Korisliigan ennakko 1/3: Espoo United lähtee jatkamaan kasvutarinaa, Korihait, KTP ja Pyrintö parantamaan viime kaudesta

23.9.2017 Korisliigan kausi 2017/18 on jo ovella. Kausi pyörähtää vihdoin käyntiin tiistaina 27.9. kun sarjanousija Espoo United isännöi Uudenkaupungin Korihaita. EU sekä Korihait lähtevät taistelemaan pudotuspelipaikasta, kun taas Tampereella ja Kotkassa lähdetään parantamaan pettymykseen päättyneestä menneestä kaudesta.

Kaksinkertainen Korisliigan mestari Jeb Ivey tekee paluun Korisliigaan, tällä kertaa Espoo Unitedin paidassa.

Mikael Herbert edustaa Korihaiden paidassa jatkuvuutta sekä joukkueen riveissä piilevää kotimaista potentiaalia.

Tämä tuttu näky on jälleen arkipäivää liigaparketeilla. Michael Pounds tekee paluun KTP:n kapteeniksi yhden Salossa vietetyn kauden jälkeen.

Joonas Cavén ja Tampereen Pyrintö lähtevät parantamaan viime kauden sijoitusta, jolloin kausi päättyi puolivälierissä Salon Vilpasta vastaan. Kuvat: Francois Perthuis, Kai Kilappa & Ville Vuorinen

Sarjanousija Espoo United on lähtökohtaisesti yksi mielenkiintoisimmista joukkueista Korisliigassa, kuten nousijajoukkueet useasti ovat. Divari-A:n viime kauden voittanut United on onnistunut vahvistamaan ydinrunkoaan kotimaisilla profiilipelaajilla ja jatkuvuutta edustavat muiden muassa joukkueen jenkkikaksikko, kaiken nähnyt takamies Jeb Ivey (190cm/36v) ja laituri Omar Calhoun (198/23).

Ivey ja Calhoun toimivat EU:n viime kauden tehokaksikkona, kun joukkue raivasi tiensä vakuuttavasti Divari-A:n voittoon. Kokenut Ivey pyöritteli 18,6 pistettä ja 4,9 syöttöä per ottelu, pussittaen kolmen pisteen heittonsa totutun murhaavalla 40,3% tarkkuudella. Urheilullinen laituri Calhoun toimi espoolaisten ykkösenä niin pisteissä (23,4) kuin levypalloissakin (7,6). Kentällä ajatuksen lailla liikkuva Calhoun osoitti monipuolisuuttaan kirjauttamalla 2,5 syöttöä ottelua kohden ja nakuttamalla hänkin kolmosensa sisään vakuuttavalla tarkkuudella (38,8%).

Kotimaisella osastolla EU sai kovan luokan vahvistuksia. Argentiinan reissultaan palannut laituri Samuel Haanpää (203/30) tuo ennen kaikkea korintekovoimaa espoolaisten riveihin. Obras Basketissa menneellä kaudella kolmosensa 39,7% tarkkuudella säkkiin latonut Haanpää omaa 133 ottelun verran kokemusta Korisliigasta. Miehen kausi 2012/13 Lapuan Kobrien paidassa on varmasti suurelle yleisölle miehen ikimuistoisin, sillä tuolloin mies toimi Kobrien ykköspyssynä 19,4 pisteen ja 8,1 levypallon keskiarvoillaan.

United saa myös tietyllä tavalla ”oman kasvatin” takaisin riveihinsä, kun espoolaisen koripallomyllyn tuotos, Okko Järvi (193/21), siirtyy takaisin Tapiolan maisemiin. Urallaan 59 ottelua Hongan paidassa pelannut Järvi vietti kaksi edellistä kautta Salon Vilppaan riveissä, päättäen viime kauden 9,0 pisteen, 2,5 levypallon ja 1,4 syötön keskiarvoihin hopeamitali kaulassa.

- Aina se on hienoa ja houkuttelee takaisin, kun oma ”kotijoukkue” nousee takas liigaan. Innoissaan lähdetään nostamaan espoolaista korista, viime kaudella vakuuttavia kehitysaskeleita ottanut Järvi hehkuttaa.

- Kovaa on treenattu koko kesä, että saadaan joukkue pärjäämään ja omatkin tilastot viime kaudesta vielä nousisivat.

