urheilukanavalle siirtyneen Ilkka Kauhasen tehtävissä.

Uudessa toimessaan Walldén vastaa Koripalloliiton yritysyhteistyöstä ja maajoukkueiden huipputapahtumista sekä johtaa Dumle Street Basket -katukoripallokiertuetta. Walldén on viimeiset viisi vuotta työskennellyt Koripalloliiton suurimman alueen, Eteläisen alueen, aluepäällikkönä.

- Ilkka Kauhasen hyvin rakentamalle pohjalle on mielenkiintoista päästä jatkamaan. Markkinointihan on loppujen lopuksi mielikuvien myymistä ihmiseltä ihmiselle. Nyt, kun pääsee yhdistämään (Kauhasen) jo rakentamat yhteydet ja oman myyntikokemukseni, uskon tuloksen olevan koripalloilulle erittäin myönteinen, kertoi Walldén.

Walldénin siirryttyä uusiin tehtäviin, on Koripalloliiton Eteläisen alueen uudeksi aluepäälliköksi sekä kilpa- ja harrastekoripalloiluyksikön kordinaattoriksi on nimitetty Ulla Karlsson. Hän on aiemmin toiminut Koripalloliiton Läntisen alueen aluepäällikkönä ja viimeksi Eteläisen alueen nuorisopäällikkönä.

Koripalloliitossa muitakin henkilöstöjärjestelyjä

Uudelleenjärjestelyissä harrastekoripalloilun vastuita on hajautettu siten, että Keskisen alueen aluepäällikkö Jarmo Lehtonen vastaa tulevaisuudessa SA Int -katukoris-toiminnasta. Hänen vastuullaan on jo aiemmin ollut Puolustusvoimien Urheilukoulu.

Itäisen alueen aluepäällikkö Petri Siitonen jatkaa Canon Camp ja Cup -toiminnan johtajana ja saa uudelleenjärjestelyissä lisäksi vastuulleen miesten I divisioonaan ja Dumle Street Basket -toimintaan liittyviä tehtäviä.

Liiton tiedottajan Mika Mäkelän vastuualuetta on järjestelyissä myös laajennettu. Jatkossa hän tulee vastaamaan viestinnän tukitoimien kehittämisestä yhteistyössä toimiala- ja aluepäälliköiden kanssa. Päivittäistiedotuksen lisäksi Mäkelä vastaa Koris.netin edelleenkehittämisestä sekä liiton tietohallintouudistuksen läpiviemisestä sekä henkilöstön koulutuksesta kyseiseen projektiin liittyen.

Liiton valmennuksenjohtajan paikka täytetään kevään 2001 aikana nykyisten sopimusten päätyttyä. Tyttöjen ja naisten maajoukkuetoiminnan johtaminen ja huippuvalmentajatutkinnon valmisteluista vastaa naiskoripallon johtaja Elina Piispanen. Miesten ja poikien maajoukkueita koskevia tehtäviä hoitaa väliaikaisesti toiminnanjohtaja Pekka Litmanen avustajineen.

 
26.11.2015 Pohjoinen alue

Seurakysely: Koripalloliiton ydinpalveluihin ollaan erittäin tyytyväisiä

Suomen Koripalloliiton seurakenttä on tyytyväinen tai erittäin tyytyväinen liiton tarjoamiin ydinpalveluihin, sarjatoimintaan ja koulutukseen. Erityisen tyytyväisiä seurat ovat sarjatoimintaan liittyviin palveluihin, tulospalveluun ja sarjailmoittautumiseen, käy ilmi seurojen tyytyväisyyskyselystä, jonka Koripalloliitto teetti Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskuksella (KIHU).

1.9.2015 08:02 Pohjoinen alue

KORI-lehti Ilta-Sanomien välissä tiistaina 1.9.

Tiistaina 1.9. Ilta-Sanomien ostaja saa lehtensä välissä tuoreimman KORI-lehden, Koripalloliiton lajimarkkinointilehden. Lehdessä pureudutaan Susijengin tulevaan EM-kisaurakkaan. Numerossa mm. Sasu Salinin ja Erik Murphyn henkilökuvat, Suomen alkulohkovastustajien esittely, kisojen seurantaopas ja katsaus Susijunnujen superkesään.

