Pienet sankarit –projektilla koritelineitä päiväkoteihin

1.9.2008 Järvenpään Koripalloseura (JKS) ja Suomen Koripalloliitto käynnistävät 1.9.2008 lähivastuuhankkeen ”Pienet Sankarit”. Hyväntekeväisyysprojektissa yritykset ja yhteisöt voivat lahjoittaa haluamalleen päiväkodille lasten koripallotelineen, koripallokurssin ja/tai pallosetin. Hanke tähtää esikouluikäisten lasten hyvinvoinnin parantamiseen palloilun keinoin.

Tilauksen voi tehdä sekä lahjoituksen saavan päiväkodin voi valita osoitteessa http://www.pienetsankarit.fi/. Ulos asennettava koriteline maksaa 850 € + alv. Vaihtoehtona telineelle on paikallisen seuran järjestämä koripallokurssi tai pallosetti. Pienet Sankarit -verkkopalvelussa voi myös haastaa mukaan toisen yrityksen tai yhteisön.  

Pienet Sankarit –hanke on toteutettu Järvenpään Koripalloseuran aloitteesta yhteistyössä Suomen Koripalloliiton ja Kuuma Koris Oy:n kanssa, joka koordinoi koripallotelineiden toimituksia ja seurojen osallistumista päiväkoteihin lahjoitettuihin kursseihin. Hankkeen lähiyhteisövaikutuksia tutkii Helsingin yliopiston viestinnän laitos.

Yrityksistä ja yhteisöistä mukaan hankkeeseen ovat jo lähteneet lahjoittajina Järvenpään ja Keravan kaupungit, Tuusulan kunta, Järvenpään seurakunta, Riihimäen Viestirykmentti, Maa ja Meri Oy, Next Hotel Rivoli, ja Reka Kaapeli Oy. Yhteistyökumppaneina toimivat Helsingin Yliopisto, Suomen Punainen Risti, Genisys Oy ja Volyymi Oy.



Lisätietoja: http://www.pienetsankarit.fi/
 
26.11.2015 Pohjoinen alue

Seurakysely: Koripalloliiton ydinpalveluihin ollaan erittäin tyytyväisiä

Suomen Koripalloliiton seurakenttä on tyytyväinen tai erittäin tyytyväinen liiton tarjoamiin ydinpalveluihin, sarjatoimintaan ja koulutukseen. Erityisen tyytyväisiä seurat ovat sarjatoimintaan liittyviin palveluihin, tulospalveluun ja sarjailmoittautumiseen, käy ilmi seurojen tyytyväisyyskyselystä, jonka Koripalloliitto teetti Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskuksella (KIHU).

2.5.2013 Pohjoinen alue

Pohjola Street Basket tarjoaa taas vuoden hauskimman koulupäivän

Suomen Koripalloliiton katukorisrekan moottori pörähtää jälleen käyntiin. Katukoriskiertue Pohjola Street Basket piipahtaa toukokuussa kaikkiaan 14 paikkakunnalla ja liikuttaa tuhansia alakoululaisia. Ensimmäisen pysähdyksensä katukorisrekka suorittaa ensi maanantaina (6.5.) Heinolassa.

27.9.2012 Pohjoinen alue

Koripalloliitto panostaa reiluun peliin alkavalla kaudella

NBA:sta ja Euroliigasta liikkeelle lähteneet reilun pelin säännöt rantautuvat kauden 2012/13 aikana myös suomalaiseen koripalloon kansainvälisen koripalloliiton FIBA:n linjausten mukaisesti. Uusilla sääntötarkennuksilla halutaan rohkaista pelaajia, valmentajia sekä erotuomareita kitkemään peliin kuulumatonta huonoa käytöstä ottelutapahtumista.

27.10.2010 Pohjoinen alue

Koripalloliitto julkaisi Hae Harrastus –hakupalvelun

Suomen Koripalloliitto on julkaissut Basket.fi-verkkopalvelussaan Hae Harrastus –hakupalvelun. Nimensä mukaisesti palvelussa voi hakea harrastusmahdollisuuksia, joita Koripalloliiton jäsenseurat tarjoavat.

1.2.2005 Pohjoinen alue

Loimaalle ja Kaarinaan ensimmäiset Koripalloliiton laatupalkinnot

Suomen Koripalloliitto on myöntänyt historiansa ensimmäiset seuratason laatupalkinnot ja -sertifikaatit. Laatupalkinnot saivat esimerkillisen nuorisokoripallotyönsä ansiosta Kaarinan Ura sekä Loimaan Korikonkarit.

2.6.2004 Pohjoinen alue

Koripallon nuorisotoimintalinjan tekeminen käynnistynyt

Suomen Koripalloliitto on käynnistänyt oman nuorisotoimintalinjansa tekemisen. Nuorisotoimintalinjassa määritetään ne arvot ja toimintatavat, joilla suomalaista nuorisokoripalloa lähdetään jatkossa kehittämään. Nuorisotoimintalinjan keskeisenä tavoitteena on kääntää koripallon pelaajamäärät nousuun.

10.12.2003 Pohjoinen alue

Naisille pienempi pallo 1.7.2004 alkaen

Kansainvälinen koripalloliitto on päättänyt ottaa nais- ja tyttökoripalloilussa käyttöön nykyistä pienemmän pallon. Kansainvälisillä kentillä käyttöönotto tapahtuu 1.10.2004. Suomen Koripalloliiton liittohallitus on päättänyt, että Suomessa pelattavissa naisten sekä A- ja B-tyttöjen sarjoissa pallo nro 6 otetaan käyttöön 1.7.2004 alkaen.

19.8.2020 08:27 Lasten ja nuorten liikunta

Haku Pukinmäen SUSI Campukseen on käynnissä

Pukinmäenkaaren peruskoulun urheiluluokkien yhteydessä toimii SUSI Campus. Tuleva harjoituskausi käynnistyy 1.9.

2.11.2018 09:56 Koripalloliitto tiedottaa

Ilmoittautuminen Koripalloliiton alueellisiin kevätsarjoihin on alkanut

Ilmoittautuminen alueiden niihin sarjoihin, joihin otetaan uusia joukkueita kevätkaudeksi, on alkanut. Syksyllä sarjaa pelannut joukkue ei ilmoittaudu uudelleen sarjaan, vain uudet joukkueet siis ilmoittautuvat sarjanhallinnan kautta.

Seurauutisia #6: Kevään Pirkka Street Basket -kiertueella mukana 19 seuraa

Koripalloliiton Seurapalveluyksikkö tarjoaa Koripalloliiton verkkosivujen kautta uutisia, tietoiskuja sekä jäsenseurojensa lähettämiä tarinoita onnistumisista ja hyviksi havaituista toimintamalleista.

Näytä lisää vastaavia