Päävalmentaja Ville Neva saa aiemmin mainitun nelikon lisäksi nauttia Jouko Järvisen (192/30), Lauri Toivosen (200/26), Topi Halmeen (195/21) sekä Akseli Hartikaisen (195/21) jatkosta valkopaidassa. Mikäli viime kauden EU:n joukkueesta voidaan vetää mitään johtopäätöksiä, ei United tule puolustuksensa kanssa olemaan mieluisa vastustaja yhdellekään joukkueelle sarjanousijan statuksesta huolimatta.

- Liigakartalta pois ollessa on Espoossa opeteltu keskittymään asioihin, joihin voimme oikeasti itse vaikuttaa. Samalla olemme luoneet pohjaa, jonka päälle tulevaisuutta voimme rakentaa. Kuten kaikkiin kasvutarinoihin, myös tähän on kuulunut onnistumisia sekä vastoinkäymisiä, Neva muistuttaa.

- Tavoitteena on muodostaa vahva ja kestävä pelillinen identiteetti. Mielenkiintoinen joukkue on saatu kasaan ja osittain se on vielä rakenteillaan. Meillä on nuoria sekä kokeneita pelaajia, jotka ovat kuitenkin kaikki ottamassa jonkunlaista ”seuraavaa” askelta. Olemme ennen kaikkea erittäin nälkäinen joukkue.

Korihait – Aika Mikko Jalosen jälkeen

Uudenkaupungin Korihaiden viime kausi päättyi voittoon, joskaan ei välttämättä siinä ottelusarjassa missä päävalmentaja Jarno Nikula olisi toivonut ennen kauden alkua. Karsintasarja Lahti Basketballia vastaan oli kuitenkin suvereeni Korihaiden näytös, eikä Uudenkaupungin koripalloylpeyden oikeasta sarjatasosta jäänyt kenellekään epäselvyyttä.

Korihaiden kokoonpano on viime kaudesta kokenut varsin merkittäviä muutoksia, mutta harjoitusotteluiden perusteella Pohitullissa voidaan varautua vauhdikkaaseen ja viihdyttävään koripallosesonkiin. Korihait-ikoni Mikko Jalonen ripusti pelitossut naulaan ja Aapeli Alanen sekä Panu Peltokangas vaihtoivat niin ikään osoitetta kesällä, mutta Justus Kilpinen (193/24) ja Teemu Sulonen saapuivat paikkaamaan kotimaiseen runkoon syntyneitä aukkoja.

Pyrintö-kasvatti Kilpinen siirtyi Tampereelta hakemaan lisää vastuuta liigatasolla. Viime kaudella 24 ottelua Korisliigaa pelannut Kilpinen vieraili myös Pyrinnön Divari-A:n joukkueessa, jossa mies takoi todella vakuuttavat 17,1 pisteen, 6,5 levypallon ja 3,4 syötön keskiarvot.

LePy-kasvatti Sulonen pelasi viimeksi Korisliigaa kaudella 2015/16 Seagullsin paidassa. Tämän jälkeen mies lähti hakemaan uralleen nostetta FoKoPon paidasta, eikä mies jättänyt yhtään vieraskannattajaa kylmäksi Divari-A:n visiitillään. 17,9 pisteen ja 3,9 syötön keskiarvot ovat komeita lukuja jo itsessään, mutta ennen kaikkea Sulonen herätti ”ei nyt taas” –merkkisiä tuntemuksia vastustajan kannattajissa jokaisella kolmen pisteen kaaren takaa irronneella heitollaan, kylväen tuhoa bonuskaaren takaa 40,6% tarkkuudella.

Jalosen ruutuun Korihait ei kotimaista pelaajaa lopulta edes yrittänyt löytää, vaan tyhjäksi jäänyt ruutu täytetään usealla eri palasella.

- Jalosen saappaat ovat tietysti todella isot, eikä meillä suoraan Mikon pelipaikalle ole jatkajaa ja niiden saappaiden täyttäjää. Enemmän näen sen niin, että meillä on useampi mies, joka paikkaa omalla tekemisellään ja vähän eri tavalla osan siitä Mikon jättämästä aukosta, päävalmentaja Nikula runoilee.

