Edon Maxhuni heitti Merlins Crailsheimille tärkeän voiton

23.1.2023 10:07 Edon Maxhuni oli viikonlopun suomalaisnimi, kun hän heitti 24 pistettä siivittäessään Merlins Crailsheimin tärkeään voittoon. Ilari Seppälä sai koneensa käyntiin Ranskassa, Alex Murphy jatkoi vahvasti Japanissa ja Mikael Jantunen flirttaili tupla-tuplan kanssa Italiassa.

Edon Maxhuni ja Mikael Jantunen esiintyivät edukseen viikonlopun peleissä. (Kuva: Ville Vuorinen)

Maxhuni oli joukkueensa ykköstykki heittäessään 24 pistettä, kun Merlins voitti Ludwigsburgin 106-87 (48-39). Maxhuni täytti tilastojaan myös viidellä levypallolla, kolmella syötöllä ja riistolla. Crailsheim on nyt yhdentenätoista.
Ottelutilastot

Tuomas Iisalon luotsaama Bonn jatkaa sarjakakkosena voitettuaan Oldenburgin selvästi 108-79 (61-41).
Ottelutilastot

Saksan ProA:ssa Aatu Kivimäki auttoi kahdeksalla pisteellä, levypallolla, neljällä syötöllä ja kahdella riistolla Tigers Tübingenin 80-62 (46-29)-voittoon Paderbornista. Daniel Janssonin valmentama joukkue on sarjassa toisena.
Ottelutilastot

Ranskan ProB:ssä Ilari Seppälän Saint-Chamond hävisi Quimperille 81-93 (37-39). Seppälä sai koneensa kunnolla käyntiin ollen joukkueensa paras pistemies 15 pisteen saldolla. Lisäksi hänelle kertyi yksi levypallo, neljä syöttöä ja riisto.
Ottelutilastot

Italian liigassa Mikael Jantunen pääsi juhlimaan tärkeää voittoa Trevison kukistettua Brescian vieraskentällä 81-80 (36-39). Puoli tuntia ottelussa urakoinut Jantunen oli lähellä tupla-tuplaa yhdeksän pisteen ja 12 levypallon saaliilla. Tilastot täyttyivät myös syötöllä, riistolla ja torjunnalla. Voitolla Treviso nousi jumbosijalta.
Ottelutilastot

Real Betis piti Sasu Salinin vain kolmessa pelitilanneheitossa ja kolmessa pisteessä, mutta Teneriffa teki Real Betisistä selvää jälkeä 88-64 (41-30)-voitolla. Salinille merkittiin myös kaksi levypalloa. Teneriffa on Espanjan liigassa kolmantena.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Romanian liigassa Shawn Hopkinsin ja Topias Palmin Craiova hävisi Targu Jiun vieraana 61-74 (36-37). Hopkins kantoi kortensa kekoon 10 pisteellä, kolmella levypallolla, riistolla ja torjunnalla. Palmille merkittiin yhdeksän pistettä, neljä levypalloa ja syöttö.
Ottelutilastot

Japanin B1-liigassa Alex Murphyn Levanga Hokkaido hävisi viikonloppuna kahdesti Yokohama B-Corsairsille. Yokohama vei ensimmäisen kohtaamisen nimiinsä 98-82 (46-48). Murphy oli joukkueensa paras pistemies 19 pisteen saldolla ja lisäksi hänelle kirjattiin seitsemän levypalloa ja syöttö.
Ottelutilastot

Toisessa pelissä Hokkaido hävisi 77-99 (40-51). Tällä kertaa Murphy sai tilastoihinsa kahdeksan pistettä, kymmenen levypalloa, kolme syöttöä ja riiston.
Ottelutilastot

Tappiot olivat myös Erik Murphyn Fukushima Firebondsin kohtalona Komamoto Voltersia vastaan. Firebonds taipui ensimmäisessä ottelussaan 75-82 (39-35) Murphyn kasatessa viisi pistettä, levypallon ja kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Toisessa pelissä Firebonds hävisi niukasti 69-73 (29-43). Tällä kertaa Murphyn tilastoriville kirjattiin kolme pistettä, neljä levypalloa ja kaksi torjuntaa.
Ottelutilastot

Norjan liigassa Fiifi Aidoon Fyllingen nappasi 100-90 (59-42)-voiton Asker Aliensista. Aidoo täytteli tilastojaan 19 pisteellä, kahdella levypallolla, kolmella syötöllä ja riistolla.
Ottelutilastot

Itävallassa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden taipui sarjakärki Viennalle 82-95 (34-45). Swans jatkaa sarjassa kakkospaikalla.
Ottelutilastot

 
29.5.2023 23:00 Suomalaiset ulkomailla

Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen Swans Gmunden Itävallan mestari

Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden pääsi juhlimaan Itävallan mestaruutta. Swans tyhjensi tällä kaudella palkintopöydän voittamalla aiemmin myös Supercupin ja Itävallan cupin.