31.7.2015 Pohjoinen alue

Elokuun KORI-lehti luettavissa netissä

Torstaina 30.7. Ilta-Sanomien ilmestynyt KORI-lehti on luettavissa ja ladattavissa PDF-tiedostona Basket.fi-palvelussa, tämän artikkelin lopussa olevan linkin välityksellä. Lehdessä pureudutaan Susijengin EM-kisakesään. Numerossa mm. tuoreen Susijengi-kapteenin Shawn Huffin, Gerald Leen sekä tänä kesänä Suomen kansalaisuuden saaneen Jamar Wilsonin haastattelut.

30.7.2015 07:39 Pohjoinen alue

KORI-lehti Ilta-Sanomien välissä torstaina 30.7.

Torstaina 30.7. Ilta-Sanomien ostaja saa lehtensä välissä tuoreimman KORI-lehden, Koripalloliiton lajimarkkinointilehden. Lehdessä pureudutaan Susijengin EM-kisakesään. Numerossa mm. tuoreen Susijengi-kapteenin Shawn Huffin, Gerald Leen sekä tänä kesänä Suomen kansalaisuuden saaneen Jamar Wilsonin haastattelut.

28.4.2015 Pohjoinen alue

Susanna Vartiainen kehittämään uusia konsepteja Koripalloliittoon

Suomen Koripalloliitto on palkannut Susanna Vartiaisen, 38, uusien konseptien kehityspäälliköksi. Entinen maajoukkuetason koripalloilija siirtyy Koripalloliittoon liike-elämästä, josta hänellä on vankka kokemus myynti- ja avainasiakaspäällikön tehtävistä.

17.4.2015 Pohjoinen alue

Huhtikuun KORI-lehti luettavissa netissä

Torstaina 16.4. Ilta-Sanomien välissä ilmestynyt KORI-lehti on luettavissa ja ladattavissa PDF-tiedostona Basket.fi-palvelussa, tämän artikkelin lopussa olevan linkin välityksellä. Lehden teemana on lauantaina 18.4. käynnistyvät Korisliigan pudotuspelit ja katsaukset Pantteri-jahtiin osallistuviin joukkueisiin.

3.3.2015 Pohjoinen alue

Kausi 2014-15 päätetään korisperheen risteilyllä 27.5.

Loistava koripallokausi viimeistellään palkintogaalassa MS Baltic Queenillä 27.5. Koripalloperhe kokoontuu risteilylle palkitsemaan kauden parhaita ja juhlimaan yhdessä. Risteilyn järjestää Suomen Koripalloliitto yhteistyökumppaninsa Elämysmatkojen kanssa.

2.5.2013 Pohjoinen alue

Pohjola Street Basket tarjoaa taas vuoden hauskimman koulupäivän

Suomen Koripalloliiton katukorisrekan moottori pörähtää jälleen käyntiin. Katukoriskiertue Pohjola Street Basket piipahtaa toukokuussa kaikkiaan 14 paikkakunnalla ja liikuttaa tuhansia alakoululaisia. Ensimmäisen pysähdyksensä katukorisrekka suorittaa ensi maanantaina (6.5.) Heinolassa.

27.9.2012 Pohjoinen alue

Koripalloliitto panostaa reiluun peliin alkavalla kaudella

NBA:sta ja Euroliigasta liikkeelle lähteneet reilun pelin säännöt rantautuvat kauden 2012/13 aikana myös suomalaiseen koripalloon kansainvälisen koripalloliiton FIBA:n linjausten mukaisesti. Uusilla sääntötarkennuksilla halutaan rohkaista pelaajia, valmentajia sekä erotuomareita kitkemään peliin kuulumatonta huonoa käytöstä ottelutapahtumista.

13.3.2012 06:57 Pohjoinen alue

EM-karsintojen ennakkolipunmyynti käynnistynyt

Ennakkolipunmyynti Suomen miesten ja naisten koripallomaajoukkueiden EM-karsintaotteluihin on käynnissä. Pääsyliput ovat lunastettavissa viime vuodesta tutuin hinnoin Lippupalvelusta, joka hoitaa lipunmyyntiä. Suomen miesten ”Susijengi” saalistaa EM-paikkaa 17.8.-11.9.2012 Helsingin Jäähallissa pelattavissa karsintaotteluissa. Naisten karsinnat pelataan Tikkurilan Valtti Areenalla 13.6.-14.7.2012.

3.2.2011 21:34 Pohjoinen alue

Basket.fi-otsikot upotettavissa widgetillä, seurattavissa RSS-syötteillä

Suomen Koripalloliitto on julkaissut nettipalvelussaan uutiswidgetin, jonka avulla Basket.fi-otsikot voi upottaa helposti omille nettisivuille. Otsikoiden seuraamista helpottamaan Basket.fi on avannut myös RSS-syötteiden tilaussivun, jolta voi tilata uutisia aihealueittain.