- Pelillisistä asioista en puhu sen enempää, mutta meidän nuoret pelaajat, jotka eivät välttämättä ole ennen päässeet liigatasolla nauttimaan isommasta vastuusta, pääsevät varmasti näyttämään osaamistaan tulevalla kaudella.

Viime kauden päättymisen jälkeen Nikula on keskittynyt rakentamaan Korihaiden joukkuetta, mutta sen lisäksi mies valittiin Koripalloliiton Huippukoripallovamentaja (HKVT) –tutkintoa suorittamaan. Kurssin antia Nikula kuvailee lyhyesti, mutta ytimekkäästi.

- HKVT-tutkinto on jo nyt antanut paljon. Ennen kaikkea se tarjoaa valmennusvuosissa nuorelle valmentajalle monia uusia näkökulmia valmentamiseen.

Korihait lähtee kauteen neljällä ulkomaalaispelaajalla, kun Chaz Williams (175/26) tuo pallollista taitoa joukkueen takakentälle ja Sean O’Brien (198/22) vahvistaa haiparven laituriosasto. Etukentällä Pohitullin asiantunteva kotiyleisö saa nauttia Deng Dengin (203/25) sekä super-urheilullisen ex-Vilpas Juan Pattillon (203/28) otteista.

Kotimaisen rungon täydentävät vikkeläjalkainen Vesa-Pekka Laine (183/23), vahvan viime kauden pelannut Mikael Herbert (205/24) sekä aina energinen Eero Lehtonen (197/19).

- Tietysti meidän pelaamisessa on vielä hiomista, mutta jokaisessa harjoituksessa mennään eteenpäin. Treeneissä on hyvä tekemisen meininki. Isoin haaste meillä tulee olemaan Jalosen poisjäännin paikkaaminen. Puolustuspelaamisen muuttaminen aggressiivisempaan suuntaan on myös yksi tavoitteistamme.

KTP tähtää pidempään kauteen

KTP:n viime kausi päättyi kotkalaisnäkökulmasta harmittavimmassa mahdollisessa vaiheessa. Vain voiton päähän pudotuspelipaikasta ja kahdeksannelle paikalle yltäneestä Pyrinnöstä jäänyt KTP päätti kautensa ainoana Korisliigan joukkueena runkosarjaan, joten kesä on ollut kotkalaisille kirjaimellisestikin pidempi kuin muille liigajoukkueille.

- Vähän liian pitkä kesä on ollut kun kausi loppui liian aikaisin. Kesä on mennyt puhtaasti harjoittelun parissa. Henkilökohtaisella tasolla on keskitytty hiomaan heittoa, kertaa KTP:n takakentän moniosaaja Joni Herrala (191/23).

- Joukkueena pelaamisemme ailahtelee vielä, mutta lähdetään siitä, että parannamme kauden alkuun.

Herralan kaveriksi valkovihreiden takakentälle palaa kotkalaisyleisölle tuttu naama, kun Vilppaassa hopeamitaliin kautensa päättänyt Michael ”Homppa” Pounds (189/29) pukee vuoden tauon jälkeen KTP:n paidan päällensä. KTP:n kapteenin roolin itselleen ottava Pounds tuo viime kauden nuorehkoon kotkalaisryhmään tälle kaudelle kokemusta ja johtajuutta.

- ”Homppa” tuo meille johtajuutta ja ääntä treeneihin, sekä tietysti myös pisteitä, toteaa KTP:n päävalmentaja Ray Ailus.

Kotimaisella osastolla KTP ”vaihtaa” Villematti Kopion Poundsiin, mutta vahvistuu laituriosastolla. Markus Moleniuksen jättämää aukkoa saapuvat paikkaamaan ToPon paidassa hienon kauden Divari-A:ssa pelannut Cedric Latimer (198/30), sekä samassa sarjassa Ynnin riveissä hyökkäyspelaamistaan uudelle tasolle nostanut puolustuksen lukko, Vilpas-kasvatti Ilmari Kallio (193/25).

Neljällä ulkomaalaisvahvistukselle kauteen lähtevä KTP juoksuttaa parketille tulevalla kaudella kolme jo entuudestaan Korisliigaa seuraavalle yleisölle tuttua kasvoa. KTP:ta kaudella 2014/15 edustanut Kenneth Simms (205/31) pukee tutun pelipaidan päällensä, samalla kaudella Karhua edustanut, kokenut Jermont Horton (198/34) tuo laatua ja monipuolisuutta kotkalaisten laitapelaajien osastolle ja niin ikään kaudella 2014/15 Korisliigaa Helsinki Seagullsissa pelannut takamies Deremy Geiger saapuu pyörittämän kotkalaisten hyökkäystä.