26.5.2023 12:41 Suomalaiset ulkomailla

Topias Palmilla uran paras kausi ulkomailla – ”Sain tilaisuuden ja peliaikaa”

Topias Palmi, 28, pelasi menneen kauden romanialaisen Craiovan joukkueessa. Palmi nautti isoa roolia ja käytti sen tehokkaasti hyväkseen.

24.5.2023 08:56 Suomalaiset ulkomailla

Daniel Janssonin ja Aatu Kivimäen Tigers nousi Bundesliigaan

Daniel Janssonin valmentama ja Aatu Kivimäen edustama Tigers Tübingen varmisti nousun Saksan Bundesliigaan. Espanjassa saatiin runkosarja päätökseen ja Tuomas Iisalon Bonn porskuttaa.

22.5.2023 15:25 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsenilla kaksijakoinen kausi Kreikassa

Alexander Madsen pelasi menneen kauden Kreikan kärkiseuroihin lukeutuvassa AEK Ateenassa. Madsenin kauteen mahtui ylä- ja alamäkiä.

22.5.2023 09:27 Suomalaiset ulkomailla

Aatu Kivimäki heitti joukkueensa voiton päähän noususta

Aatu Kivimäen edustama ja Daniel Janssonin Tigers Tübingen on voiton päässä noususta Saksan Bundesliigaan. Suomalaisvalmentajien joukkueet esiintyivät jälleen muutenkin edukseen.

19.5.2023 09:14 Suomalaiset ulkomailla

Suomalaisten joukkueille voittoja pudotuspeleissä

Euroopan koripallosarjoissa pudotuspelit ovat täyttä häkää käynnissä. Saksassa ja Itävallassa suomalaiset pääsivät juhlimaan voittoja.

15.5.2023 00:18 Suomalaiset ulkomailla

Tuomas Iisalo valmensi Bonnin Mestarien liigan voittoon

Tuomas Iisalon kausi uskomaton kausi Bonnin kanssa sai upean palkinnon, kun Bonn juhli historiansa ensimmäistä Mestarien liigan voittoa. Se kaatoi finaalissa jännittävien vaiheiden jälkeen Hapoel Jerusalemin 77-70 (37-28).

13.5.2023 07:14 Suomalaiset ulkomailla

Mestarien liigan suomalaisfinaali jäi parin pisteen päähän – Tuomas Iisalon Bonn upeasti finaaliin

Tuomas Iisalon ja Bonnin voittokulku jatkui, kun saksalaisjoukkue eteni Mestarien liigan finaaliin. Suomalaisfinaali jää kuitenkin näkemättä, kun Sasu Salinin Teneriffa taipui Hapoel Jerusalemille.

12.5.2023 09:26 Suomalaiset ulkomailla

Mestarien liigan Final Four viikonloppuna – Sasu Salin ja Tuomas Iisalo taistelemassa mestaruudesta

Mestarien liigan Final Four –lopputurnaus pelataan viikonlopun aikana Malagassa, Espanjassa. Suomalaisista voittoa havittelevat Teneriffan Sasu Salin ja Bonnin päävalmentaja Tuomas Iisalo.

8.5.2023 11:30 Suomalaiset ulkomailla

Runkosarjat päätökseen Saksassa ja Italiassa – Sasu Salin palasi kentille

Saksassa saatiin Bundesliigan runkosarja päätökseen. Kausi jatkuu vielä runkosarjan voittaneella Tuomas Iisalon valmentamalla Bonnilla sekä Max Besselinkin Göttingenillä. Sasu Salin palasi loukkaantumisen jälkeen tositoimiin.

25.4.2023 02:42 Susijengi

Lauri Markkanen palkittiin NBA:n kehittyneimpänä pelaajana

Lauri Markkasen historiallinen NBA-kausi 2022–23 sai kruununsa tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa, kun Susijengin supertähti ja jyväskyläläisen HoNsUn kasvatti palkittiin NBA:n kehittyneimpänä pelaajana. Markkanen peittosi finaalissa kilpakumppaninsa Shai Gilgeous-Alexanderin (Oklahoma City) ja Jalen Brunsonin (New York). Markkanen on NBA:n historian kuudes eurooppalainen, joka voittaa kehittyneimmän pelaajan palkinnon.