10.1.2011 Pohjoinen alue

Koripalloliiton toimisto on muuttanut

Suomen Koripalloliiton Helsingin toimisto on muuttanut uusiin toimitiloihin. Liiton uusi toimisto sijaitsee Käpylässä, Amer Sportsin talossa, osoitteessa Mäkelänkatu 91, 00610 Helsinki. Koripalloliitto on samalla avannut uuden asiakaspalvelun puhelinnumeron.

18.11.2010 08:22 Pohjoinen alue

Koripalloliiton koulutuskalenteri keväälle 2011 julkaistu

Suomen Koripalloliiton valmentaja- ja ohjaajakoulutuksen kalenteri kevään 2011 osalta on julkaistu. Liiton koulutuksessa sisällöt pysyvät entisellään ja tasojen suorittamismahdollisuuksia näyttökokeiden kautta jatketaan. Koripalloliitto haluaa tarjota valmentajille ja ohjaajille selkeän koulutuksenpolun.

27.10.2010 Pohjoinen alue

Koripalloliitto julkaisi Hae Harrastus –hakupalvelun

Suomen Koripalloliitto on julkaissut Basket.fi-verkkopalvelussaan Hae Harrastus –hakupalvelun. Nimensä mukaisesti palvelussa voi hakea harrastusmahdollisuuksia, joita Koripalloliiton jäsenseurat tarjoavat.

Megaklinikka ja Koripalloliitto yhteistyöhön – korisperheen käynnit kasvattavat tukea

Toimintansa Helsingin Kampissa aloittanut hammaslääkäriasema Megaklinikka ja Suomen Koripalloliitto ovat solmineet mittavan yhteistyösopimuksen. Kunnallista hammashoitoa edullisempana ja nopeampana vaihtoehtoehtona itseään markkinoivan Megaklinikan taloudellinen tuki Koripalloliiton nuorisotyöhön kasvaa jokaisesta hoitokäynnistä, jonka koripalloperhe tekee.

16.6.2009 Pohjoinen alue

Koris.net + tilastopalvelu = nyt Basket.fi

Suomalainen koripalloperhe on saanut näyttävästi uudistuneen tukikohdan Internetin käytölleen, kun Koripalloliitto julkaisi uuden nettipalvelunsa osoitteessa www.basket.fi. Uusi Basket.fi kokoaa yhteen entisen verkkojulkaisun Koris.netin parhaat palat sekä suuren suosion saavuttaneen tilastopalvelun.

19.12.2008 Pohjoinen alue

Markkinoinnin ja kehittämisen ammattilainen Koripalloliiton johtoon

Suomen Koripalloliiton uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu 49-vuotias Kenneth Lindholm, joka on hankkinut kannuksensa yritysmaailmassa markkinointi- ja kehitystehtävissä. Myös vankan koripallotaustan omaava Lindholm aloittaa uudessa tehtävässään 1.1.2009.

18.9.2008 Pohjoinen alue

Koripalloliiton koulutusohjelma ”Heads Up!” käynnistynyt

Suomen Koripalloliitto on käynnistänyt seurojen ulkomaalaisvahvistuksille suunnatun koulutusohjelman, joka kantaa nimeä ”Heads Up!”. Ohjelman tarkoituksena on helpottaa vahvistusten sopeutumista Suomeen sekä valaista kulttuurieroja, joihin moni vahvistus törmää saapuessaan maahan.

Pienet sankarit –projektilla koritelineitä päiväkoteihin

Järvenpään Koripalloseura (JKS) ja Suomen Koripalloliitto käynnistävät 1.9.2008 lähivastuuhankkeen ”Pienet Sankarit”. Hyväntekeväisyysprojektissa yritykset ja yhteisöt voivat lahjoittaa haluamalleen päiväkodille lasten koripallotelineen, koripallokurssin ja/tai pallosetin. Hanke tähtää esikouluikäisten lasten hyvinvoinnin parantamiseen palloilun keinoin.

28.3.2008 Pohjoinen alue

Koripalloliiton talous parani

Suomen Koripalloliiton talous kääntyi kahden alijäämäisen vuoden jälkeen positiiviseksi. Vuoden 2007 tilipäätös näyttää noin 177 000 euron ylijäämää, joka on odotettua parempi.

Näytä lisää vastaavia