Uutena tuttavuutena liigaparketeille saapuu 25-vuotias, Kent Statessa yliopistouransa tahkonnut takamies Deon Edwin.

- Pudotuspeleihin päästäksemme, meidän pitää löytää peluutukseemme vähän eri säveliä, Ailus toteaa.

- Tällä kaudella sillä saralla on kuitenkin myös mahdollisuutta jakaa vastuuta vähän leveämmin, koska olemme vähän kokeneempi joukkue kuin vuosi sitten.

Pyrintö parantamaan viime kauden sijoitusta

Tampereen Pyrintö selvitti tiensä viime kaudella runkosarjassa sijalle 8. Tamperelaisten into pudotuspelikoripallosta kesti vielä puolivälierien avausottelun puoliväliin asti, mutta sen jälkeen Vilpas polkaisi kaasupolkimen lattiaan ja kaasutti Pyrinnöltä karkuun otteluvoitoin 3-0.

Pyrinnön leirissä oltiin luonnollisesti pettyneitä, mutta kesän aikana Pyynikillä vaihtui saluunan pyörittäjä ja tamperelaisryhmä lähtee uudella sykkeellä tulevaan kauteen. Sami Toiviainen vaihtoi Kauhajoelta Pyrinnön penkin päähän ja toi mukanaan tutun hahmon, joidenkin kuvailujen mukaan jopa härkämäisen korinalusjyrsijän.

- Toiviainen on meille tuonut ainakin perheenjäsenensä, Devonne Gilesin (203/34), mikä nyt ei varsinaisesti yllättänyt ketään, nauraa Pyrintö-laituri Joonas Cavén (211/22).

Gilesin ympärille Toiviainen kasasi yhden mielenkiintoisimmista jenkkinelikoista koko sarjassa. Kokenut, kovissa eurooppalaisissa sarjoissa marinoitu Brian Asbury (201/30) tuo Gilesille etukentälle kaverin, jonka johdolla Pyrinnön etukenttä ei kalpene etukäteisvertailussa yhdenkään liigajoukkueen vastaavalle osastolle. Takakentälle monipuolista osaamista tuovat sähäkkä Jua’yan Green (188/25) ja 196-senttinen Kenneth Manigault (26).

Kotimaisella osastolla Pyrintö sai pidettyä runkonsa pitkälti kasassa, mutta Ville Pekkolan ja Justus Kilpisen jättämää aukkoa tamperelaisryhmä sai paikkaamaan niin ikään tutun naaman. Vuoden verran Kouvolan Manskarin yleisöä viihdyttänyt Osku Heinonen palaa Pyynikille tuttuun paitaan ja tarjoaa Toiviaisen palettiin luotettavan sekä äärimmäisen laadukkaan roolipelaajan.

- Kohtalaisessa vaiheessa ollaan, mutta varmasti kaikilla on vielä tässä kohtaa kautta tehtävää, Toiviainen linjaa.

- Kävimme Virossa pelaamassa kauden alla harjoitusotteluita. Iso askel on menty kuitenkin eteenpäin joukkueena kohtalaisen lyhyessä ajassa.

Pyrinnön kotimaisen kaartin kärkiryhmä koostuu niin ikään tutuista kasvoista. Antero Lehto johtaa Pyrinnön pakettia takakentältä järkkymättömällä varmuudella ja Petri Heinonen tuo vitospaikalle 453 ottelun verran liigakokemusta.

Mielenkiintoisin kotimainen nimi Pyrinnön riveissä on kuitenkin, edelleen, Joonas Cavén. Kesän jälleen Susijengin harjoitusvahvuudessa viettänyt Cavén lähtee kauteen innolla ja valmiina ottamaan taas askeleita eteenpäin pelaajana. Myös joukkueen potentiaali näyttää Cavénin silmiin varsin lupaavalta.

- Susijengi-kesä tarjosi pari kovaa treenikuukautta ja sama tahti on jatkunut Pyrinnön kanssa. Kun pääsee treenaamaan Suomen parhaiden kanssa niin siinä kehittyy väkisinkin, Cavén heittää.