20.4.2023 09:00 Suomalaiset ulkomailla

Salinin Teneriffa ja Iisalon Bonn Mestarien liigan Final Fouriin

Sasu Salinin edustama Teneriffa ja Tuomas Iisalon valmentama Bonn etenivät Mestarien liigan Final Four -lopputurnaukseen. Romaniassa Topias Palmin ja Shawn Hopkinsin kausi tuli päätökseen.

13.4.2023 09:45 Suomalaiset ulkomailla

Tilanteet tasoittuivat Mestarien liigassa – puolivälieräparit venyivät ratkaisevaan otteluun

Mestarien liigan puolivälierät venyivät suomalaisten osalta kolmanteen peliin. Sasu Salinin Teneriffa ei saanut otteluparia katkaistua ja Alexander Madsenin AEK ja Tuomas Iisalon Bonn ottivat tärkeät voitot.

9.4.2023 09:57 Susijengi

Miro Littlelle yhdeksän peliminuuttia Nike Hoop Summitissa

Susijengin nuori lupaus Miro Little kellotti yhdeksän peliminuuttia, heitti kolme pistettä, nappasi kaksi levypalloa ja torjui yhden vastustajan heiton viime yönä Suomen aikaa pelatussa Nike Hoop Summitissa Oregonin Portlandissa. Littlen edustama muun maailman tähdistöjoukkue hävisi kuitenkin Yhdysvalloille pistein 84–90 (39–46).

6.4.2023 09:25 Suomalaiset ulkomailla

Salinin Teneriffa tarrasi kiinni Mestarien liigan Final Fouriin - Madsenin ja Iisalon joukkueille tappio

Mestarien liigan puolivälierät saatiin käyntiin ja Sasu Salinin Teneriffa avasi voitolla. Alexander Madsenin AEK ja Tuomas Iisalon Bonn kokivat avausotteluissaan tappiot.

4.4.2023 09:29 Suomalaiset ulkomailla

Mestarien liigassa alkavat puolivälierät - Salin, Madsen ja Tuomas Iisalo jahtaavat pokaalia

Koripallon Mestarien liigan puolivälierät käynnistyvät tiistaina. Suomalaisista Mestarien liigan pokaalia ovat jahtaamassa Sasu Salin, Alexander Madsen ja Tuomas Iisalo.

25.3.2023 08:34 Susijengi

Miro Little on valittu Nike Hoop Summitiin

Maailman parhaiden lukioikäisten pelaajien vuosittaisessa katselmuksessa, Nike Hoop Summitissa, nähdään tänä keväänä suomalaisväriä ensimmäistä kertaa kuuteentoista vuoteen, kun Tampereen Pyrinnön kasvatti ja Susijengin nuori komeetta Miro Little, 18, astelee kentälle Team Worldin pelipaidassa.

23.3.2023 09:37 Suomalaiset ulkomailla

Teneriffa ja Bonn lohkovoittoihin Mestarien liigassa – Palmi taas hurjana Romaniassa

Mestarien liigassa saatiin jatkolohkovaihe päätökseen ja kahdeksan parasta joukkuetta ovat selvillä. Suomalaisista pudotuspeleissä nähdään Sasu Salin, Alexander Madsen ja Tuomas Iisalo. Topias Palmi oli taas iskussa Romaniassa heittäen 28 pistettä.

20.3.2023 09:54 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin liekitti Teneriffan voittoon – Mikael Jantunen ja Edon Maxhuni voittojen takuumiehiä

Sasu Salin oli hyvässä heittovireessä, kun Teneriffa tukevoitti asemiaan Espanjan liigan kärkinelikossa. Mikael Jantunen ja Edon Maxhuni olivat myös hyvässä iskussa joukkueidensa voitoissa.

16.3.2023 09:59 Suomalaiset ulkomailla

Tuomas Iisalon Bonn varmisti lohkovoiton Mestarien liigassa - Alexander Madsenin AEK sinetöi jatkopaikan

Tuomas Iisalon valmentama Bonn varmisti Mestarien liigan jatkolohkon voiton. Alexander Madsenin AEK sen sijaan varmisti paikan puolivälierissä.

Näytä lisää vastaavia