- Kaikki kotimaiset pelaajat ovat tamperelaisia ja tuntevat toisensa, mikä on ehdottomasti vahvuus. Kaikki pelaajat pelaavat toisilleen ja ovat valmiita uhraamaan omat tilastot joukkueen edun nimissä. 

 
10.3.2023 20:36 Korisliiga

Nokia varmisti pudotuspelipaikkansa – Honka putoaa ykkösdivisioonaan

Miesten Korisliigassa ratkaistiin monta kohtaloa, kun BC Nokia sai varmistettua paikan playoffeissa ja Korihait pudotti Tapiolan Hongan sarjasta.

10.3.2023 09:00 Korisliiga

Helmikuun vahvin Chris Clarke putosi syksyllä G-liigasta loukkaantumisen takia ja palasi Lahteen – nyt hän rekisteröi nimiinsä kokonaisen triplatuplakuukauden

Korisliigan Kuukauden vahvin Chris Clarke oli jo murtanut Kaliforniassa tiensä Santa Cruz Warriorsiin, kun yhtäkkiä paljastui loukkaantuminen. Hän pakkasi laukkunsa ja palasi Lahteen – ja laittoi rytinällä Korisliigan ikivanhat ennätykset uusiksi.

9.3.2023 09:12 Korisliiga

Huima ura jatkuu: Timo Heinonen ja Seagulls jatkosopimukseen

Helsinki Seagullsia jo kaudesta 2015-16 asti edustanut 41-vuotias Timo Heinonen jatkaa joukkueessa 1+1-mittaisella sopimuksella myös tulevalla Korisliiga-kaudella 2023-24. Heinonen pelattujen otteluiden maratontaulukon kärkipaikalla.

9.3.2023 00:17 FIBA Europe Cup

Kauhajoki avasi puolivälierät pisteen voitolla – ”Tämä antaa meille tosi hyvät asetelmat kotikentälle”

FC Porto ei päästänyt Kauhajokea helpolla FIBA Europe Cupin puolivälierien ensimmäisessä osassa Portugalissa. Takaa-ajaksi joutuneet vieraat näyttivät lujuutensa loppuhetkillä punnertaen pisteen voittoon lukemin 80–81 (39–36). Ratkaiseva toinen osa pelataan keskiviikkona 15.3. Kauhajoella.

8.3.2023 12:00 FIBA Europe Cup

Kauhajoki aloittaa FIBA Europe Cupin puolivälierät keskiviikkona Portugalissa

Hallitseva Suomen mestari ja upeita otteita eurokentillä tällä kaudella esittänyt Kauhajoki kohtaa kaksiosaisessa puolivälieräsarjassa FC Porton. Välieriin edetään kahden ottelun yhteistuloksella. Ottelu on katsottavissa suorana FIBA:n YouTube-kanavalta.

4.3.2023 20:12 Korisliiga

Seagullsin Järvi liekeissä kaaren takaa – Kauhajoki ja Nokia vahvistivat paalupaikkojaan

Miesten Korisliigassa Kauhajoki vahvisti koko sarjan johtoasemaansa, mutta voiton otti myös toisena tuleva Helsinki Seagulls. Alemmassa jatkosarjassa BC Nokia pönkitti omaa paalupaikkaansa.

3.3.2023 20:31 Korisliiga

Lahti ja Pyrintö ottivat kriittiset voitot playoff-haaveidensa kannalta – KTP:n Brandonit toivat täpärän jatkoaikavoiton

Miesten Korisliigan ylemmässä jatkosarjassa voiton otti KTP-Basket. Alemmassa sarjassa voitot menivät viimeisistä pudotuspelisijoista kamppaileville Tampereen Pyrinnölle ja Lahti Basketballille.

21.2.2023 09:38 Korisliiga

Vertio nousee ensi kaudeksi Seagullsin päävalmentajaksi, Laakso jättää tehtävänsä kauden jälkeen

Helsinki Seagullsin päävalmentajana kaudesta 2019–20 asti toiminut Jussi Laakso jättää tehtävänsä kuluvan kauden päätyttyä. Seagullsin uudeksi päävalmentajaksi astuu joukkuetta yhdessä Laakson kanssa jo neljättä kautta luotsaava Vesa Vertio 2+1-mittaisella sopimuksella.

18.2.2023 20:51 Korisliiga

KTP sai tappioputken katki Vili Nymanin johdolla – Lahden Chris Clarke rikkoi liigan triplatuplaennätyksen

Miesten Korisliigassa pelattiin täysi kuuden ottelun kierros. Ylemmässä jatkosarjassa voittivat KTP, Kauhajoki ja Seagulls. Alemmassa Nokia, Korihait ja Lahti.

15.2.2023 20:37 Korisliiga

Seagulls kirkkaaseen voittoon kärkikamppailussa – Vilppaalle ja Lahdelle pisteet tiukoista väännöistä

Miesten Korisliigan ylemmässä jatkosarjassa voiton ottivat Helsinki Seagulls ja Salon Vilpas. Alemmassa sarjassa juhli Lahti Basketball.

14.2.2023 20:03 Korisliiga

Mattila ja Heinonen jälleen liekeissä pirkanmaalaisseurojen voitoissa – Kouvot vei Kymenlaakson derbyn

Miesten Korisliigan ylemmässä jatkosarjassa Kouvot kaatoi KTP:n Kymenlaakson derbyssä. Alemmassa sarjassa puolestaan pisteet veivät pirkanmaalaisjoukkueet Nokia ja Pyrintö.

12.2.2023 19:01 Korisliiga

Osku Heinosen ennätystä sivuava ilta siivitti Pyrinnön voittoon Korihaista

Miesten Korisliigan alemmassa jatkosarjassa Tampereen Pyrintö päihitti Korihait.

12.2.2023 14:49 Korisliiga

Antero Lehto rikkoi maagisen 20 000 peliminuutin rajan Korisliigassa

BC Nokian Antero Lehto uurasti kentällä lauantaina Lahden kaadossa melkein 26 minuuttia, mikä tiesi samalla sitä, että hän ylitti ensimmäisenä pelaaja kautta aikain 20.000 peliminuutin rajan Korisliigan runkosarjassa.

11.2.2023 20:04 Korisliiga

Seagullsin Edosomwanilla todellinen tehoilta voitossa – Lahden Clarke sai Damon Williamsin kiinni triplatuplissa

Miesten Korisliigan ylemmässä jatkosarjassa voittivat tänään Helsinki Seagulls, Kauhajoki ja Kataja Basket. Alemmassa jatkosarjassa pisteet keräsi BC Nokia.

10.2.2023 12:39 Korisliiga

Kuukauden vahvin Severi Kaukiainen menestyy kahdessa sarjassa: ”Välillä on rankkaa, mutta onnistumiset myös ruokkivat toisiaan”

Severi Kaukiainen valittiin tammikuussa 2023 miesten Korisliigan Kuukauden vahvimmaksi. Kaukiainen myöntää, että vaikka välillä onkin rankkaa, onnistumiset sekä Korisliigassa että eurosarjassa ruokkivat toisiaan.

8.2.2023 20:47 Korisliiga

Kobrat kaatoi espoolaiset Lapualla – Hongan riveissä nähtiin uusi vahvistus

Miesten Korisliigan alemman jatkosarjan ottelu päättyi Kobrien voittoon.

7.2.2023 21:01 FIBA Europe Cup

Kauhajoki kaatoi Hapoel Haifan tulikuuman Severi Kaukiaisen johdolla

Kauhajoki voitti FIBA Europe Cupin jatkolohkon päätösottelussa israelilaisen Hapoel Haifan 85–76 (44–38). Puolivälieräpaikan jo viime viikolla varmistaneen Kauhajoen johdatti voittoon 22 pistettä upottanut takamies Severi Kaukiainen.

6.2.2023 10:55 Korisliiga

Mikko Koivisto ja Vilpas kaksivuotiseen jatkosopimukseen

194-senttinen Koivisto on edustanut Vilpasta seitsemän kauden ajan ja hakenut joukkueineen SM-kullan lisäksi kolme SM-hopeaa ja Suomen cupin voiton.

6.2.2023 08:46 Korisliiga

Timo Heinonen ensimmäisenä 800 runkosarjaottelun rajapyykkiin

Helsinki Seagullsin Timo Heinonen sai tasaluvun täyteen lauantaina, kun Seagulls haki makoisat vieraspisteet Kataja Basketilta.

Näytä lisää vastaavia